!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
adon99

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 15:22
adon99 έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:49
BOOMER έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:23

Κανένα εμβόλιο στην εμβολιαστική ιστορία δεν έχει παρενέργειες πέρα απ το δίμηνο. Γιατροί είναι ,όχι συμπλεγματικοί ψέκες σε παγκάκι.
Ναι μονο που τα εμβολια πριν κυκλοφορησουν υπαρχει η φαση 3 των δοκιμων που διαρκει 3-5 χρονια
Και τωρα κρατησε 2 μηνες
Μαλακίες λες.
Ε μα σου λεει ο εμετελατος και η κυρα παγωνη οτι βγαινουν και σε 1 σου κου μπορει να το πιστεψεις :smt005:

O αλλος ο γραφικος συνεχιζει να λεει "δεν μπορει να υπαρχουν παρενεργειες μετα απο 2 μηνες"

Αφου βρε ντουγανακο σου εγραψα οτι τα αλλα εχουνε δοκιμαστει ηδη για χρονια πριν τα βγαλουν οποτε εχουν μερικα χρονια ηδη ελεγχου οχι ενα 2 μηνο οπως του κτηνιατρου
Ουτε βασικα μαθηματικα δεν ξερεις

Phase 3: Just 33% of drugs make it to Phase 3, which tests the potential treatment in the largest number of people. This phase measures both safety and effectiveness with many volunteers, sometimes thousands. Phase 3 trials last from one to four years.
Και
What happens in phase III?
Phase III of a clinical trial usually involves up to 3,000 participants who have the condition that the new medication is meant to treat. Trials in this phase can last for several years.
Εδω το καναμε 2 μηνο
:c020:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

adon99 έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 16:28
Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 15:22
adon99 έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:49

Ναι μονο που τα εμβολια πριν κυκλοφορησουν υπαρχει η φαση 3 των δοκιμων που διαρκει 3-5 χρονια
Και τωρα κρατησε 2 μηνες
Μαλακίες λες.
Ε μα σου λεει ο εμετελατος και η κυρα παγωνη οτι βγαινουν και σε 1 σου κου μπορει να το πιστεψεις :smt005:

O αλλος ο γραφικος συνεχιζει να λεει "δεν μπορει να υπαρχουν παρενεργειες μετα απο 2 μηνες"

Αφου βρε ντουγανακο σου εγραψα οτι τα αλλα εχουνε δοκιμαστει ηδη για χρονια πριν τα βγαλουν οποτε εχουν μερικα χρονια ηδη ελεγχου οχι ενα 2 μηνο οπως του κτηνιατρου
Ουτε βασικα μαθηματικα δεν ξερεις

Phase 3: Just 33% of drugs make it to Phase 3, which tests the potential treatment in the largest number of people. This phase measures both safety and effectiveness with many volunteers, sometimes thousands. Phase 3 trials last from one to four years.
Και
What happens in phase III?
Phase III of a clinical trial usually involves up to 3,000 participants who have the condition that the new medication is meant to treat. Trials in this phase can last for several years.
Εδω το καναμε 2 μηνο
:c020:

Ανέβασα ένα βίντεο αναλυτικό. Ή δες το και ξεστραβωσου ή σταματά επιτέλους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

To οποιο βιντεο βγηκε τωρα αφου βγηκαν τα εμβολια για τον covid
:smt005: :smt005:

Συντροφε πες πας πως ενω"ειχανε ολο το ανθρωπινο δυναμικο λεφτα κλπ κλπ" δεν ξερανε ποσο κραταει η ανοσια?
Τι εγινε ολοι αυτοι οι φανταστικοι επιστημονες δεν βρηκαν τροπο να υπολογισουν αυτο το απλο πραγμα
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 14:04
Leporello έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:40 Γιατί γελάς; Καλά τα λέει η κοπέλα. Πρέπει να περιμένουμε 2-3 χρόνια να δούμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων και μετά να αποφασίσουμε αν θα τα κάνουμε ή όχι. Στο μεταξύ μπορούμε να περάσουμε τον χρόνο πετώντας τάπες από βαρέλια γιά ουϊσκι.
Εσείς οι γέροι καλά κάνατε και εμβολιαστήκατε γιατί απασχολείτε το σύστημα υγείας.
Όλοι απασχολούν το σύστημα υγείας.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:09
Scouser έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:06
Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:04

