Με αφορμη το νημα του Nandros για τον επιχειρηματια φιλο του Μπλε Μπουμπης αλλα και απο ενα σωρο αλλα ερωτηματα που ερχονται στο
μυαλο μου ανοιγω τουτο εδω το νημα.
Εγω θα πω οτι δεν εχουν το δικαιωμα να μιλανε και καλα θα κανουν να το βουλωνουν.
Ας δωσω μερικα παραδειγματα:μια καλη φορουμιτισσα την οποια δεν θυμαμαι να πω πια ηταν ειχε πει οτι ο αδερφος της εργαζονταν στην επιχειρηση
ενος κομμουνιστη που ηταν οργανωμενος στο ΚΚΕ και συμπεριφεροταν με τον χειροτερο τροπο στους υπαλληλους του.
Ο Μπλε Μπουμπης ομως ανοιγει νηματα συνεχεια για το ποσο κακη ειναι η ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Ενα αλλο παραδειγμα που μου ερχεται πρωτο στο μυαλο ειναι οτι τα κουκουδια ειναι ανοιχτοσυνορακηδες.Μολις πανε οι αρχες να στησουν φραγματα
στον Εβρο τα κουκουδια σκιζουν το καλτσον τους και ουρλιαζουν α κοιταξτε οι κακοι καπιταληστες τι κανουν.
Δεν μας λενε ομως τα κουκουδια γιατι στο Σιδηρουν Παραπετασμα δεν εμπαινε απο τα συνορα ουτε μυγα?Γιατι για να μετακινηθεις απο την μια πολη στην αλλη στο Σιδηρουν Παραπετασμα επρεπε να παρεις αδεια απο τις αρχες?
Αν τα ιεχωβουλινια τιμανε τα παντελονια τους και εχουν @@ ας μας δωσουν εξηγησεις επι αυτου του ζητηματος.
Αυτα προς το παρον επιφυλασσομαι να ερθω δριμυτερος.