Τι γίνεται ρε παιδιά; Πολύ κλάμα εναντίον της Epic από τα crybabies.
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ επιθετική πολιτική τιμών, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να σπάσει το μερίδιο αγοράς του Steam. https://www.epicgames.com/store/en-US/
μαζί σου οσον αφορα να σπασει μονοπωλιο στημ αλλα τα εξκλουσιβς ειναι μαλακια, δεν εχω ορεξη να εχω σ'100 σαιτ τα παιχνιδια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα τότε. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι εναντίον του Epic store.
1) Έχει exclusive deals, δηλαδή μπορεί να δεσμεύσει τους developers να πουλάνε το παιχνίδι μόνο εκεί, εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
2) Το αν θα υπάρχουν reviews από τους αγοραστές ή όχι θα εξαρτάται από τους developers. Γυρίζουμε δηλαδή στην εποχή που τα reviews τα γράφει η ελίτ των "κριτικών" και όχι οι απλοί παίχτες.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Yochanan έγραψε: 19 Μάιος 2019, 18:33
μαζί σου οσον αφορα να σπασει μονοπωλιο στημ αλλα τα εξκλουσιβς ειναι μαλακια, δεν εχω ορεξη να εχω σ'100 σαιτ τα παιχνιδια
Οποιοσδήποτε σοβαρός gamer, έχει ήδη πριν από την epic, εγκατεστημένα στο pc Steam, Origin, Uplay και GOG (και Battlenet, καθώς είμαι overwatchάκιας). Τι είναι μερικά mb παραπάνω για το EGS launcher;
Σε θέλω σοβαρό gamer.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2019, 18:35
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα τότε. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι εναντίον του Epic store.
1) Έχει exclusive deals, δηλαδή μπορεί να δεσμεύσει τους developers να πουλάνε το παιχνίδι μόνο εκεί, εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
2) Το αν θα υπάρχουν reviews από τους αγοραστές ή όχι θα εξαρτάται από τους developers. Γυρίζουμε δηλαδή στην εποχή που τα reviews τα γράφει η ελίτ των "κριτικών" και όχι οι απλοί παίχτες.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2019, 18:35