!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εκφασισμός της κοινωνίας και ζαίοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Εκφασισμός της κοινωνίας και ζαίοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Μιλάμε για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και για τις εφόδους που γίνονται στο έδαφος της Ελληνικής Μονμάρτρης μας - τα Εξάρχεια.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πάει στα Εξάρχεια παρέα με παράγοντες του κόμματος των πλε, για ψαρονέφρι-γίδα βραστή.
Οι πλε τρώγανε και πίνανε και λένε τώρα ότι δεν τους αρέσει.

Το πανεπιστημιακό άσυλο ήταν ένας θεσμός.
Δεν ξέρω σε τι ακριβώς χρησίμευε για την ... διακίνηση των ιδεώνενε, ειδικά μετά την εποχή της κυβερνήσεως Τζαννετάκη.
Όποιος κλαπατσιμπανιστής ήθελε έβγαζε ότι λόγο ήθελε σ' αυτή τη χώρα "αγαπητοί μου συμπολίτες - κλέφτες και λωποδύτες ...".
Παλιά επί εποχής Αποστολάκου "στώμεν καλώς" και υπουργού δημοσίας τάξεως 21ης Απριλίου Τοτόμη θα έλεγα ότι υπήρχε θέμα.
Επί Σόλωνος Γκίκα επίσης ; Ίσως, αλλά τώρα είμαστε στο 2019 και πάμε για το 2020.

Παρά ταύτα ήταν ένας θεσμός και τώρα έχει γίνει εκφασισμός, εγώ τουλάχιστον δεν έχω την παραμικρά αντίρρηση.
Πάνε και τα τσιγαράκια που αγόραζε η φτωχολογιά και τα cd με το office.

Για να σας αποδείξω τι λέρες και λαμόγια είσαστε όλοι θα σας αναφέρω ότι στη γειτονιά μου όταν υπήρχε τσιγαράς, ένας Ρωσοπόντιος, είδα μία μέρα τη σούπερ-μιλφ (αυτήν που κυνηγάω) να αγοράζει Κούπερ.
Εδώ κάναμε δηλαδή ολόκληρη ανάλυση πως να της ξηγηθούμε χάϊ σοσάϊετυ να μας δώσει σημασία και αυτή αγόραζε Κούπερ.
Άρα, άντε χου ρε όλοι φλούφληδες και καρπαζοεισπρακτοραίοι - μην ξαναγράψετε στο πχόρουμ αν δεν πείτε χίλια συγγνώμη.

Ποιός όμως φταίει που υποφέρει η φτωχολογειά ;
Σίγουρα όχι ... εγώ !

Έγινε σήμερα μία διαδήλωση.
Ποιό ήταν το αίτημα ;
Ήταν ... το δικαίωμα της δημιουργίας επεισοδίων, το δικαίωμα της εκτόξευσης φωτοβολίδων κατά δικαίων και αδίκων.

Άρα αυτοί είσαστε.
Αυτοί είναι οι εκφασισταί αλλά αυτοί είσαστε κι εσείς.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”