!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρενόχληση

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε το ναι είσαι μισογύνης, ούτε κάτι άλλο που εξειδικεύεται στα του φεμινισμού. Το press project θα χρησιμοποιήσω
Το «δημόσια» είναι επίσης μια προυπόθεση που αξίζει να επισημανθεί. Το να εκφράζει κανείς το ενδιαφέρον του και να φλερτάρει, είναι φυσιολογικό και αποδεκτό, αρκεί να υπάρχει αμοιβαιότητα, συναίνεση και να γίνεται ιδιωτικά. Όταν λέμε ιδιωτικά δεν εννούμε φυσικά πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά ιδιωτική εκδήλωση του ενδιαφέροντος. Τα καφενειακού τύπου σχόλια, τα σφυρίγματα, και οι λεκτικές χυδαιότητες που διατυπώνονται φωναχτά και σε δημόσιο χώρο, δεν είναι ούτε αποδεκτά, αλλά μην ξεγελιέστε: ούτε και φλερτ.
https://thepressproject.gr/to-flert-kai ... uo-ksenoi/

όμως
Γραφικός έγραψε: 03 Σεπ 2019, 09:21 Θα προτιμούσατε έναν κόσμο που οι άγνωστοι άνδρες σας κάνουν κοπλιμέντα στον δρόμο ή έναν που δεν σας κάνουν;
νύχτα έγραψε: 03 Σεπ 2019, 22:46 κάνε, δεν έχουμε γίνει σουηδέζες ακόμη
aLiCat έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:01 Το πρώτο (ανυπερθέτως). :)
Gherschaagk έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:44 Οι άγνωστοι έχουν πλάκα. Οι γνωστοί είναι αυτοί που προκαλούν αμηχανία.
Naida έγραψε: 04 Σεπ 2019, 10:12 Αυτό είναι το ζήτημα. Άλλο να πει κάποιος κάτι όμορφο και χαριτωμένο που και πάλι είναι σχετικό κι άλλο να πει ότι του κατέβει ή ότι χυδαίο,σεξιστικό του βγει.
- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2019, 10:08 Τα κοπλιμέντα τα θέλουμε. Τις χυδαιότητες όχι.
(η υπογράμμιση θκιαμ')

Οπότε ποιος κρίνει τελικά πότε υπάρχει παρενόχληση; Πόσο ποσοστό των ανθρώπων που τους αφορά πρέπει να παρενοχλείται για να αρχίσουμε να το παίρνουμε σοβαρά; Αν έχει ζητήματα το 1-2% πρέπει να αλλάξουμε την κοινωνία ώστε να μην παρενοχλούνται ή αυτό το ποσοστό να μείνει σπίτι του για να είναι ασφαλές;
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Παρενόχληση σοβαρή κι αξιόποινη δεν είναι καμιά μέχρι να της πιάσεις τον κώλο. Άντε,γιατί έχουμε χάσει το μέτρο.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αν χαϊδέψεις τρυφερά τα όμορφα και καλοσχηματισμένα της οπίσθια, τι είναι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2019, 20:50 Παρενόχληση σοβαρή κι αξιόποινη δεν είναι καμιά μέχρι να της πιάσεις τον κώλο. Άντε,γιατί έχουμε χάσει το μέτρο.
Εμένα με έχουν πιάσει το κώλο ουκ ολίγες αλλά δε μετράει γιατί είμαι άντρας ε, σεξιστόμουτρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Παρενόχληση είναι όλα, αν πέσει κάτι light είναι γιά να χοντραίνει μετά.
Εφόσον το θέλουν και τα δύο φύλα τι σημασία έχουν οι ορισμοί ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Με λίγα λόγια μας ρωτάς αν είναι κοινωνικά αποδεκτές οι "αθώες" εκδήλωσεις ενδιαφέροντος σε άγνωστες γυναίκες. Είτε αντίστροφα, απο γυναίκες σε άντρες.
Μια σύντομη απάντηση: όχι!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

sys3x έγραψε: 08 Σεπ 2019, 20:56
Εμένα με έχουν πιάσει το κώλο ουκ ολίγες αλλά δε μετράει γιατί είμαι άντρας ε, σεξιστόμουτρα.
Συνάδελφε (δεν μου τον έχουν πιάσει μεν στο δρόμο αλλά όλες το λένε ότι είναι πανέμορφος) δεν είναι το ίδιο αλλά το αντίθετο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μπίστης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 20:57 Παρενόχληση είναι όλα, αν πέσει κάτι light είναι γιά να χοντραίνει μετά.
Ναι αλλά εμένα με πλήγωσάνε μπι, με πλήγωσάνε βαθειά, γιατί το κάμανε αυτό και γιατί έχω ωραίο κωλαράκι και για να με ταπεινώσουν μπι επειδή είμαι άντρας και να δες εμείς μπορούμε να στο κάνουμε και συ δε μπορείς και δε μου κάθισε καμμία τους ακόμη, οι παλιολεσβίες.
:a040:

