perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 09:35 Πως γινεται τα πιο ηλιθια ναφοπουτανα να εχουν μαζευτει εδω ,μεγαλη επιτυχια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eιναι σα να ρωτας γιατι οι μικροτσουτσουνοι εχουν ακριβα αυτοκινητα.Libre arbitre έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:42 Μήπως ξέρει κανείς για ποιο λόγο ο Πούτιν χρησιμοποιεί ένα σουπερσονικ βαλλιστικό πύραυλο που προκαλεί την ίδια ζημιά με έναν συμβατικό αλλά κοστίζει 200 περισσότερο; Αυτό δεν του προκαλεί τεράστιο κόστος;
- Οργισμένος
Στα 500 χλμ απο τη Μοσχα...Libre arbitre έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:42 Μήπως ξέρει κανείς για ποιο λόγο ο Πούτιν χρησιμοποιεί ένα σουπερσονικ βαλλιστικό πύραυλο που προκαλεί την ίδια ζημιά με έναν συμβατικό αλλά κοστίζει 200 περισσότερο; Αυτό δεν του προκαλεί τεράστιο κόστος;
Ειναι κινησης απελπισιας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αυτος ο περσεας ειναι μεγας χειρηλάτης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:48perseus έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 09:35 Πως γινεται τα πιο ηλιθια ναφοπουτανα να εχουν μαζευτει εδω ,μεγαλη επιτυχια![]()
![]()
![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ναι αλλά υποτίθεται πως έχει μόνο τρία και έχει ήδη χαραμίσει το ένα. Τόση απελπισία πχιά!!!Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:57Στα 500 χλμ απο τη Μοσχα...Libre arbitre έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:42 Μήπως ξέρει κανείς για ποιο λόγο ο Πούτιν χρησιμοποιεί ένα σουπερσονικ βαλλιστικό πύραυλο που προκαλεί την ίδια ζημιά με έναν συμβατικό αλλά κοστίζει 200 περισσότερο; Αυτό δεν του προκαλεί τεράστιο κόστος;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Σιγα μην εχει μονο 3. Προφανως το εκανε για να δειξει οτι "μπορει".Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:01Ναι αλλά υποτίθεται πως έχει μόνο τρία και έχει ήδη χαραμίσει το ένα. Τόση απελπισία πχιά!!!Οργισμένος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:57Στα 500 χλμ απο τη Μοσχα...Libre arbitre έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 23:42 Μήπως ξέρει κανείς για ποιο λόγο ο Πούτιν χρησιμοποιεί ένα σουπερσονικ βαλλιστικό πύραυλο που προκαλεί την ίδια ζημιά με έναν συμβατικό αλλά κοστίζει 200 περισσότερο; Αυτό δεν του προκαλεί τεράστιο κόστος;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι μπορεί; Αφού δεν έκανε παραπάνω ζημιά από ένα συμβατικό. Έτσι δείχνει ότι μπορεί; Καταστρέφοντας τα χρήματα της Ρωσίας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:07Σιγα μην εχει μονο 3. Προφανως το εκανε για να δειξει οτι "μπορει".Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:01Ναι αλλά υποτίθεται πως έχει μόνο τρία και έχει ήδη χαραμίσει το ένα. Τόση απελπισία πχιά!!!
Κάτι δεν μου κολλάει με αυτό το στόρι.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ο,τι και καλα δε μπορει να αναχαιτιστει και την επομενη φορα θα εχει τον Dr. Strangelove πανω.Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:10Τι μπορεί; Αφού δεν έκανε παραπάνω ζημιά από ένα συμβατικό. Έτσι δείχνει ότι μπορεί; Καταστρέφοντας τα χρήματα της Ρωσίας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:07Σιγα μην εχει μονο 3. Προφανως το εκανε για να δειξει οτι "μπορει".Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:01
Ναι αλλά υποτίθεται πως έχει μόνο τρία και έχει ήδη χαραμίσει το ένα. Τόση απελπισία πχιά!!!
- Frappezitis
Στο διάστημα της ναζιστικής τους διακυβέρνησης, οι "πατριώτες" ηγέτες, που εγκατέστησαν στην εξουσία της Ουκρανίας οι ΗΠΑ, ξεπούλησαν τα πάντα και οι πολίτες μετατράπηκαν σε δούλους των νέων αφεντικών.
