O Al Bundy νομίζω αλάζει και ονόματα και προκαλεί συγχηση, θα έλεγα πιο καμένος είναι όποιος είχε την υπομονή να καταρτίσει αυτή τη λίστα και να κάτσει να τα γράψει με τελείτσες και κυκλάκια και τέτοια
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Esperos έγραψε: 26 Απρ 2019, 10:04
O Al Bundy νομίζω αλάζει και ονόματα και προκαλεί συγχηση, θα έλεγα πιο καμένος είναι όποιος είχε την υπομονή να καταρτίσει αυτή τη λίστα και να κάτσει να τα γράψει με τελείτσες και κυκλάκια και τέτοια
Yochanan έγραψε: 26 Απρ 2019, 10:05
Ο ΓΓ εχει πανω απο μήνα να γράψει. Είναι καλά;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ως ισχυρος influencer του πχορουμ αναλαμβανω με 500 ευρω να προωθησω την καμπανια του οποιου ενδιαφερομενου για τον τιτλο "the most burned phorumitis 18-19".
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.