!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΡΑΚΙΝΉ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΡΑΚΙΝΉ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ..
..είναι πιο φανατική εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών και από τον πιο τρελαμενο Έλληνα εθνικιστή και ρατσιστή εδώ μέσα !!
Και μου σηκώνει αναρτήσεις στο facebook άκρως ελληνικές εθνικιστικές εδώ μέσα ..
Δύο λεπτομέρειες
Ο πατέρας της ήταν δημόσιος υπάλληλος επί Σανταμ και είχε φύγει σαν πρόσφυγας όταν είχε πέσει ο Σαντάμ
Μου δηλώνει χριστιανή , ενώ διαμένει και εργάζεται νομιμα στην Ελλάδα ..
Και μου σηκώνει αναρτήσεις στο facebook άκρως ελληνικές εθνικιστικές εδώ μέσα ..
Δύο λεπτομέρειες
Ο πατέρας της ήταν δημόσιος υπάλληλος επί Σανταμ και είχε φύγει σαν πρόσφυγας όταν είχε πέσει ο Σαντάμ
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΡΑΚΙΝΉ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ..
Μήπως είναι απόγονος του Μεγαλέξανδρου;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:43 ..είναι πιο φανατική εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών και από τον πιο τρελαμενο Έλληνα εθνικιστή και ρατσιστή εδώ μέσα !!
Δύο λεπτομέρειες
Και επειδή είχα παρόμοιες συζητήσεις και με έναν Σύριο που ζει είκοσι χρόνια στην Ελλάδα νόμιμα ..
Ποιο ρατσιστής είναι αυτός με τους νέους μουσουλμάνους πρόσφυγες παρά οι ...χρυσαυγιτες
Ποιο ρατσιστής είναι αυτός με τους νέους μουσουλμάνους πρόσφυγες παρά οι ...χρυσαυγιτες
Δεν ξέρω , εγώ απλά αναφερω ένα αξιοπερίεργο φαινόμενοΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:44Μήπως είναι απόγονος του Μεγαλέξανδρου;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:43 ..είναι πιο φανατική εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών και από τον πιο τρελαμενο Έλληνα εθνικιστή και ρατσιστή εδώ μέσα !!
Δύο λεπτομέρειες
Πρώην μετανάστες και μάλιστα από μουσουλμανικές χώρες να είναι πιο ρατσιστές από τους Έλληνες εναντίον των νέων μουσουλμάνων μεταναστών
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Σιγά το αξιοπερίεργο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:47Δεν ξέρω , εγώ απλά αναφερω ένα αξιοπερίεργο φαινόμενοΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:44Μήπως είναι απόγονος του Μεγαλέξανδρου;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:43 ..είναι πιο φανατική εναντίον των μουσουλμάνων μεταναστών και από τον πιο τρελαμενο Έλληνα εθνικιστή και ρατσιστή εδώ μέσα !!
Δύο λεπτομέρειες
Πρώην μετανάστες και μάλιστα από μουσουλμανικές χώρες να είναι πιο ρατσιστές από τους Έλληνες εναντίον των νέων μουσουλμάνων μεταναστών
Και οι Έλληνες στις γερμανιες και τις σουηδιες δε θέλουν άλλους Έλληνες.
Και γενικώς οι γενίτσαροι ήσαν πάντα οι πιο φανατικοί εθνικιστές.
Οι Αλβανοί να δεις.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
λογικό δεν είναι? Οι τωρινοί που έρχονται είναι από την κατάρευση του ισλαμικού κράτους, είναι τα ίδια ζώα π[ου έδιωξαν τους προηγούμενουςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:45 Και επειδή είχα παρόμοιες συζητήσεις και με έναν Σύριο που ζει είκοσι χρόνια στην Ελλάδα νόμιμα ..
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ποιό είναι το νόημα του νήματος; Ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι αρκετά ρατσιστές;
Τουλάχιστον η ιρακινή λέει τίποτε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
μάλλον ότι ακόμη και οι ευνοημένοι από τον ψευτοανρθωπισμό την χαλαρότητα στη λαθροεισβολή δεν θέλουν τον ανθρωπισμό όταν δυσχαιρένει τη δική τους ζωή. Μόνο τα αριστερά κωθώνια παραμένουν στον κόσμο τους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:57 Ποιό είναι το νόημα του νήματος; Ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι αρκετά ρατσιστές;Τουλάχιστον η ιρακινή λέει τίποτε;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Αν δεν έχει μουστάκι μπορεί να λέει πολλά η Σουμέρια...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:57 Ποιό είναι το νόημα του νήματος; Ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι αρκετά ρατσιστές;Τουλάχιστον η ιρακινή λέει τίποτε;
Η παρατήρηση μου είναι ότι οι παλαιοί μετανάστες οι οποίοι έχουν χρόνια στην Ελλάδα , δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα για τους νέους μετανάστες , και μιλώ για παλαιούς μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες όπως το Ιράκ και η ΣυρίαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:57 Ποιό είναι το νόημα του νήματος; Ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι αρκετά ρατσιστές;Τουλάχιστον η ιρακινή λέει τίποτε;
Μην την πιστεύεις, παιθει θεατρο. Τα λεει αυτα για ξεκαρφωμα, τους εκπαιδευει ο ισισ να φαινονται φυσιολογικοί. Για μαυρη χήρα την κοβω.
Σιγα το περιεργο! Οπως λεει και αλλο μελος και οι Ελληνες δεν θελαν τους αλλους Ελληνες μεταναστες που πηγαιναν πχ στη Γερμανια. Ακουγεται πολυ λογικο, ο ρατσισμος πηγαζει απο το φοβο και την ανασφαλεια οτι θα βρεθεις σε επισφαλη θεση εναντι πιθανων ανταγωνιστων στους ελαχιστους πορους που για την ωρα εχεις προσβαση μονο εσυ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:47 Δεν ξέρω , εγώ απλά αναφερω ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άρα ι ρατσισμος όπως και ο αντιρατσισμος έχουν ως αιτία τα αντίθετα οικονομικά συμφέρονταpaul25 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 16:24Σιγα το περιεργο! Οπως λεει και αλλο μελος και οι Ελληνες δεν θελαν τους αλλους Ελληνες μεταναστες που πηγαιναν πχ στη Γερμανια. Ακουγεται πολυ λογικο, ο ρατσισμος πηγαζει απο το φοβο και την ανασφαλεια οτι θα βρεθεις σε επισφαλη θεση εναντι πιθανων ανταγωνιστων στους ελαχιστους πορους που για την ωρα εχεις προσβαση μονο εσυ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 11:47 Δεν ξέρω , εγώ απλά αναφερω ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο
- Eθνικοκοινωνιστης
οι δευτερης γενιας μεταναστες ψηφιζουν ακροδεξια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα