!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συριζα Ευρωβουλευτές

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Συριζα Ευρωβουλευτές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.
Μια ψήφο θα ρίξω σίγουρα σε αυτόν, που είναι σοβαρός και παλιοπασοκος
Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες

Καμιά άλλη πρόταση;
Άβαταρ μέλους
Revolutionaris

Re: Συριζα Ευρωβουλευτές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Revolutionaris »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.
Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες

Καμιά άλλη πρόταση;
Στην Τουρκία περίπου οι μισές γυναίκες της χώρας δεν φοράνε μαντήλα. Η σημαντική πλειοψηφία των νεότερων κοριτσιών καθώς και οι πιο πολλές γυναίκες στα περισσότερα αστικά κέντρα δεν φοράνε μαντήλα. Ωστόσο στις Κουρδικές περιοχές της Τουρκίας η μαντήλα φτάνει το 90% των γυναικών (τα ίδια και στο Ιρακινό Κουρδιστάν).Το ίδιο και στο Ικόνιο και στα κέντρα της Ανατολίας.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Ρε μλκες μην είστε τέτοιοι. Ρίχτε το στο Λενάκι, τοσες κωλοτούμπες έκανε για πάρτη σας.
-_-
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.

Καμιά άλλη πρόταση;
Εγώ θα ρίξω μάλλον την κουντουρά,τον κόκκαλη,το δικό σου τον αγτζίδη και τον άλλο τον καρατερίστα από τη Β.Ελλάδα.Αν και δεν είμαι βορειοελλαδίτης θα ρίξω δυο σαλονικιούς για να ενισχυθεί ο συριζα για τις εθνικές στη Β.Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 14 Μάιος 2019, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Revolutionaris έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:53 Στην Τουρκία περίπου οι μισές γυναίκες της χώρας δεν φοράνε μαντήλα. Η σημαντική πλειοψηφία των νεότερων κοριτσιών καθώς και οι πιο πολλές γυναίκες στα περισσότερα αστικά κέντρα δεν φοράνε μαντήλα. Ωστόσο στις Κουρδικές περιοχές της Τουρκίας η μαντήλα φτάνει το 90% των γυναικών (τα ίδια και στο Ιρακινό Κουρδιστάν).Το ίδιο και στο Ικόνιο και στα κέντρα της Ανατολίας.
Και στα Πομακοχώρια το 100% των θηλυκών, από κοριτσόπουλο και πάνω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ο Αγτζίδης δεν μας τα λέει καθόλου καλά.
Η άλλη αν δεν πει "τουρκική μειονότητα" δεν την ψηφίζω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Σωτήρης Βαλντέν,
Πλουμπίδης Δημήτρης
Κουνεβα Κωνσταντινα ή Βλάσης Αγτζίδης ή Αλέξανδρος Νικολαϊδης
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Εικόνα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Καμιά άλλη πρόταση;
Κοκκαλη πως τον βλεπεις;
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

-71 έγραψε: 14 Μάιος 2019, 00:01

Καμιά άλλη πρόταση;
Εγώ θα ρίξω μάλλον την κουντουρά,τον κόκκαλη,το δικό σου τον αγτζίδη και τον άλλο τον καρατερίστα από τη Β.Ελλάδα.Αν και δεν είμαι βορειοελλαδίτης θα ρίξω δυο σαλονικιούς για να ενισχυθεί ο συριζα για τις εθνικές στη Β.Ελλάδα.
Η Κουντουρά ήταν μια πετυχημένη υπουργός, όμως η τόσο χυδαία αμοραλιστική συμπεριφορά της δεν πρέπει να επιβραβευτεί. Ο Πέτρος Κόκκαλης πρέπει να στηριχθεί για πολιτικούς λόγους, προσωπικά δεν μπορώ να τον ψηφίσω, αλλά όσοι δεν έχουν κόλλημα να το κάνουν.
Ο καρατερίστας ποιος είναι; Θέλω να κόψω φάτσα.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Εξαιρετικός ο Νικολαιδής ως ομιλητής. Έχει την ψήφο μου'
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες
:hebit: :hebit: :hebit:

υγ-δεν στηριζω συριζα, ομως αντικειμενικά ειναι πολύ καλή επιλογή. :smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

είμαι μεταξύ e-lawyer και ουφούκ.

Γενικά θεωρώ πως το Ποτάμι έκανε δουλίτσα όταν έπρεπε και πρέπει να επιβραβευτεί.

Από την άλλη ο e όλο βλακείες λέει, προχθές έγραψα το μικρό στο σχολείο και δε μου ζήτησαν θρήσκευμα.

Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι Ουφούκ Μουσταφά ήταν κάποιου είδους μουστακαλής σαπιοκοιλιάς, τώρα που βλέπω αυτήν την όμορφη μειονοτικιά νέα δικηγόρο όλα μου τα προοδευτικά ένστικτα κάνουν κλικ.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 09:45
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες
:hebit: :hebit: :hebit:

υγ-δεν στηριζω συριζα, ομως αντικειμενικά ειναι πολύ καλή επιλογή. :smt023
Ωραιο μωρο. Η μονη προοδευτικη λυση για την μειονοτητα ειναι αυτη: να πεταξουν μαντιλες και μαλακιες,να μορφωθουν, να κανουν οικογενειες η ελευθερο ερωτα με Ελληνες( ετσι και αλλιως ο ιδιος λαος ειμαστε ανθρωπολογικα),να γινουν κομματι της κοινωνιας.
Οταν ειχε μιλησει ο Αλεξης στο Αλεξανδρειο ειχα γνωρισει παλι μια μουσουλμανα απο Θρακη,που μου ανελυε παρομοιες αποψεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλωνει το Εθνος,οταν οι αλλοι της Δεξιας εστελναν γενιες να σαπισουν σαν Γκαστερμπαιντερ.
Θα ψηφιζα επισης και μια ομορφη γυφτισα απο την Θρακη,γιατι ειμαι υπερ της ενσωματωσης,αλλα την ειδα λιγο ουγκανη. Οι σ. γυφτοι ελπιζω να στηριξουν μονοκουκι, η δικη μας παραταξη τους δινει ευκαιριες για να ζησουν ανθρωπινα και να φυγουν απο τα τσαντιρια και το πρεζεμποριο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 14 Μάιος 2019, 09:40 Εξαιρετικός ο Νικολαιδής ως ομιλητής. Έχει την ψήφο μου'
Πολύ καλός κι αυτός.

Φίλτατε Ύπερ πρέπει να πω ότι με τον οχετό παραπληροφόρησης που επικρατεί τόσο από τα συμπολιτευόμενα όσο και τα αντιπολιτευόμενα είχα πράγματι σχηματίσει την εντύπωση ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμηλής υποστάθμης, με Κούλογλου, Παπαδημούλη, Κουντουρά και την τρελο-Μυρσίνη που δεν έκατσε καν.

Στιγμή δεν πέρναγε από το μυαλό μου πως θα είχε και αξιόλογους ανθρώπους, προκομμένους, σαφώς αριστότερους του κάθε βλάκα δαπίτη τολμώ να πω.

Με την καίρια παρέμβασή σου μου άνοιξες τα μάτια κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν η ψήφος μου πάει χαμένη στον αχάριστο e.

Οι υπόλοιποι: Αν είμαι ρατσιστής με τους Βορειοελλαδίτες παύλα Πόντιους και μισώ τους Ολυμπιονίκες πώς εξηγείτε αν σταυρώσω Νικολαϊδη; Ε βρωμιάρηδες; Στον κώλο σας λοιπόν οι κίβδηλες επιθέσεις στην ηθική μου ακεραιότητα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”