Εκπληκτική παρουσίαση:
Για το 2015:
Υπονομεύθηκε βέβαια από τη Νέα Δημοκρατία, που έβλεπε όμως να στήνεται το τρελο-κράτος του Τσίπρα με το σύνθημα "σας τελειώνουμε".
Αδικήθηκε από τον Τσίπρα, διότι αντί να του αναθέσουν μία εθνική αποστολή με συνεργάτες από όλα τα κόμματα, τον έντυσαν ... καρναβαλιστή ποντέμος.
Το αποτέλεσμα που έφερε στις 6/7/2015 ήταν όντως ανεφάρμοστο.
Για το μέλλον:
Οι συγκυρίες για μία νέα πολιτική τύπου Βαρουφάκη είναι απείρως πιό ευνοϊκές από ότι ήταν το 2015.
Η προμπρεξιτική Ευρώπη τότε ήταν ακόμα ημίαβγα + μερκελιστές, βρισκόμαστε στον αστερισμό της άσεμνης Αφροδίτης της Μήλου.
Η σημερινή δημοκρατική Ευρώπη έχει καταλάβει ποιοί είναι οι πραγματικοί εχθροί της, ενώ ταυτόχρονα η σημερινή αβγο-ημιαβγική Ευρώπη είναι πλέον ξεκάθαρα αντι-ευρωπαϊκή και φιλοχουντική.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πρόκειται για ένα πολύ σκληρό αγώνα (αλλά ούτως ή άλλως πολύ σκληρό αγώνα έχουν να κάνουν και οι σημερινές ηγεσίες των κ.κ. Τσίπρα-Μητσοτάκη).
Το συμπέρασμα μου είναι ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι αυτή τη στιγμή πολύ πιό κοντά στον Αντώνη Σαμαρά του 2012 απ' ότι στον Αλέξη Τσίπρα του 2014-19. Με τη διαφορά ότι οι μαίανδροι της Μπιλντ που έγραφε από κάτω "κ. Σαμαρά υπογράψτε εδώ", δεν τους παίρνει να τους ξαναβάλουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο απομαρξιστικοποιημένος Βαρουφάκης στη Σία Κοσσιώνη
- wooded glade
Ο απομαρξιστικοποιημένος Βαρουφάκης στη Σία Κοσσιώνη
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Ο απομαρξιστικοποιημένος Βαρουφάκης στη Σία Κοσσιώνη
Επίσης ο πρώτος που είχε μιλήσει για φυγόκεντρες αβγο-ημιαβγικές δυνάμεις που θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη ήμουνα εγώ στις ευρωεκλογές του 2014, όταν μου είχε πάρει συνέντευξη έξω από το εκλογικό τμήμα η τηλεόραση.
Τους είπα "βρε μπαγλαμάτορες ήρθατε εδώ να μου πείτε για τη ... Ρένα και για τον ... λουκάνικο και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι κούρσα έχουν στήσει τα αβγά ;".
Τους είπα "βρε μπαγλαμάτορες ήρθατε εδώ να μου πείτε για τη ... Ρένα και για τον ... λουκάνικο και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι κούρσα έχουν στήσει τα αβγά ;".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση