Ήταν ψηλότερος από τον πύργο των Αθηνών που έχει ύψος 100 μέτρα.
Ήταν τε-ρά-στι-ος.

Βρε το νήμα είναι για να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν αίσθηση των μεγεθών.
Ασε ασε..μημου μιλας για μηκοι και μεγεθοι..ακομα τρεμω!Μηχανικός έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 06:26Βρε το νήμα είναι για να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν αίσθηση των μεγεθών.
Εγώ όταν ήμουν παιδί νόμιζα ότι ο πύραυλος ήταν περίπου όσο ένα τετραώροφο κτίριο.
Μετά νόμιζα ότι ήταν όσο ένα δεκαόροφο κτίριο, μέχρι να διαβάσω πόσο ήταν το πραγματικό του μήκος.
Ορίστε γιατί είσαι Συριζαίος.Pedro έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 06:30 Απο μικρος παντως θυμαμαι οτι τα συνεκρινα συνηθως με ενα γηπεδο ποδοσφσιρου ή τενις κλπ. Οποτε μου ηταν ευκολο να αντιλαμβανομαι τα μεγεθη. Ποτε δεν δεν με βολευε να τα συγκρινω με πολυκατοικιες κλπ. Αλλωστε στην ελλαδα δεν εχουμε υψηλα χτιρια.
Όταν ήμουν πιτσιρικάς φανταζόμουν την Μονρόε και την Μινέλλι (γιατί αυτές ειδικά μην ρωτάς) ως τουλάχιστον 1,80 μπόι.Μηχανικός έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 06:26Βρε το νήμα είναι για να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν αίσθηση των μεγεθών.
Εγώ όταν ήμουν παιδί νόμιζα ότι ο πύραυλος ήταν περίπου όσο ένα τετραώροφο κτίριο.
Μετά νόμιζα ότι ήταν όσο ένα δεκαόροφο κτίριο, μέχρι να διαβάσω πόσο ήταν το πραγματικό του μήκος.
Το ομοίωμα της Μονρόε στην Τισσω είναι πάντως περίπου 1.80Nandros έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 18:38Όταν ήμουν πιτσιρικάς φανταζόμουν την Μονρόε και την Μινέλλι (γιατί αυτές ειδικά μην ρωτάς) ως τουλάχιστον 1,80 μπόι.Μηχανικός έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 06:26Βρε το νήμα είναι για να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν αίσθηση των μεγεθών.
Όταν είδα τα ομοιώματα τους στο μουσείο Τισσώ, μου έπεσε το ..... σαγόνι!
Εδώ παίρνεις μιαν ιδέα μεγέθους/ύψους.
Ήμουν 1,80 (τώρα δεν ξέρω) και τα ομοιώματα ήταν πάνω σε χαμηλό βάθρο. Ίσως αυτό να ξεγελάει.jason έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 18:50Το ομοίωμα της Μονρόε στην Τισσω είναι πάντως περίπου 1.80Nandros έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 18:38Όταν ήμουν πιτσιρικάς φανταζόμουν την Μονρόε και την Μινέλλι (γιατί αυτές ειδικά μην ρωτάς) ως τουλάχιστον 1,80 μπόι.Μηχανικός έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 06:26Βρε το νήμα είναι για να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν αίσθηση των μεγεθών.
Όταν είδα τα ομοιώματα τους στο μουσείο Τισσώ, μου έπεσε το ..... σαγόνι!
Εδώ παίρνεις μιαν ιδέα μεγέθους/ύψους.
https:// www.youtube.com/watch?v=fSv6QLxJTcA