Όλα αυτά τα κατάλαβες ακούγοντας τους Ισραηλινούς;Chilloutbuddy έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 18:01Φίλε έχω την αίσθηση ότι δεν θέλουν ούτε τη Δ Όχθη ούτε τη Γάζα, ειδικά τη Γάζα. Οι Ισραηλινοί έχουνε βολευτεί και περνάνε μια χαρά εκεί που είναι, και οι μπίζνες πάνε μια χαρά, και χωράνε όλοι τους μια χαρά. Τι να την κάνουνε τη Γάζα που είναι στα καλύτερά της μια μικροσκοπική χαβούζα, θα αλλάξει κάτι στη ζωή τους; Η Δυτική όχθη οκ είναι όμορφο μέρος αλλά και πάλι εκτός απ'τη Χεβρώνα που πανε για επίσκεψη και προσκύνημα δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό εκεί, και οι μαλάκες εξυπνάκηδες που πάνε στη δυτική όχθη για τζάμπα γη σκέτος πονοκέφαλος είναι και για το Ισραήλ ακόμα. Όσο και ν'ακούγεται κουφό οι επικισμοί δεν είναι άντε γιούργια, υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι και υπάρχει και κτηματολόγιο (δύο μάλιστα, ένα απ'την εποχή των Άγγλων και ένα απ'την εποχή της Ιορδανίας, και λένε ότι είναι και τα δύο μπουρδέλο) και έχει δημιουργηθεί ένα νομικό χάος που δε βγάζουν άκρη ούτε οι ίδιοι, χώρια οι συμπλοκές και υστερίες εκατέρωθεν.Bazoomba έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 16:58 Θα τους βαλουν σε γκετο, θα πλουτισουν αρχικα ως βιοτεχνες και μετα ως χρηματιστες και βιομηχανοι, θα αποκτησουμ πολιτικη επηρροη στα μερη που θα τους στειλουν ωσπου καποια στιγμη θα συνταξουν το Αμπεσαλωμ ντεκλαρεησο και θα κανουν κλεημ τα πατρογονικα τους εδαφη με εποικισμους στο Ισραηλ στην περιοχη της Γαζας αρχικα και μετα στο East bank.
Τέλος πάντων αυτό έχω καταλάβει εγώ, μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά έχω την αίσθηση ότι το μόνο πρόβλημά τους είναι να πάρει τη Γάζα και τη Δ.Όχθη κάποιος οργανισμός που δεν πετάει ρουκέτες.
Πχ η Ισλανδία![]()
Ελπίζω να τρολάρεις.