!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωεκλογές: Πρ(Α)σινοι και φιλο-Ευρωπαίοι οι ΝΙΚΗΤΕΣ των εκλογών
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ευρωεκλογές: Πρ(Α)σινοι και φιλο-Ευρωπαίοι οι ΝΙΚΗΤΕΣ των εκλογών
Οσο το πχορουμ ασχολείται με το τι εγινε στην υποβαλκάνια γωνια της ευρώπης, στην αμιγώς Ευρώπη οι φιλο-ευρωπαικες και πρ(Α)σινες δυνάμεις ανεβαίνουν με εκρηκτική άνοδο.
=https://www.theguardian.com/politics/2 ... oss Europe
ΝουΔουλικά, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ ΧΤΕΣ, το μπακτσισι και ο χωροφύλακας, το αγέρι που βρωμάει γελάδια.
ΝουΔουλικά, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟ ΧΤΕΣ, το μπακτσισι και ο χωροφύλακας, το αγέρι που βρωμάει γελάδια.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- metaxoskolikas
Re: Ευρωεκλογές: Πρ(Α)σινοι και φιλο-Ευρωπαίοι οι ΝΙΚΗΤΕΣ των εκλογών
πρώτη η λεπέν, πρώτος και ο σαλβίνιμίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:12 Οσο το πχορουμ ασχολείται με το τι εγινε στην υποβαλκάνια γωνια της ευρώπης, στην αμιγώς Ευρώπη οι φιλο-ευρωπαικες και πρ(Α)σινες δυνάμεις ανεβαίνουν με εκρηκτική άνοδο.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Απο 50 Μeps στους 70+. Ετοιμάσου να πεις αντίο στην αυτοκίνηση, γίδι!
Οι Πράσινοι είναι το κόμμα του στάτους-κβο, η πιο πιστή αντιπολίτευση· το μήνυμά τους: «ζούμε στον καλύτερο όλων των κοσμων», αρκεί οι νορμες του ισχύοντος κονσενσους να εφαρμόζονται.
So hab ich dich schon unbedingt
- Dwarven Blacksmith
Το αντίθετο λένε, ότι ξεμενουμε από χρόνο για να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση.Mole έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:27 Οι Πράσινοι είναι το κόμμα του στάτους-κβο, η πιο πιστή αντιπολίτευση· το μήνυμά τους: «ζούμε στον καλύτερο όλων των κοσμων», αρκεί οι νορμες του ισχύοντος κονσενσους να εφαρμόζονται.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τους Πράσινους στο εξωτερικό, αλλά οι εν Ελλάδι Πράσινοι αφενός δεν θέλουν ορυκτά καύσιμα, αλλά δεν τους κάνουν ούτε οι ΑΠΕ.
Ίσως σκέφτονται να αντιμετωπίσουν την κλιματική κρίση γυρνώντας στην εποχή των σπηλαίων ή αποψιλώνοντας τον πληθυσμό
Ίσως σκέφτονται να αντιμετωπίσουν την κλιματική κρίση γυρνώντας στην εποχή των σπηλαίων ή αποψιλώνοντας τον πληθυσμό
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειες λέγεται, δεν ειναι εποχή των σπηλαίων, είναι το ΜΕΛΛΟΝ.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:44 Δεν ξέρω τι γίνεται με τους Πράσινους στο εξωτερικό, αλλά οι εν Ελλάδι Πράσινοι αφενός δεν θέλουν ορυκτά καύσιμα, αλλά δεν τους κάνουν ούτε οι ΑΠΕ.
Στα τζυμπραίικα το αρκτικόλεξο ΑΠΕ δεν σημαίνει Ανανεωσιμες Πηγές Ενέργειας;μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:48Ανανεώσιμες πηγές ενέργειες λέγεται, δεν ειναι εποχή των σπηλαίων, είναι το ΜΕΛΛΟΝ.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:44 Δεν ξέρω τι γίνεται με τους Πράσινους στο εξωτερικό, αλλά οι εν Ελλάδι Πράσινοι αφενός δεν θέλουν ορυκτά καύσιμα, αλλά δεν τους κάνουν ούτε οι ΑΠΕ.
Αν ναι, τι δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν τους κανουν ουτε οι ΑΠΕ ε; Ψευταράκος ήσουνα, ψευταράκος μένεις.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:51Στα τζυμπραίικα το αρκτικόλεξο ΑΠΕ δεν σημαίνει Ανανεωσιμες Πηγές Ενέργειας;μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:48Ανανεώσιμες πηγές ενέργειες λέγεται, δεν ειναι εποχή των σπηλαίων, είναι το ΜΕΛΛΟΝ.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:44 Δεν ξέρω τι γίνεται με τους Πράσινους στο εξωτερικό, αλλά οι εν Ελλάδι Πράσινοι αφενός δεν θέλουν ορυκτά καύσιμα, αλλά δεν τους κάνουν ούτε οι ΑΠΕ.
