!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραμανλής Γ'
-
Nero
Καραμανλής Γ'
τελικά είναι τόσο βλάκας όσο φαίνεται. Γεμίζει τα παπούτσια του ξαδέρφου του...
Re: Καραμανλής Γ'
Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Καραμανλής ο Γ', αλλά δεν συμφωνώ ότι φαίνεται.
Οσο γιά τον Καραμανλή τον Β' δεν ήταν καθόλου βλαξ. Απατεώνας ήταν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Nero
Δες τη δήλωση και θα μου πεις αν συμφωνείς. Όχι ότι έχει άδικο, προφανώς εννοεί ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και είναι κοινωνικά κατακριτέο να μην πληρώνεις εισιτήριο αλλά είσαι πολιτικός γαμώτο. Είναι προυπόθεση της δουλειάς να ξέρεις να μετράς τα λόγια σου. Θα τον ξεκοιλιάσουν οι συριζοφυλλάδες και θα έχουν κι αυτές το δίκιο τουςLeporello έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:20 Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Καραμανλής ο Γ', αλλά δεν συμφωνώ ότι φαίνεται.
Είναι καραμανλικός ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν είπα εγώ ότι διαφωνώ ότι είναι βλαξ, διαφωνώ με το ότι φαίνεται. Αν αλήθεια είναι, δεν ξέρω ακόμη.Nero έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:25Δες τη δήλωση και θα μου πεις αν συμφωνείς. Όχι ότι έχει άδικο, προφανώς εννοεί ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και είναι κοινωνικά κατακριτέο να μην πληρώνεις εισιτήριο αλλά είσαι πολιτικός γαμώτο. Είναι προυπόθεση της δουλειάς να ξέρεις να μετράς τα λόγια σου. Θα τον ξεκοιλιάσουν οι συριζοφυλλάδες και θα έχουν κι αυτές το δίκιο τουςLeporello έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:20 Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Καραμανλής ο Γ', αλλά δεν συμφωνώ ότι φαίνεται.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Otto Weininger
Κανένα δίκιο δε θα έχουν. Η πολιτική ορθότητα μας έφαγε, να μην πούμε τον μαλακα, μαλακα.Nero έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:25Δες τη δήλωση και θα μου πεις αν συμφωνείς. Όχι ότι έχει άδικο, προφανώς εννοεί ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και είναι κοινωνικά κατακριτέο να μην πληρώνεις εισιτήριο αλλά είσαι πολιτικός γαμώτο. Είναι προυπόθεση της δουλειάς να ξέρεις να μετράς τα λόγια σου. Θα τον ξεκοιλιάσουν οι συριζοφυλλάδες και θα έχουν κι αυτές το δίκιο τουςLeporello έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:20 Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Καραμανλής ο Γ', αλλά δεν συμφωνώ ότι φαίνεται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Βασικα αναφερεται στην καμπανια και στο στοχο που εχει.
Και φυσικα αναφερεται στους τζαμπατζηδες και οχι σε αυτους που δεν εχουν χρηματα.
Οι ανεργοι για παραδειγμα δικαιουνται δωρεαν μετακινησεις.
Οποιος δεν πληρωνει το εισιτηριο του ειναι αποβρασμα,πως να το κανουμε τωρα ;
Και φυσικα αναφερεται στους τζαμπατζηδες και οχι σε αυτους που δεν εχουν χρηματα.
Οι ανεργοι για παραδειγμα δικαιουνται δωρεαν μετακινησεις.
Οποιος δεν πληρωνει το εισιτηριο του ειναι αποβρασμα,πως να το κανουμε τωρα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έχει το εξής πρόβλημα : να αποστασιοποιηθεί από τον ξάδερφό του για να επανασυνδεθεί με την καραμανλική βάση που αυτός είχε χάσει με όσα έκανε.Το να τον βρίζουν οι συριζαίοι αυτόν είναι πλεονέκτημα γιατί μπορεί πολλοί παλιοί δεξιοί να πουν α,δεν είναι σαν τον Β΄αλλά μοιάζει με τον Α΄.Nero έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:25Δες τη δήλωση και θα μου πεις αν συμφωνείς. Όχι ότι έχει άδικο, προφανώς εννοεί ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και είναι κοινωνικά κατακριτέο να μην πληρώνεις εισιτήριο αλλά είσαι πολιτικός γαμώτο. Είναι προυπόθεση της δουλειάς να ξέρεις να μετράς τα λόγια σου. Θα τον ξεκοιλιάσουν οι συριζοφυλλάδες και θα έχουν κι αυτές το δίκιο τουςLeporello έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:20 Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Καραμανλής ο Γ', αλλά δεν συμφωνώ ότι φαίνεται.
-
Nero
Δεν θα τον βρίσουν μόνο οι συριζαιοι...πατησιωτης έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 13:13Έχει το εξής πρόβλημα : να αποστασιοποιηθεί από τον ξάδερφό του για να επανασυνδεθεί με την καραμανλική βάση που αυτός είχε χάσει με όσα έκανε.Το να τον βρίζουν οι συριζαίοι αυτόν είναι πλεονέκτημα γιατί μπορεί πολλοί παλιοί δεξιοί να πουν α,δεν είναι σαν τον Β΄αλλά μοιάζει με τον Α΄.Nero έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:25Δες τη δήλωση και θα μου πεις αν συμφωνείς. Όχι ότι έχει άδικο, προφανώς εννοεί ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και είναι κοινωνικά κατακριτέο να μην πληρώνεις εισιτήριο αλλά είσαι πολιτικός γαμώτο. Είναι προυπόθεση της δουλειάς να ξέρεις να μετράς τα λόγια σου. Θα τον ξεκοιλιάσουν οι συριζοφυλλάδες και θα έχουν κι αυτές το δίκιο τουςLeporello έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 12:20 Δεν ξέρω αν είναι βλαξ ο Καραμανλής ο Γ', αλλά δεν συμφωνώ ότι φαίνεται.
Οσο γιά τον Καραμανλή τον Β' δεν ήταν καθόλου βλαξ. Απατεώνας ήταν.![]()
Nero,πες την αληθεια.
Εισαι vegan και feminist,ετσι δεν ειναι ;
Εισαι vegan και feminist,ετσι δεν ειναι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 60 Απαντήσεις