!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πόσα θα δίνατε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: πόσα θα δίνατε?
πρώην λεπτή, παιδικό πρόσωπο, άγαρμπες κινήσεις, βλέμμα από αζήτητο θρίλερ, 1,5/10 και αυτό για να μην δέσει πέτρα και βουτήξει
ωραία πύτισσα η ζωή
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 03:12 πρώην λεπτή, παιδικό πρόσωπο, άγαρμπες κινήσεις, βλέμμα από αζήτητο θρίλερ, 1,5/10 και αυτό για να μην δέσει πέτρα και βουτήξει
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Πιο πέρα έχει πιο καλά. Αλλά το δίνω το εικοσαρικάκι. Αν και Μεταξουργείο είναι με 10.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 01 Οκτ 2019, 03:12 πρώην λεπτή, παιδικό πρόσωπο, άγαρμπες κινήσεις, βλέμμα από αζήτητο θρίλερ, 1,5/10 και αυτό για να μην δέσει πέτρα και βουτήξει
Άντε να καταλάβει τώρα ο νηματοθέτης ( ο ΟΡ. Μη χέσω ρε πστ μου, τα βλαχαδερά μου θένε κα ι αμερικάνικα
ότι τέτοια έχει στη φυλής και καλύτερα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Eθνικοκοινωνιστης
ουτε τσιχλα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Γραφικός
Όλη μου την περιουσία.
Σα να λέμε δηλαδή κάπου είκοσι ευρώ λιγότερα απ' τον Χαοτικό.
Σα να λέμε δηλαδή κάπου είκοσι ευρώ λιγότερα απ' τον Χαοτικό.
Spoiler
Μου άρεσε σαν ατάκα και το είπα, μια χαρά είναι η κοπέλα.
Πολυ καλο.Θα της ζητουσα μονο 100 την ωρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- wooded glade
15 ευρώ αν αφ' ενός είχε ξεραϊλα στην πιάτσα και αφ' ετέρου ήμουνα εξοδούχος από την λεγεώνα των ξένων.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Γραφικός έγραψε: 01 Οκτ 2019, 03:49
Spoiler
Μου άρεσε σαν ατάκα και το είπα, μια χαρά είναι η κοπέλα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
με τόσο υψηλά στάνταρ είναι να απορείς πώς αναπαράγεται αυτό το έθνος 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αρκετά, για να μην πεθάνει από ανορεξία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
stergiosbik
Τζαμπα για να φυγουν τα χοντρα.
Αν ειναι να πληρωσεις υπαρχουν γυναικαρες και οχι τετοια σαμιαμιδια.
Αν ειναι να πληρωσεις υπαρχουν γυναικαρες και οχι τετοια σαμιαμιδια.
Είναι θέλημα θεούChilloutbuddy έγραψε: 01 Οκτ 2019, 04:59 με τόσο υψηλά στάνταρ είναι να απορείς πώς αναπαράγεται αυτό το έθνος![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
δε μπλερω.
αλλα αμα με επαιρνε κανα τηλεφωνο και με προσκαλουσε, ευχαριστως χαλαγα μεχρι 300 ευρω σε εξοδα μετακινησης και διαμονης για να τη βρω.
αλλα αμα με επαιρνε κανα τηλεφωνο και με προσκαλουσε, ευχαριστως χαλαγα μεχρι 300 ευρω σε εξοδα μετακινησης και διαμονης για να τη βρω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 11 Απαντήσεις