που θα πάει όμως, δε θ αρχίσω και γω να κάνω καμάκι; δε θα μου φύγουν οι συστολές κάποτε εμένα; θα τις δείξω εγώ τις ργιόλες.

.
Γραφικός

Μπίστης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 20:57 Παρενόχληση είναι όλα, αν πέσει κάτι light είναι γιά να χοντραίνει μετά.
Ο χαρακτηρισμός "παρενόχληση" εννοεί πως το θέλει μόνο ο εκπρόσωπος του ενός φύλου ενώ το άλλο όχι, γι' αυτό παρενοχλείται. Τελικά όμως όλη αυτή η συζήτηση ανοίγει τα μάτια σε εμάς τους άνδρες για τους κακοποιητικούς τρόπους που χρησιμοποιούσαμε και δεν το είχαμε αντιληφθεί και στις γυναίκες για όλα αυτά που ανέχονταν και δεν ήξεραν ότι μπορούσαν να αντιδράσουν ή είναι ένα τσούρμο ανοργασμικές μαλακισμένες που τσιρίζουν και χαλάνε την φάση όλων των υγιών ανθρώπων σε όποιο φύλο κι αν ανήκουν; Αυτός ο προβληματισμός ισχύει για όλα τα καινούργια φεμινιστικά πρέπει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 08 Σεπ 2019, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μην μου απαντάτε ρε σεις, χαλαρώστε να δούμε λιγουλάκι Νεξτ Τοπ !!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Εκφραζεις το ενδιαφερον σου με πολυ ευγενια και τακτ , ετοιμος να υποχωρησεις αξιοπρεπως αν χρειαστει , χωρις να γινεις ρεζιλι
Γραφικός

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 21:07 Εκφραζεις το ενδιαφερον σου με πολυ ευγενια και τακτ , ετοιμος να υποχωρησεις αξιοπρεπως αν χρειαστει , χωρις να γινεις ρεζιλι
Το θέμα του νήματος όμως δεν είναι το πώς θα γαμήσω αλλά αν
Γραφικός έγραψε: 08 Σεπ 2019, 21:03 ... όλη αυτή η συζήτηση ανοίγει τα μάτια σε εμάς τους άνδρες για τους κακοποιητικούς τρόπους που χρησιμοποιούσαμε και δεν το είχαμε αντιληφθεί και στις γυναίκες για όλα αυτά που ανέχονταν και δεν ήξεραν ότι μπορούσαν να αντιδράσουν ή είναι ένα τσούρμο ανοργασμικές μαλακισμένες που τσιρίζουν και χαλάνε την φάση όλων των υγιών ανθρώπων σε όποιο φύλο κι αν ανήκουν; Αυτός ο προβληματισμός ισχύει για όλα τα καινούργια φεμινιστικά πρέπει.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Feindflug έγραψε: 08 Σεπ 2019, 20:55 Αν χαϊδέψεις τρυφερά τα όμορφα και καλοσχηματισμένα της οπίσθια, τι είναι;
Εξαρτάται από το πόση ώρα θα τα χαϊδεύεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2019, 20:50 Παρενόχληση σοβαρή κι αξιόποινη δεν είναι καμιά μέχρι να της πιάσεις τον κώλο. Άντε,γιατί έχουμε χάσει το μέτρο.
Κι εμένα μου τον έχουν πιάσει αγγλογαλλικούδες στο σχολείο,αλλά ποτέ δεν το έκανα θέμα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2019, 21:27
Κι εμένα μου τον έχουν πιάσει αγγλογαλλικούδες στο σχολείο,αλλά ποτέ δεν το έκανα θέμα
Είσαι θύμα και συ ε. Σε καταλαβαίνω να ξες, καλό είναι να τα βγάζεις όμως και να μην ανέχεσαι να σε εκμεταλλεύονται, όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στη βία, όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στην μητριαρχία.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”