Τωρα εμενα ολο αυτο το σκηνικο γιατι μου μυριζει μαφιοζικο χτυπημα που κλεινει στοματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περιεργη υποθεση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Περιεργη υποθεση
https://www.newsit.gr/ellada/mana-kai-a ... s/2889959/
Τωρα εμενα ολο αυτο το σκηνικο γιατι μου μυριζει μαφιοζικο χτυπημα που κλεινει στοματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Re: Περιεργη υποθεση
Αγαπητέ zteo, πάντοτε η υπερασπιστική γραμμή της μαφίας είναι ότι για όλα υπάρχει μία πιθανότητα να συμβούν χωρίς την παρέμβαση της...zteo έγραψε: 09 Οκτ 2019, 18:13 https://www.newsit.gr/ellada/mana-kai-a ... s/2889959/
Τωρα εμενα ολο αυτο το σκηνικο γιατι μου μυριζει μαφιοζικο χτυπημα που κλεινει στοματα.![]()
- wooded glade
Λεπτομέρεια: το αμάξι ήταν της συζύγου του Μαυρίκου.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Εμπεδοκλής
Τουλάχιστον ήταν ζωντανοί όταν οδηγούσαν; Ή μήπως αν οδηγούσαν νεκροί αύριο θα διαβάζουμε για την αυτοκτονία των τέκνων του ιατροδικαστή;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2 Απαντήσεις