Ολη η αρόσιμη γη είναι ξεπουλημένη, κατά 40%, στις Αμερικανικές εταιρείες της Μονσάντο, Κάργκιλ και Ντιπόν που εντάσσονται στις επενδυτικές εταιρίες της Μπλακρόκ, της Βανγκάρντ και Μπλακστόν.
Το 28% της αρόσιμης γης ανήκει στους Ουκρανούς ολιγάρχες, σε Αμερικανούς, Αγγλους, Γάλλους και Σαουδάραβες.
Το 9% στους Κινέζους και το 28% σε διάφορους άλλους.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί καίγονται για "νίκη της Ουκρανίας" οι εξαγωγείς Δημοκρατίας και οι αιώνιοι αποικιοκράτες;

https://www.facebook.com/ioanna.ypsilan ... 8gyZieu3El
Ολη η αρόσιμη γη είναι ξεπουλημένη, κατά 40%, στις Αμερικανικές εταιρείες της Μονσάντο, Κάργκιλ και Ντιπόν που εντάσσονται στις επενδυτικές εταιρίες της Μπλακρόκ, της Βανγκάρντ και Μπλακστόν.
Το 28% της αρόσιμης γης ανήκει στους Ουκρανούς ολιγάρχες, σε Αμερικανούς, Αγγλους, Γάλλους και Σαουδάραβες.
Το 9% στους Κινέζους και το 28% σε διάφορους άλλους.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί καίγονται για "νίκη της Ουκρανίας" οι εξαγωγείς Δημοκρατίας και οι αιώνιοι αποικιοκράτες;

https://www.facebook.com/ioanna.ypsilan ... 8gyZieu3El
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Δεν έκανε ζημιά γιατί δεν ήθελε.Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:10Τι μπορεί; Αφού δεν έκανε παραπάνω ζημιά από ένα συμβατικό. Έτσι δείχνει ότι μπορεί; Καταστρέφοντας τα χρήματα της Ρωσίας;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:07Σιγα μην εχει μονο 3. Προφανως το εκανε για να δειξει οτι "μπορει".Libre arbitre έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 00:01
Ναι αλλά υποτίθεται πως έχει μόνο τρία και έχει ήδη χαραμίσει το ένα. Τόση απελπισία πχιά!!!
Το έστειλε τζούφιο μόνο για να δείξει ότι έχει και μπορεί, αν θέλει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Kάθε φορά ο Πούτιν κλιμακώνει, ούτε καν για τους πολιτες του δεν νοιάζεται εάν αφανιστούνε μαζί του. Μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα καθίκια της ιστορίας.
από την άλλη οι Αμερικάνοι ήδη έχουνε προειδοποιήσει τι θα συμβεί σε περιπτωση που ο ψυχοπαθής ρίξει πυρηνικά στην Ουκρανία.
από την άλλη οι Αμερικάνοι ήδη έχουνε προειδοποιήσει τι θα συμβεί σε περιπτωση που ο ψυχοπαθής ρίξει πυρηνικά στην Ουκρανία.
https://kyivindependent.com/polish-fm-s ... r-weapons/"The Americans have told the Russians that if you explode a nuke, even if it doesn't kill anybody, we will hit all your targets (positions) in Ukraine with conventional weapons, we'll destroy all of them," Sikorski told the Guardian.
- Οργισμένος
Γνωστα αυτα. Αλλα τωρα ερχεται ο τραμπας που το βλεπει αλλιωςΑλιόσα έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:20 Kάθε φορά ο Πούτιν κλιμακώνει, ούτε καν για τους πολιτες του δεν νοιάζεται εάν αφανιστούνε μαζί του. Μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα καθίκια της ιστορίας.
https://kyivindependent.com/polish-fm-s ... r-weapons/"The Americans have told the Russians that if you explode a nuke, even if it doesn't kill anybody, we will hit all your targets (positions) in Ukraine with conventional weapons, we'll destroy all of them," Sikorski told the Guardian.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις