Με πιάνει το δικαιοωματιλίκι μου, και αυτόν τον ηλικιακό ρατσισμό, ναι....δεν μπορώ να τον δεχθώ!
Ίνδαλμα ο 80χρονος διοικητής για μία μέρα νοσοκομείου. Μιλά για ηλικιακό ρατσισμό, δίνει Κούλη για συναλλαγή λόγω ψήφων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ίνδαλμα ο 80χρονος διοικητής για μία μέρα νοσοκομείου. Μιλά για ηλικιακό ρατσισμό, δίνει Κούλη για συναλλαγή λόγω ψήφων
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Ίνδαλμα ο 80χρονος διοικητής για μία μέρα νοσοκομείου. Μιλά για ηλικιακό ρατσισμό, δίνει Κούλη για συναλλαγή λόγω ψή
Είπα
Το εμπεδωσαμε πως κανονίζονται οι τοποθετησεις διοικητων ;
.“θα γυρίσω πίσω, κύριε πρόεδρε, να σας βοηθήσω, αφού θέλετε τη βοήθειά μου. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μία από αυτές τις θέσεις’’»
.«Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα, φυσικά θα το χειροκροτούσα»
Το εμπεδωσαμε πως κανονίζονται οι τοποθετησεις διοικητων ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Ίνδαλμα ο 80χρονος διοικητής για μία μέρα νοσοκομείου. Μιλά για ηλικιακό ρατσισμό, δίνει Κούλη για συναλλαγή λόγω ψή
My Life had stood, a Loaded Gun
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-