Ο κ. Παπαδόπουλος ξέσπασε κατά την Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι είναι η πιο ανίκανη Κυβέρνηση τα χρόνια που είναι εκείνος δήμαρχο: «Την αδιαφορία αυτή δεν την έχω ξαναδεί από άλλη Κυβέρνηση…».
Παράλληλα τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν τόσοι άνθρωποι στο νησί αφού «δεν χωράει άλλους», ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να πάρει… σπίτι του μερικούς πρόσφυγες, δείχνοντας την αγανάκτησή του. https://newsique.gr/dimarchos-symis-den ... LTPxD3KVHA
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δήμαρχος Σύμης: Δεν έχω ξαναδεί πιο ανίκανη Κυβέρνηση
Δήμαρχος Σύμης: Δεν έχω ξαναδεί πιο ανίκανη Κυβέρνηση
Ψεύτες, απατεώνες και ανίκανοι. Ψήφισαν ένα κόμμα που μας χρεοκόπησε. Δηλ. τι κάτι διαφορετικό προσδοκούσαν από τους ανίκανους νεόδουλους;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Δήμαρχος Σύμης: Δεν έχω ξαναδεί πιο ανίκανη Κυβέρνηση
Παραμύθια. Εγώ στο πρώτο θέμα δε διαβάζω τίποτα. Αντιθέτως με το ζεϊμπέκικο του πολακη, υπάρχει σοβαρό ζήτημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Βέβαια ο δήμαρχος εννόει άλλου τύπου λύσεις από αυτές που οι Συριζαίοι και ο ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης θα βρουν φασιστικές.
https://rodosreport.gr/vraveutike-papakalodoukas/
https://www.protothema.gr/politics/arti ... alodoukas/
Νεοδημοκράτης, βραβευμένος από τους Μογγόλους, δήμαρχος Σύμης.
Ααααχ, Σύμη, πολιτιΖμός...

Βραβεύτηκε από τους Τούρκους ο Δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας
https://www.protothema.gr/politics/arti ... alodoukas/
Νεοδημοκράτης, βραβευμένος από τους Μογγόλους, δήμαρχος Σύμης.
Ααααχ, Σύμη, πολιτιΖμός...

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ τα ΜΜΕ κρίνω, που αν είχαμε ανάλογα σκηνικά επί συριζα, θα την έβγαζαν ολημερίς με ολοήμερα ρεπορτάζ, πρώτες ειδήσεις παντού και κραυγές που να νομίζεις πως κλώνοι του Χίου έχει κάνει επίθεση για κατάληψη της εξουσίας.
Λύσεις μόνο μέσω εε και ΟΗΕ μπορούν να δωθούν, για να μη δέχονται όλο το κύμα οι χώρες που είναι κοντά στις εμπόλεμης ζώνες. Όσο πουλάνε ακροδεξιο λαϊκισμό με ολίγη από ανθρωπιστική ρητορική για τη μοστρα, κι εσύ είσαι στη φάπα γενικως, αυτά θα γίνονται, με ανθρώπους να πνίγονται, να στοιβάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες, για να γουστάρει η πλεμπα και να πηγαίνει να ψηφίσει.
Λύσεις μόνο μέσω εε και ΟΗΕ μπορούν να δωθούν, για να μη δέχονται όλο το κύμα οι χώρες που είναι κοντά στις εμπόλεμης ζώνες. Όσο πουλάνε ακροδεξιο λαϊκισμό με ολίγη από ανθρωπιστική ρητορική για τη μοστρα, κι εσύ είσαι στη φάπα γενικως, αυτά θα γίνονται, με ανθρώπους να πνίγονται, να στοιβάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες, για να γουστάρει η πλεμπα και να πηγαίνει να ψηφίσει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Σε μια μέρα πήγαν 200 δηλαδή οι 500 πήγαν σε λίγες μέρες και η ανίκανη κυβέρνηση δεν ήταν έτοιμη να δώσει λύση στο πρόβλημα όπως ας πούμε έλυσε η προηγούμενη το θέμα της Μόριας σε χρόνο dt.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αυτά που είπε ο Κούλης στη βουλή δείχνουν πώς θα λύσει το πρόβλημα.Chainis έγραψε: 05 Οκτ 2019, 18:12 Σε μια μέρα πήγαν 200 δηλαδή οι 500 πήγαν σε λίγες μέρες και η ανίκανη κυβέρνηση δεν ήταν έτοιμη να δώσει λύση στο πρόβλημα όπως ας πούμε έλυσε η προηγούμενη το θέμα της Μόριας σε χρόνο dt.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ή πώς θα το αγνοήσει, περιμένοντας να το λύσει εν καιρώ, κάποιος άλλος !Juno έγραψε: 05 Οκτ 2019, 22:11Αυτά που είπε ο Κούλης στη βουλή δείχνουν πώς θα λύσει το πρόβλημα.Chainis έγραψε: 05 Οκτ 2019, 18:12 Σε μια μέρα πήγαν 200 δηλαδή οι 500 πήγαν σε λίγες μέρες και η ανίκανη κυβέρνηση δεν ήταν έτοιμη να δώσει λύση στο πρόβλημα όπως ας πούμε έλυσε η προηγούμενη το θέμα της Μόριας σε χρόνο dt.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-