Μόλις πάρει την άδεια, το θέμα είναι πως θα τα συμφωνήσουν στην Ευρώπη και τι ποσότητες θα έρθουν. Αν όλα πάνε καλά, το περιμένω Φεβρουάριο-Μάρτιο εδώ.
Έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με την ΕΕ για 200 εκατομμύρια δόσεις για την περίοδο 2021-2023. Εγώ ελπίζω νωρίτερα, άντε να δούμε.
Και με την επιλογή σου για το Νοvavax, μόλις συνειδητοποίησα τι φοβάσαι για τα εμβόλια. Την τεχνολογία mRNA.
:smt018
Δεν έχει ιδέα από mRNA.
Τη βελονίτσα φοβούνται όλοι. :g030:

Υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται άσπροι σαν πανί στη θέα της βελόνας. Και είναι πολλοί.

Αν κάποιος φοβόταν την Spike protein, τότε το μόνο που δεν θα φοβόταν θα ήταν το εμβόλιο. Οι μελέτες που τα ίδια τα ξεφτέρια αναδεικνύουν δείχνουν ότι η spike protein του Covid είναι επικίνδυνη κατά την μόλυνση από τον ιό. Όσο πιο εκτεθειμένος είσαι στον ιό, τόσο το πιθανότερο να προκληθεί ανοσοκαταστολή στα κύτταρά σου, με καταστροφή μέρους του επισκευαστικού DNA (αποσφαλμάτωσης).
Φαντάσου τώρα τί μπορεί να συμβεί στο DNA των κυττάρων σου όταν έχεις πολλαπλάσιο ιικό φορτίο από τον αντίστοιχο εμβολιασμένο ασθενή.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 21:44
Leporello έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 12:40 Γιατί γελάς; Καλά τα λέει η κοπέλα. Πρέπει να περιμένουμε 2-3 χρόνια να δούμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων και μετά να αποφασίσουμε αν θα τα κάνουμε ή όχι. Στο μεταξύ μπορούμε να περάσουμε τον χρόνο πετώντας τάπες από βαρέλια γιά ουϊσκι.
Εσείς οι γέροι καλά κάνατε και εμβολιαστήκατε γιατί απασχολείτε το σύστημα υγείας.
Εγώ δεν το έχω απασχολήσει καθόλου κι ούτε προβλέπεται. Επίσης άλλο το «χρησιμοποιώ το σύστημα υγείας» και άλλο το «απασχολώ».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 21:57

Εγώ δεν το έχω απασχολήσει καθόλου κι ούτε προβλέπεται.
Το ίδιο πίστευαν 16500 συμπολίτες σου.
Τυγχάνει να γνώριζα κάποιους λίγους από αυτούς. Οι περισσότεροι εξ αυτών αρνητές πραγματικότητας, όπως κι εσύ.
Δυστυχώς, προσγειώθηκαν απότομα.

Η ύβρις απέναντι στη νόσο δεν είναι χαρακτηριστικό φρόνιμου ανθρώπου.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 21:46
Scouser έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 00:06
Έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με την ΕΕ για 200 εκατομμύρια δόσεις για την περίοδο 2021-2023. Εγώ ελπίζω νωρίτερα, άντε να δούμε.
Και με την επιλογή σου για το Νοvavax, μόλις συνειδητοποίησα τι φοβάσαι για τα εμβόλια. Την τεχνολογία mRNA.
Δεν έχει ιδέα από mRNA.

Υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται άσπροι σαν πανί στη θέα της βελόνας. Και είναι πολλοί.