We need to build up renewable energy capacities that will replace, not supplement, fossil fuels and nuclear energy. This is why we propose concrete measures to phase out old energy sources without causing major disruptions or creating energy poverty. We want to limit the lifetime of nuclear and coal plants, make renewable energy affordable to everyone and encourage investors, funds and cities to cut their financial ties with the fossil fuel sector by divesting. In order to meet the climate targets, we also need to increase energy efficiency and promote sustainable ways of transportation. We support more and better public transport and shared mobility (bike sharing, car sharing) that make us less dependent on motorised mobility
https://europeangreens.eu/positions/climate-energy
Για τους ελ μιλάω, το έκανες και παράθεση πιο πάνω, χαλουμοφάγε μεσανατολίτημίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:54Δεν τους κανουν ουτε οι ΑΠΕ ε; Ψευταράκος ήσουνα, ψευταράκος μένεις.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:51Στα τζυμπραίικα το αρκτικόλεξο ΑΠΕ δεν σημαίνει Ανανεωσιμες Πηγές Ενέργειας;μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:48
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειες λέγεται, δεν ειναι εποχή των σπηλαίων, είναι το ΜΕΛΛΟΝ.
We need to build up renewable energy capacities that will replace, not supplement, fossil fuels and nuclear energy. This is why we propose concrete measures to phase out old energy sources without causing major disruptions or creating energy poverty. We want to limit the lifetime of nuclear and coal plants, make renewable energy affordable to everyone and encourage investors, funds and cities to cut their financial ties with the fossil fuel sector by divesting. In order to meet the climate targets, we also need to increase energy efficiency and promote sustainable ways of transportation. We support more and better public transport and shared mobility (bike sharing, car sharing) that make us less dependent on motorised mobility
Μέχρι να μάθεις ελληνικά, σου συνιστώ την αποφυγή παράθεσης ποστ μου ώστε να σε φαπώνω μόνο όταν εγώ έχω όρεξη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Κοιτα να δεις ζωντόβολο και ΓΙΔΙ, ειπες οτι οι Πρασινοι ειναι εναντιον των ΑΠΕ, οπόταν αντε στα αναθεμα. Σου έφερα το τι λενε στα κεντρικά τους. Τους πράσινους στην Ελλάδα ουτε τους ξέρει η μανα τους.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:58Για τους ελ μιλάω, το έκανες και παράθεση πιο πάνω, χαλουμοφάγε μεσανατολίτημίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:54Δεν τους κανουν ουτε οι ΑΠΕ ε; Ψευταράκος ήσουνα, ψευταράκος μένεις.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:51
Στα τζυμπραίικα το αρκτικόλεξο ΑΠΕ δεν σημαίνει Ανανεωσιμες Πηγές Ενέργειας;
Μέχρι να μάθεις ελληνικά, σου συνιστώ την αποφυγή παράθεσης ποστ μου ώστε να σε φαπώνω μόνο όταν εγώ έχω όρεξη
μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:59Κοιτα να δεις ζωντόβολο, ειπες οτι οι Πρασινοι ειναι εναντιον των ΑΠΕ, οπόταν αντε στα αναθεμα. Τους πράσινους στην Ελλάδα ουτε τους ξέρει η μανα τους.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:58 Για τους ελ μιλάω, το έκανες και παράθεση πιο πάνω, χαλουμοφάγε μεσανατολίτη
μάθε ελληνικά λαθροκύπριεelchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:44 Δεν ξέρω τι γίνεται με τους Πράσινους στο εξωτερικό, αλλά οι εν Ελλάδι Πράσινοι αφενός δεν θέλουν ορυκτά καύσιμα, αλλά δεν τους κάνουν ούτε οι ΑΠΕ.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΔΙelchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 17:01μίστερ μαξ έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:59Κοιτα να δεις ζωντόβολο, ειπες οτι οι Πρασινοι ειναι εναντιον των ΑΠΕ, οπόταν αντε στα αναθεμα. Τους πράσινους στην Ελλάδα ουτε τους ξέρει η μανα τους.elchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:58 Για τους ελ μιλάω, το έκανες και παράθεση πιο πάνω, χαλουμοφάγε μεσανατολίτη
Μέχρι να μάθεις ελληνικά, σου συνιστώ την αποφυγή παράθεσης ποστ μου ώστε να σε φαπώνω μόνο όταν εγώ έχω όρεξημάθε ελληνικά λαθροκύπριεelchav έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:44 Δεν ξέρω τι γίνεται με τους Πράσινους στο εξωτερικό, αλλά οι εν Ελλάδι Πράσινοι αφενός δεν θέλουν ορυκτά καύσιμα, αλλά δεν τους κάνουν ούτε οι ΑΠΕ.
Αρκετά σε κατούρησα για σήμερα, νομίζω
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μπήκε στην Ευρωβουλή ο Καβαλιέρε.

Tpέμετε Βρυξέλλες, καλή θητεία, πρόεδρε, και καλά μπούνγκα-μπούνγκα.

Tpέμετε Βρυξέλλες, καλή θητεία, πρόεδρε, και καλά μπούνγκα-μπούνγκα.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
-