Έχω σταματήσει εδώ και δυο μήνες να στέλνω αιτήματα φiλιάς, (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων).
Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελα να συνδεθεί το αίτημα φιλίας με την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές.
Όσοι είναι χρόνια φίλοι μου ξέρουν ότι ποτέ δεν σταμάτησα να ασχολούμαι να και να λέω την άποψή μου για όλα, και για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής.
Αυτό που συμβαίνει με τα αιτήματα φιλίας από υποψηφίους συγκεκριμένων παρατάξεων ξεπερνά κάθε όριο. Ακόμα και σε μένα στέλνουν αμέτρητα αιτήματα διάφοροι «όψιμοι» σωτήρες της Πόλης που ούτε έχω ξανακούσει το όνομά τους.
Είπα λοιπόν να το ψάξω λίγο, γιατί πραγματικά μου έκανε εντύπωση και αναρωτιόμουν: καλά δεν βλέπουν ότι είμαι υποψήφιος σε άλλη παράταξη;
Αυτό λοιπόν που εμβρόντητος άκουσα είναι ότι αγοράζουν αιτήματα φιλίας από διαφημιστικές. Δηλαδή πληρώνουν και οι διαφημιστικές αναλαμβάνουν και στέλνουν τα αιτήματα.
Επίσης αγοράζουν και λαϊκ.!!!!!!!!!!
Ναι, καλά διαβάσατε.
Υπάρχει μάλιστα και περίπτωση υποψήφιου στην Αττική που η ανάρτηση αναγγελίας της υποψηφιότητάς του είχε 2.900 λαϊκ. Όμως κάποιος που αποφάσισε να δει ποιοι έχουν πατήσει λάικ διαπίστωσε ότι τα 2000 περίπου ήταν προφίλ από Πακιστάν, Ινδία, Ιαπωνία κτλ.
Απλά είχε αγοράσει τα λάικ!!!!
Όλοι αυτοί πιστεύουν ότι αν δει κάποιος την φάτσα τους θα τους ψηφίσει.
Οι περισσότεροι ξεκινούν με βαρύγδουπες εκφράσεις για το συλλογικό καλό, το καλό της πόλης μας, την προσφορά τους στα κοινά, και δεν έχουν συμμετάσχει ούτε σε συνέλευση πολυκατοικίας.
Άλλοι επαινούν τον αρχηγό τους όταν πριν λίγο καιρό παρακαλούσαν να μπουν υποψήφιοι σε άλλη παράταξη.
Είναι υποψήφιοι που θα τους δούμε τώρα και μετά από 4 χρονιά πάλι... ευτυχώς!!!!

Μαντεψτε ποιανων αστικων κομματων οι συστημικοι υποψηφιοι επιδιδονται στο "αθλημα".