!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κύρτσος για Κυμπουρόπουλο
-
Κομματικός
Re: Κύρτσος για Κυμπουρόπουλο
Ρέλλας «πυροβολεί» Κύρτσο για το «κρεσέντο κυνισμού» κατά Κυμπουρόπουλου
«Ατράνταχτη απόδειξη της εργαλειοποίησης Κυμπουρόπουλου από τη ΝΔ»
https://www.google.com/amp/s/www.altsan ... oyloy/amp/
«Ατράνταχτη απόδειξη της εργαλειοποίησης Κυμπουρόπουλου από τη ΝΔ»
https://www.google.com/amp/s/www.altsan ... oyloy/amp/
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Η διατύπωση του Κύρτσου είναι εντελώς διαφορετική, μετρημένη και κατ' εμένα σωστή.
Δε τα είπε ποτέ όπως τα γράφει ο 0,60€ και φυσικά δεν έχει καμμία σχέση με την αλητεία Πολάκη.
Δε τα είπε ποτέ όπως τα γράφει ο 0,60€ και φυσικά δεν έχει καμμία σχέση με την αλητεία Πολάκη.
πολυ πολυ χειροτερο ειναι του κυρτσου, ισαι ασχετοςJack Shephard έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:18 Η διατύπωση του Κύρτσου είναι εντελώς διαφορετική, μετρημένη και κατ' εμένα σωστή.
- Jack Shephard
Μη στεναχωριέσαι για τον Κυμπουρόπουλο. Κράτα τα δάκρυα σου για αύριο που θα είναι και ειλικρινή.
-
Κομματικός
Βγήκες από το μαντρί εσύ;Jack Shephard έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:32Μη στεναχωριέσαι για τον Κυμπουρόπουλο. Κράτα τα δάκρυα σου για αύριο που θα είναι και ειλικρινή.

- Jack Shephard
Για εμένα 0,60€ όλοι ήξεραν στο παλιό τι υποστήριζα. Αύριο θα ψηφίσω για πρώτη φορά στη ζωή μου ΝΔ. Ο Αλέξης σου τα κατάφερε.
-
Κομματικός
Jack Shephard έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:40Για εμένα 0,60€ όλοι ήξεραν στο παλιό τι υποστήριζα. Αύριο θα ψηφίσω για πρώτη φορά στη ζωή μου ΝΔ. Ο Αλέξης σου τα κατάφερε.
Με εκανες και πατησα το λινκ, η διατυπωση δε διαπιστωσα να ειναι εντελως διαφορετικη. Δεν τη λεω παντως λαθος τη διατυπωση του, σωστη ειναι.Jack Shephard έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:18 Η διατύπωση του Κύρτσου είναι εντελώς διαφορετική, μετρημένη και κατ' εμένα σωστή.
ναι ρε παιδια σωστη ειναι και του πολακη σωστη ηταν.
στο πολιτικαλι κορεκτ συμπαν μας ομως, αν ειναι να ψεξεις καποιον, τοτε αυτος ειναι ο κυρτσος, μακραν
στο πολιτικαλι κορεκτ συμπαν μας ομως, αν ειναι να ψεξεις καποιον, τοτε αυτος ειναι ο κυρτσος, μακραν
- Jack Shephard
Όχι έχει διαφορά ουσιάς. Βασικά ο Κύρτσος λέει το αυτονόητο γιατί ο Κυμπουρόπουλος δεν είναι πολιτικός.Maspoli έγραψε: 25 Μάιος 2019, 09:44Με εκανες και πατησα το λινκ, η διατυπωση δε διαπιστωσα να ειναι εντελως διαφορετικη. Δεν τη λεω παντως λαθος τη διατυπωση του, σωστη ειναι.
Είναι συν για τη ΝΔ η υποψηφιότητα του (γιατί φέρνει στο προσκήνιο τα ΑΜΕΑ, γιατί δεν είναι κλασική παλαιοκομματική υποψηφιότητα κλπ κλπ) και οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα τον ψηφίσουν σε αναγνώριση του αγώνα και των προσπαθειών που έχει καταβάλλει στη ζωή του, όχι για τις πολιτικές του απόψεις.
Βασικά, ακόμα και τώρα έχει κάνει κάποιας μορφής προεκλογική εκστρατεία; Και μη σου πω ότι πολύς κόσμος πριν την επίθεση του Πολάκη δε τον ήξερε καν και σιγά που θα καθόταν να ψάξει τα βιογραφικά. Τώρα αφενός ο Πολάκης και αφετέρου η δική του πολύ αξιοπρεπής στάση μπορεί να τον κάνουν πρώτο σε σταυρούς.
Έτσι σε θέλω σήμερα. Να παίξεις φουλ του μαντριού. Γιατί αύριο θα βελάξεις.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οκ, πες μας τελικά αν κατάλαβες κατα ποσο η ΝΔ και ο Κυμπουρόπουλος (πρώην πρασινο-οικολόγοι και διαφορα αλλα περιθωριακά) είναι υπερ των επιδομάτων στους ΑΜΕΑ και αν ειναι υπερ διορισμού ΑΜΕΑ ως γιατροι, νοσηλευτές μηχανικοί, επειδη ειναι ΑΜΕΑ. Υπερ ή Κατά;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις