!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συριζα Ευρωβουλευτές
- Υπερκουλτουριάρης
Συριζα Ευρωβουλευτές
Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.
Μια ψήφο θα ρίξω σίγουρα σε αυτόν, που είναι σοβαρός και παλιοπασοκος
Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες
Καμιά άλλη πρόταση;
Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες
Καμιά άλλη πρόταση;
- Revolutionaris
Re: Συριζα Ευρωβουλευτές
Στην Τουρκία περίπου οι μισές γυναίκες της χώρας δεν φοράνε μαντήλα. Η σημαντική πλειοψηφία των νεότερων κοριτσιών καθώς και οι πιο πολλές γυναίκες στα περισσότερα αστικά κέντρα δεν φοράνε μαντήλα. Ωστόσο στις Κουρδικές περιοχές της Τουρκίας η μαντήλα φτάνει το 90% των γυναικών (τα ίδια και στο Ιρακινό Κουρδιστάν).Το ίδιο και στο Ικόνιο και στα κέντρα της Ανατολίας.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.
Καμιά άλλη πρόταση;
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Ρε μλκες μην είστε τέτοιοι. Ρίχτε το στο Λενάκι, τοσες κωλοτούμπες έκανε για πάρτη σας.
-_-
Εγώ θα ρίξω μάλλον την κουντουρά,τον κόκκαλη,το δικό σου τον αγτζίδη και τον άλλο τον καρατερίστα από τη Β.Ελλάδα.Αν και δεν είμαι βορειοελλαδίτης θα ρίξω δυο σαλονικιούς για να ενισχυθεί ο συριζα για τις εθνικές στη Β.Ελλάδα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.
Καμιά άλλη πρόταση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -71 την 14 Μάιος 2019, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και στα Πομακοχώρια το 100% των θηλυκών, από κοριτσόπουλο και πάνω.Revolutionaris έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:53 Στην Τουρκία περίπου οι μισές γυναίκες της χώρας δεν φοράνε μαντήλα. Η σημαντική πλειοψηφία των νεότερων κοριτσιών καθώς και οι πιο πολλές γυναίκες στα περισσότερα αστικά κέντρα δεν φοράνε μαντήλα. Ωστόσο στις Κουρδικές περιοχές της Τουρκίας η μαντήλα φτάνει το 90% των γυναικών (τα ίδια και στο Ιρακινό Κουρδιστάν).Το ίδιο και στο Ικόνιο και στα κέντρα της Ανατολίας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- wooded glade
Ο Αγτζίδης δεν μας τα λέει καθόλου καλά.
Η άλλη αν δεν πει "τουρκική μειονότητα" δεν την ψηφίζω.
Η άλλη αν δεν πει "τουρκική μειονότητα" δεν την ψηφίζω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Σωτήρης Βαλντέν,
Πλουμπίδης Δημήτρης
Κουνεβα Κωνσταντινα ή Βλάσης Αγτζίδης ή Αλέξανδρος Νικολαϊδης
Πλουμπίδης Δημήτρης
Κουνεβα Κωνσταντινα ή Βλάσης Αγτζίδης ή Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Rocco Siffredi
Κοκκαλη πως τον βλεπεις;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.
Καμιά άλλη πρόταση;
- Υπερκουλτουριάρης
Η Κουντουρά ήταν μια πετυχημένη υπουργός, όμως η τόσο χυδαία αμοραλιστική συμπεριφορά της δεν πρέπει να επιβραβευτεί. Ο Πέτρος Κόκκαλης πρέπει να στηριχθεί για πολιτικούς λόγους, προσωπικά δεν μπορώ να τον ψηφίσω, αλλά όσοι δεν έχουν κόλλημα να το κάνουν.-71 έγραψε: 14 Μάιος 2019, 00:01Εγώ θα ρίξω μάλλον την κουντουρά,τον κόκκαλη,το δικό σου τον αγτζίδη και τον άλλο τον καρατερίστα από τη Β.Ελλάδα.Αν και δεν είμαι βορειοελλαδίτης θα ρίξω δυο σαλονικιούς για να ενισχυθεί ο συριζα για τις εθνικές στη Β.Ελλάδα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Ποιους ψηφίζουμε σύντροφοι; Κούλογλου, Παπαδημούλης μου είναι ψιλοαηδιαστικοί.
Καμιά άλλη πρόταση;
Ο καρατερίστας ποιος είναι; Θέλω να κόψω φάτσα.
