!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κανένα παιδί μόνο
-
Δημοκράτης
Κανένα παιδί μόνο
ωραίος ο Κούλης, πολύ καλή κίνηση
Re: Κανένα παιδί μόνο
Να πάρεις σπίτι σου τότε τους 22χρονους "ανήλικους"
- Eθνικοκοινωνιστης
δοξιαδης το κρατικοδιαιτο ερπετο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Συριζαίος με γραβάτα.
- Dwarven Blacksmith
Ωραίος ο Κυριάκος. Έξω από τα ιντερνετικα σχόλια και στον πραγματικό κόσμο κανείς δε νομίζω να είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και αυτοί που εδώ μέσα το παίζουν ότι είναι.
-
Δημοκράτης
αν είχατε λίγο μυαλό το πρόβλημα σας δεν θα ήταν 4000 παιδάκια. Εκτός αν είστε τόσο χέστες που νομίζετε ότι 4000 παιδάκια είναι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Κατά τα άλλα δημοκρατία έχουμε, θα ανεχτούμε και τους προβληματικούς που φοβούνται παιδάκια
- metaxoskolikas
σούργελα τα παιδιά δε θα μείνουν παιδιά θα μεγαλώσουν και θα κάνουν τα δικά τους πεντεξη παιδιά. υιοθετήστε όλη τη μέση ανατολή να δούμε που θα πάει η δουλειά συριζοειδη.
Πάρε μερικά σπίτι σου να ικανοποιήσουν το εγώ σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:46 Ωραίος ο Κυριάκος. Έξω από τα ιντερνετικα σχόλια και στον πραγματικό κόσμο κανείς δε νομίζω να είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και αυτοί που εδώ μέσα το παίζουν ότι είναι.
- metaxoskolikas
όταν παίρνετε τα σμαρτφοουν και γενικά πολλά αντικείμενα της καθημερινότητας σας για τα οποία έχουν δουλέψει σε άθλιες συνθήκες παιδιά στον τρίτο κόσμο αποδέχεστε ότι ο κόσμος είναι άδικος και λέτε ότι αλλιώς θα έπρεπε να γίνετε ερημίτες.
σαν βλάκες, αποστειρωμένοι και με πλύση εγκεφάλου υποκριτές το ξεχνάτε και θέλετε να το παίξετε ανθρωπιστές με τα μιλιούνια που έρχονται εδώ με ολέθριες συνέπειες για τους εαυτούς σας και κυρίως τα δικά σας παιδιά.
σαν βλάκες, αποστειρωμένοι και με πλύση εγκεφάλου υποκριτές το ξεχνάτε και θέλετε να το παίξετε ανθρωπιστές με τα μιλιούνια που έρχονται εδώ με ολέθριες συνέπειες για τους εαυτούς σας και κυρίως τα δικά σας παιδιά.
- Dwarven Blacksmith
Οκ φίλε μου καλή προσπάθεια αλλά δε σε πιστεύω.Bokolis έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:52Πάρε μερικά σπίτι σου να ικανοποιήσουν το εγώ σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:46 Ωραίος ο Κυριάκος. Έξω από τα ιντερνετικα σχόλια και στον πραγματικό κόσμο κανείς δε νομίζω να είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και αυτοί που εδώ μέσα το παίζουν ότι είναι.
- Eθνικοκοινωνιστης
παιδακια ανω των 18 οταν οι ιδιοι ελληνιαρηδες κατηγορουν τους ντοποιους συνομηλικους οτι ειναι μαμακηδεςΔημοκράτης έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:46 αν είχατε λίγο μυαλό το πρόβλημα σας δεν θα ήταν 4000 παιδάκια. Εκτός αν είστε τόσο χέστες που νομίζετε ότι 4000 παιδάκια είναι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Κατά τα άλλα δημοκρατία έχουμε, θα ανεχτούμε και τους προβληματικούς που φοβούνται παιδάκια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
οπως και οταν στηριζεις τις επεμβασεις στο νατο κατι αντιστοιχο ισχυειmetaxoskolikas έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:52 όταν παίρνετε τα σμαρτφοουν και γενικά πολλά αντικείμενα της καθημερινότητας σας για τα οποία έχουν δουλέψει σε άθλιες συνθήκες παιδιά στον τρίτο κόσμο αποδέχεστε ότι ο κόσμος είναι άδικος και λέτε ότι αλλιώς θα έπρεπε να γίνετε ερημίτες.
σκληρα ρεαλιστικο ποστ
η ελευθερος κοσμος και προσφυγοπουλα η με τον τριτο κοσμο και σκληρη αυτοχθονια
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πάρε και μερικά κοριτσόπουλα να σου κάνουν αέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:53Οκ φίλε μου καλή προσπάθεια αλλά δε σε πιστεύω.Bokolis έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:52Πάρε μερικά σπίτι σου να ικανοποιήσουν το εγώ σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:46 Ωραίος ο Κυριάκος. Έξω από τα ιντερνετικα σχόλια και στον πραγματικό κόσμο κανείς δε νομίζω να είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και αυτοί που εδώ μέσα το παίζουν ότι είναι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 1 Απαντήσεις