http://www.topontiki.gr/article/326391/ ... paka-photo
http://www.topontiki.gr/article/297571/ ... ke-apo-ton
Αυτή ειναι η Δεξια.the comet the course the tail έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:32 αυτός ο Σκαλούμπακας;;![]()
http://www.topontiki.gr/article/326391/ ... paka-photo
http://www.topontiki.gr/article/297571/ ... ke-apo-ton
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτός είναι αλλά καλό είναι να εστιάσουμε στα σύγχρονα θέματα. Πρέπει να ηρεμήσει λίγο. Πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ πιέζονται από τη παράνομη μετανάστευση και πρέπει να προσεγγιστούν.Lord Brum έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:48 Επίσης ο Σκαλούμπακας παίζει να είναι γιος του μεγάλου Έλληνα αξιωματικού Παναγιώτη Σκαλούμπακα, του διοικητή της μακρονήσου και σοφδρού πολέμιου των κουμουνιών. Θενκς, θα τον κάνω follow
Εαν δεν είσαι τρόλ (πετυχημένο) είσαι μεγάλη μορφήsouthern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:52Αυτός είναι αλλά καλό είναι να εστιάσουμε στα σύγχρονα θέματα. Πρέπει να ηρεμήσει λίγο. Πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ πιέζονται από τη παράνομη μετανάστευση και πρέπει να προσεγγιστούν.Lord Brum έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:48 Επίσης ο Σκαλούμπακας παίζει να είναι γιος του μεγάλου Έλληνα αξιωματικού Παναγιώτη Σκαλούμπακα, του διοικητή της μακρονήσου και σοφδρού πολέμιου των κουμουνιών. Θενκς, θα τον κάνω follow
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
είχε ναζιστική δράση ο σκαλούμπακας? Εγώ ξέρω ότι πολέμησε στον ελληνοιταλικό πόλεμο. Πέρα από αυτό μεγάλη αληθεια αυτό που είπες και εξηγεί πλήρως την ύπαρξη κουμουνιών που επικαλούνται "αγώνες" των προγόνων τους εν έτει 2019. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα απλά στελέχη του ΚΚΕ μπορέι να είχαν καλές προθέσεις και να πίστευαν ότι αγωνίζονται για κάτι σπουδαίο, και να πέρασαν και δύσκολα όταν ευτυχώς δεν τους βγήκε η απόπειρα διαμελισμού της Ελλάδας. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι αριστεροί της γεννιάς του ΒΠΠ και τους συμμοριτοπολέμου υπήρξαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του σταλιν. Πώς να το παραδεχτούν αυτό τα παιδιά τους?Beria έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:49 Tα έχουμε πει ξανά για τον Σκαλούμπακα
Δεν είναι εύκολο να είσαι ο γιος του Έλληνα Ρούντολφ Ες
Μιλώ για τον Ρούντολφ Ες, τον διοικητή του Άουσβιτς, φίλε μουLord Brum έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:57είχε ναζιστική δράση ο σκαλούμπακας?Beria έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:49 Tα έχουμε πει ξανά για τον Σκαλούμπακα
διαγράφονται άσχετα με το θέμα
Spoiler
Εγώ ξέρω ότι πολέμησε στον ελληνοιταλικό πόλεμο. Πέρα από αυτό μεγάλη αληθεια αυτό που είπες και εξηγεί πλήρως την ύπαρξη κουμουνιών που επικαλούνται "αγώνες" των προγόνων τους εν έτει 2019. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα απλά στελέχη του ΚΚΕ μπορέι να είχαν καλές προθέσεις και να πίστευαν ότι αγωνίζονται για κάτι σπουδαίο, και να πέρασαν και δύσκολα όταν ευτυχώς δεν τους βγήκε η απόπειρα διαμελισμού της Ελλάδας. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι αριστεροί της γεννιάς του ΒΠΠ και τους συμμοριτοπολέμου υπήρξαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του σταλιν. Πώς να το παραδεχτούν αυτό τα παιδιά τους?
Αξίζει να διαβαστεί το βιβλίο του Τάκη Λαζαρίδη επί του θέμτατος.
Συνήθως όταν γράφουμε Ρουντολφ Ες εννοούμε τον Ηess όχι τον Ho(e)ss, παρανόησα νόμισα ότι εννοούσες τον υποαδόλφοBeria έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:58Μιλώ για τον Ρούντολφ Ες, τον διοικητή του Άουσβιτς, φίλε μουLord Brum έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:57είχε ναζιστική δράση ο σκαλούμπακας?Beria έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:49 Tα έχουμε πει ξανά για τον Σκαλούμπακα
διαγράφονται άσχετα με το θέμα
Spoiler
Εγώ ξέρω ότι πολέμησε στον ελληνοιταλικό πόλεμο. Πέρα από αυτό μεγάλη αληθεια αυτό που είπες και εξηγεί πλήρως την ύπαρξη κουμουνιών που επικαλούνται "αγώνες" των προγόνων τους εν έτει 2019. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι τα απλά στελέχη του ΚΚΕ μπορέι να είχαν καλές προθέσεις και να πίστευαν ότι αγωνίζονται για κάτι σπουδαίο, και να πέρασαν και δύσκολα όταν ευτυχώς δεν τους βγήκε η απόπειρα διαμελισμού της Ελλάδας. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι αριστεροί της γεννιάς του ΒΠΠ και τους συμμοριτοπολέμου υπήρξαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του σταλιν. Πώς να το παραδεχτούν αυτό τα παιδιά τους?
Αξίζει να διαβαστεί το βιβλίο του Τάκη Λαζαρίδη επί του θέμτατος.
είμαι αρκετά δεξιούληςBeria έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:56Εαν δεν είσαι τρόλ (πετυχημένο) είσαι μεγάλη μορφήsouthern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:52Αυτός είναι αλλά καλό είναι να εστιάσουμε στα σύγχρονα θέματα. Πρέπει να ηρεμήσει λίγο. Πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ πιέζονται από τη παράνομη μετανάστευση και πρέπει να προσεγγιστούν.Lord Brum έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:48 Επίσης ο Σκαλούμπακας παίζει να είναι γιος του μεγάλου Έλληνα αξιωματικού Παναγιώτη Σκαλούμπακα, του διοικητή της μακρονήσου και σοφδρού πολέμιου των κουμουνιών. Θενκς, θα τον κάνω follow![]()