!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πολεμικές αποζημιώσεις τέλος.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Georg Von Balkanen

Πολεμικές αποζημιώσεις τέλος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

https://www.in.gr/2019/10/18/politics/d ... in-ellada/

Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν στο να εξαθλιωσουν τον λαό μας. Καθε προσπάθεια για την ανοικοδόμηση του Έθνους μας γκρεμίζεται απο τα σχέδια των δυτικων φυρερισκων της Ευρώπης-τεταρτου ραιχ.

Αυτα τα χρήματα, πανω απο 100 δις ευρω, θα εξασφάλιζαν ενα καλύτερο μέλλον, τουλάχιστον για τα παιδια μας.

Υπολόγιζα να γίνουν προσλήψεις με αυτά τα χρήματα καπου στο δημόσιο. Τωρα τι θα πω στα παιδιά μου; πως θα τα κοιταξω στα μάτια; Ως ΓΟΝΕΑΣ αλλα κυρίως ως ΕΛΛΗΝΑΣ; Πως λες οτι απετυχες;

Ευχαριστούμε φασίστες του Βερολίνου και των Βρυξελλών.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Πολεμικές αποζημιώσεις τέλος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ωχ, λύγισες.

Νόμιζα πως δεν ήσουν τρολλαπάτη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Χρωστώ εγώ στον μαφιόζο της περιοχής και μου χρωστάει και αυτός
Εγώ δεν μπορώ να τον πιέσω να μου δώσει όσα μου χρωστάει , ενώ αυτός έχει την δύναμη να με πιέσει να του γυρίσω πίσω ίσα του χρωστώ ( και μάλιστα σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς ..)
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Γιατί θα έλεγε "για" το Γερμανικό υπουργείο ;
Οι αποζημιώσεις πρέπει να λεχθεί για 1,000,001η φορά είναι θέμα ΟΗΕ, διότι ο ΟΗΕ νίκησε στον πόλεμο, δεν νίκησε ο Χιροχίτο.
Δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη το ... Γερμανικό υπουργείο, αλλά δεν μπορεί βέβαια να αποδώσει δικαιοσύνη και η Ελλάδα.
Αρμόδιος είναι ο ΟΗΕ, ο οποίος πάλι αν δεν υπάρχει ας προσέχαμε.
Η δε Ελλάδα πρέπει να καταγγείλει τους Γερμανούς και σαν συναυτουργούς για την κομμουνιστική επίθεση του 1944-1946.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Με τα λεφτά αυτά ο Οθωμανέλλην θα έκανε προσλήψεις στο δημόσιο.Το παλαιοπασοκιλίκι είναι γραμμένο στο dna του αν και Οθωμακός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”