- Υπερκουλτουριάρης
Εξαιρετικός ο Νικολαιδής ως ομιλητής. Έχει την ψήφο μου'
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες
υγ-δεν στηριζω συριζα, ομως αντικειμενικά ειναι πολύ καλή επιλογή.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
είμαι μεταξύ e-lawyer και ουφούκ.
Γενικά θεωρώ πως το Ποτάμι έκανε δουλίτσα όταν έπρεπε και πρέπει να επιβραβευτεί.
Από την άλλη ο e όλο βλακείες λέει, προχθές έγραψα το μικρό στο σχολείο και δε μου ζήτησαν θρήσκευμα.
Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι Ουφούκ Μουσταφά ήταν κάποιου είδους μουστακαλής σαπιοκοιλιάς, τώρα που βλέπω αυτήν την όμορφη μειονοτικιά νέα δικηγόρο όλα μου τα προοδευτικά ένστικτα κάνουν κλικ.
Γενικά θεωρώ πως το Ποτάμι έκανε δουλίτσα όταν έπρεπε και πρέπει να επιβραβευτεί.
Από την άλλη ο e όλο βλακείες λέει, προχθές έγραψα το μικρό στο σχολείο και δε μου ζήτησαν θρήσκευμα.
Για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι Ουφούκ Μουσταφά ήταν κάποιου είδους μουστακαλής σαπιοκοιλιάς, τώρα που βλέπω αυτήν την όμορφη μειονοτικιά νέα δικηγόρο όλα μου τα προοδευτικά ένστικτα κάνουν κλικ.
- Υπερκουλτουριάρης
Ωραιο μωρο. Η μονη προοδευτικη λυση για την μειονοτητα ειναι αυτη: να πεταξουν μαντιλες και μαλακιες,να μορφωθουν, να κανουν οικογενειες η ελευθερο ερωτα με Ελληνες( ετσι και αλλιως ο ιδιος λαος ειμαστε ανθρωπολογικα),να γινουν κομματι της κοινωνιας.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 09:45Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 13 Μάιος 2019, 21:44 Μου αρέσει και αυτή η ομορφη τουρκάλα, γιατί είναι λίμπεραλ και δεν φορά μαντίλες και μλκες![]()
![]()
![]()
υγ-δεν στηριζω συριζα, ομως αντικειμενικά ειναι πολύ καλή επιλογή.![]()
Οταν ειχε μιλησει ο Αλεξης στο Αλεξανδρειο ειχα γνωρισει παλι μια μουσουλμανα απο Θρακη,που μου ανελυε παρομοιες αποψεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλωνει το Εθνος,οταν οι αλλοι της Δεξιας εστελναν γενιες να σαπισουν σαν Γκαστερμπαιντερ.
Θα ψηφιζα επισης και μια ομορφη γυφτισα απο την Θρακη,γιατι ειμαι υπερ της ενσωματωσης,αλλα την ειδα λιγο ουγκανη. Οι σ. γυφτοι ελπιζω να στηριξουν μονοκουκι, η δικη μας παραταξη τους δινει ευκαιριες για να ζησουν ανθρωπινα και να φυγουν απο τα τσαντιρια και το πρεζεμποριο.
Πολύ καλός κι αυτός.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 14 Μάιος 2019, 09:40 Εξαιρετικός ο Νικολαιδής ως ομιλητής. Έχει την ψήφο μου'
Φίλτατε Ύπερ πρέπει να πω ότι με τον οχετό παραπληροφόρησης που επικρατεί τόσο από τα συμπολιτευόμενα όσο και τα αντιπολιτευόμενα είχα πράγματι σχηματίσει την εντύπωση ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμηλής υποστάθμης, με Κούλογλου, Παπαδημούλη, Κουντουρά και την τρελο-Μυρσίνη που δεν έκατσε καν.
Στιγμή δεν πέρναγε από το μυαλό μου πως θα είχε και αξιόλογους ανθρώπους, προκομμένους, σαφώς αριστότερους του κάθε βλάκα δαπίτη τολμώ να πω.
Με την καίρια παρέμβασή σου μου άνοιξες τα μάτια κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν η ψήφος μου πάει χαμένη στον αχάριστο e.
Οι υπόλοιποι: Αν είμαι ρατσιστής με τους Βορειοελλαδίτες παύλα Πόντιους και μισώ τους Ολυμπιονίκες πώς εξηγείτε αν σταυρώσω Νικολαϊδη; Ε βρωμιάρηδες; Στον κώλο σας λοιπόν οι κίβδηλες επιθέσεις στην ηθική μου ακεραιότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 152 Απαντήσεις