Αν κάποιος φοβόταν την Spike protein, τότε το μόνο που δεν θα φοβόταν θα ήταν το εμβόλιο. Οι μελέτες που τα ίδια τα ξεφτέρια αναδεικνύουν δείχνουν ότι η spike protein του Covid είναι επικίνδυνη κατά την μόλυνση από τον ιό. Όσο πιο εκτεθειμένος είσαι στον ιό, τόσο το πιθανότερο να προκληθεί ανοσοκαταστολή στα κύτταρά σου, με καταστροφή μέρους του επισκευαστικού DNA (αποσφαλμάτωσης).
Φαντάσου τώρα τί μπορεί να συμβεί στο DNA των κυττάρων σου όταν έχεις πολλαπλάσιο ιικό φορτίο από τον αντίστοιχο εμβολιασμένο ασθενή.
Η θεωρία σου πάσχει μόνο σε μια ασήμαντη λεπτομέρεια: έχω κάνει όλα τα εμβόλια που χρειάστηκε έως τώρα, και κυριολεκτικά μόλις κουόταρες την προτίμησή μου για το εμβόλιο που σκοπεύω να κάνω. Τελικά υπάρχει ''ιδεολόγος'' εμβολιαστής (εξαιρώ τα λαμόγια που μασάνε με δέκα μασέλες από όλη αυτή την ιστορία) με IQ άνω του 50; :-?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Scouser έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:10

Δεν έχει ιδέα από mRNA.

Η θεωρία σου πάσχει μόνο σε μια ασήμαντη λεπτομέρεια: έχω κάνει όλα τα εμβόλια που χρειάστηκε έως τώρα (...)
Ε τότε τί φοβάσαι;
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:11
Scouser έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:10

Δεν έχει ιδέα από mRNA.

Η θεωρία σου πάσχει μόνο σε μια ασήμαντη λεπτομέρεια: έχω κάνει όλα τα εμβόλια που χρειάστηκε έως τώρα (...)
Ε τότε τί φοβάσαι;
Μόνο να μην μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Αλλά αν είναι να γίνει, θα γίνει, αλλιώς θα προσπεράσει.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:01

Το ίδιο πίστευαν 16500 (παππούδες ή/και με σοβαρά προβλήματα υγείας) συμπολίτες σου.
Fixed.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Scouser έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 15:41Ρε ουστ, σούργελο.
Πήξε ψέκα που σου προσβάλαμε τον ... επιστήμονα :smt005: :smt005: :smt005:
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Scouser έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:12
stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:11 Ε τότε τί φοβάσαι;
Μόνο να μην μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Αλλά αν είναι να γίνει, θα γίνει, αλλιώς θα προσπεράσει.
Έχεις πάει με την πλευρά που έχει το συντριπτικά μικρότερο ρίσκο ούτως ή άλλως.

Δεν υπάρχει άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, και δεν θα κολλήσει Covid μέσα στα επόμενα χρόνια, ούτως ή άλλως. Μιλάμε για ιό 5 με 7 φορές μολυσματικότερο της γρίπης που σαρώνει κάθε χειμώνα τον πληθυσμό.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:14
stavmanr έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 22:01

Το ίδιο πίστευαν 16500 (παππούδες ή/και με σοβαρά προβλήματα υγείας) συμπολίτες σου.
Fixed.
Εσύ δεν έχεις χρόνια προβλήματα υγείας;
Σε μπερδεύω με άλλον;
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ: Ευχαριστώ. Καλησπέρα σας. 11 μήνες μετά την έναρξη του εμβολιασμού για τον κορονοϊό, έχει πλέον συγκεντρωθεί σημαντική γνώση και εμπειρία.

Η εμφάνιση και ραγδαία επέκταση της παραλλαγής Δ προκάλεσε ανατροπή πολλών θεμάτων που θεωρούντο δεδομένα και μείωσαν το αρχικό κλίμα του ενθουσιασμού.

Η αρχική αισιόδοξη άποψη από επιστημονικές μελέτες, ότι τα εμβόλια μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση ή και εξαφάνιση του ιού και με αυτόν τον τρόπο να διακοπεί η διασπορά, που αποτελεί και το σημαντικότερο στόχο για την επίτευξη της συλλογικής ανοσίας, αυτό δεν έγινε. Δεν ανταποκρίθηκε στην πραγματικότητα.

Φαίνεται ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας, όπως και ο ιός της γρίπης, θα είναι δηλαδή ακόμη άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού. Όμως, τα εμβόλια ανταποκρίθηκαν πλήρως στη βασική προϋπόθεση, για την οποία εγκρίθηκαν κιόλας, που είναι η πρόληψη της εργαστηριακά τεκμηριωμένης λοίμωξης.

https://eody.gov.gr/enimerosi-20211115/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”