Το όνειρο του γάμου έγινε... εφιάλτης για μια οικογένεια στη Λάρισα, όταν μια γυναίκα που παρίστανε τη φίλη, ξάφρισε τα φακελάκια με τα δώρα, την ώρα του γλεντιού. Συγγενείς και συμπεθέρια κατέληξαν στο αυτόφωρο, με τη νύφη να μιλά αποκλειστικά στην Άννα Σταματιάδου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
«Υπήρχε φοβερή αναστάτωση ήταν πάρα πολύ άσχημο το κλίμα.... κλαίγαμε και το χειρότερο ήταν ότι οι υποψίες έπεφταν μεταξύ μας» περιγράφει η νύφη Άννα Τοπούζα.
Πρωταγωνίστρια σε αστυνομικό θρίλερ έγινε η Άννα. Από τους χορούς και τα κουφέτα, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όταν κατάλαβε πως μια καλεσμένη της είχε μακρύ χέρι... και τους είχε αρπάξει 1.700 ευρώ από φακελάκια και συρτάρια.
«Είπαμε ότι δε θα φύγει κανείς από το σπίτι αν δε βρεθούν τα λεφτά. Ψάχναμε στο σπίτι, εν τέλει φωνάξαμε και την αστυνομία επί τόπου. Ξεκινάμε να κάνουμε σωματικό έλεγχο. Η κυρία όχι απλά ήταν πρόθυμη, όχι ήθελε πρώτη να την ψάξουμε, τόσο σίγουρη ήταν για να φύγουν οι υποψίες από πάνω της. Την ψάχνουμε, δε βρίσκουμε τίποτα. Εκεί απογοητευτήκαμε...» συνεχίζει η νύφη.![]()
Η 50χρονη χήρα ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Είχε αγγελικό πρόσωπο και «διαβολικές» προθέσεις
«Και της λέω εντάξει Κ... θα φύγεις αλλά θέλω να σε ψάξω μια τελευταία φορά. Και μου έκανε έτσι τα ρούχα της κι όπως μου ανοίγει το παντελόνι της , παρατηρώ μέσα στο εσώρουχο της κάτι που δεν υπήρχε πριν. Δεν κατάλαβα στην αρχή τι είναι και με το που της λέω “δείξε μου τώρα τι έχεις εκεί” και παιδιά είχε.... τυλιγμένα τα χρήματα όλα σε χαρτί μέσα στο εσώρουχο της. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανε αυτό. Πίεζε να τα βάλει μέσα! Πού να τα εξαφανίσει ! Αρχίσαν να φωνάζω, μπήκαν κι οι άλλοι μέσα και έπεσαν τα λεφτά....»![]()
![]()
![]()
![]()
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η γυναίκα που έκλεβε φακελάκια από γάμους
Το βίντεο τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την σύλληψη της μακρυχέρας Λαμιώτισσας, σε γλέντι που έγινε την παραμονή του γάμου, το καλοκαίρι του 2018.
Η 50χρονη Λαμιώτισσα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με κάποιον συνδυασμό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στη Λαμία. Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή και χθες ήταν να γίνει σε δεύτερο βαθμό το δικαστήριο, αλλά αναβλήθηκε για τον Μάιο 2020.
