Εμενα μαρεσει ο φιλτρου με αρωμα φουντουκι, τον οποιο απεχθανομουν παλαιοτερα, και αυτος με το καβουρδισμενο αμυγδαλο. Σκετους. Τον ελληνικο θα τον πιω διπλο, βαρυ και γλυκο με γλυκαντικο.
Τωρα που ανοιξε λιγο ο καιρος, βαζω φιλτρου, εναν απο αυτους που ανεφερα, με παγακια, γαλα αμυγδαλου αγλυκο και γλυκαντικο. Ενδεχεται σε μεγαλα κεφια να προσθεσω λιγη κρεμα γαλακτος. Εναλλακτικα θα βαλω στιγμιαιο εσπρεσσο (ναι, ξερω... μπαν.