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/476 ... ta-xrhmata
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλεσμένη ξάφρισε τα δώρα του γάμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Nero
Καλεσμένη ξάφρισε τα δώρα του γάμου
με την 1η ματιά δε φαίνεται ενδιαφέρον αλλά οι λεπτομέρειες την απογειώνουν την ιστορία
-
Nero
Re: Καλεσμένη ξάφρισε τα δώρα του γάμου
αλήθεια, η κράτηση και ο σωματικός έλεγχος απο πολίτες δεν είναι παράνομα; Κάτι μου λέει ότι μπορεί με ένα καλό δικηγόρο να τους κάνει μια μήνυση και να τους πάρει πολύ περισσότερα απο 1,5 χιλιάρικο+ προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
να μας διαφωτίσει ο Vatraxos
-
alexandroso
Ηταν πρόθυμη, λέει, να την ψάξουν. Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ο γάμος έγινε το καλοκαίρι του 18 και γίνεται νέο τώρα. Αν προσθέσεις ότι η είδηση είναι απ το κεντρικό δελτίο του star βρωμάει παραμύθα για να κάνουμε ακροαματικότητα.Nero έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:46 αλήθεια, η κράτηση και ο σωματικός έλεγχος απο πολίτες δεν είναι παράνομα; Κάτι μου λέει ότι μπορεί με ένα καλό δικηγόρο να τους κάνει μια μήνυση και να τους πάρει πολύ περισσότερα απο 1,5 χιλιάρικο+ προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
Nero
Το γράφουν και άλλου, χτες έγινε γνωστό γιατί ήταν να γίνει η δίκη. Εξάλλου υπάρχει και σχετικό απόσπασμα απο το βιντεο του γάμου που μετράνε τα λεφτάalexandroso έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:51Ηταν πρόθυμη, λέει, να την ψάξουν. Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ο γάμος έγινε το καλοκαίρι του 18 και γίνεται νέο τώρα. Αν προσθέσεις ότι η είδηση είναι απ το κεντρικό δελτίο του star βρωμάει παραμύθα για να κάνουμε ακροαματικότητα.Nero έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:46 αλήθεια, η κράτηση και ο σωματικός έλεγχος απο πολίτες δεν είναι παράνομα; Κάτι μου λέει ότι μπορεί με ένα καλό δικηγόρο να τους κάνει μια μήνυση και να τους πάρει πολύ περισσότερα απο 1,5 χιλιάρικο+ προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
-
alexandroso
Τραβήξαν βίντεο και το τσιτσίδωμα με τον σωματικό έλεγχο;Nero έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:54 Το γράφουν και άλλου, χτες έγινε γνωστό γιατί ήταν να γίνει η δίκη. Εξάλλου υπάρχει και σχετικό απόσπασμα απο το βιντεο του γάμου που μετράνε τα λεφτά
Νομίζω θα χρησιμοποιούσα βια απέναντι της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Nero
δε νομίζω. Απ 'ότι καταλαβαίνω έγινε ιδιωτικά ευτυχώς...αν και κάλεσε ενισχύσεις όταν είδε ότι προσπαθούσε να τα βάλει "πιο μέσα"alexandroso έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:57Τραβήξαν βίντεο και το τσιτσίδωμα με τον σωματικό έλεγχο;Nero έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:54 Το γράφουν και άλλου, χτες έγινε γνωστό γιατί ήταν να γίνει η δίκη. Εξάλλου υπάρχει και σχετικό απόσπασμα απο το βιντεο του γάμου που μετράνε τα λεφτά
Το καλύτερο ξέπλυμα χρημάτων γίνεται στους γάμους.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Nero
για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα συγκεκριμένα λεφτά μετά το ενσταντανέ ένα πλύσιμο το είχαν ανάγκη μάλλον
Αν όντως έγινε έτσι το όλο περιστατικό και η κυρία έγινε ρεζίλι σε χ βαθμό, με τη μήνυση θα γίνει χ επί (βάλε όποιο νούμερο θέλεις).Nero έγραψε: 11 Οκτ 2019, 11:46 αλήθεια, η κράτηση και ο σωματικός έλεγχος απο πολίτες δεν είναι παράνομα; Κάτι μου λέει ότι μπορεί με ένα καλό δικηγόρο να τους κάνει μια μήνυση και να τους πάρει πολύ περισσότερα απο 1,5 χιλιάρικο+ προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Αν έχει σκοπό να φύγει από την πόλη ας κάνει ό,τι θέλει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
alexandroso
Τελικά δε μάθαμε. Εκλέγηκε στις δημοτικές;
- Eθνικοκοινωνιστης
ελληνιολες = και κλεφτρες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εγώ αναρωτιέμαι για το συνδυασμό
λες να ταν Χρυσή Αυγή ;
Η 50χρονη Λαμιώτισσα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με κάποιον συνδυασμό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στη Λαμία.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-