σε ενδιαφερει, γιατι μονο εδω σου δινουμε αρκετη αξια ωστε να σου απανταμε, εστω και για να σου πεταμε ντοματες.seismic1 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:25Θα πεθάνεις από την πείνα I Don't feed the troll.Λοξίας έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:56Απόδειξέ το, αλλιώς λες ψέματα (για άλλη μια φορά)...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:38
1.Ο καθηγητής Τ.Μακάριος ήταν ο κριτής ο οποίος ενέκρινε την δημοσίευσή μου η οποία αναφερόταν στην έρευνά μου.
Έχεις δηλώσει δεκάδες φορές ότι η προσομοίωση που σου έκαναν στο Μετσοβιο δεν ήταν αυτή που έπρεπε και πως σου ζήτησαν και άλλα λεφτά για να την κάνουν ολοκληρωμένη. Οπότε, κόψε τις παπαρολογίες.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:38 2. Ο Μ. Παπαδρακάκης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας έκανε προσομοίωση για την ιδέα μου και απέδειξε πειραματικά την αξία της ιδέας μου.
Και πόσα ακριβώς σπίτια έχετε φτιάξει με την ιδέα σου εσύ και ο Καρύδης;seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:383. Ο Π. Καρύδης εξαίρετος καθηγητής της αντισεισμικής Τεχνολογίας θα υπόγραφε κάθε μελέτη για όποιον θέλει σπίτι με την ιδέα μου.
Πόσα;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑ! Γιατί;;
Απόδειξέ το, αλλιώς λες ψέματα (για πολλοστή φορά)...seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:384. Η βαθμολογία μου δεν έγινε από κυρακατίνες σαν εσένα αλλά από καθηγητές πανεπιστημίων
Απόδειξε πως τα πειράματά σου έχουν γίνει αποδεκτά απο επιστήμονες.seismic1 έγραψε: 17 Σεπ 2024, 23:385. Τα πειράματά μου είναι αληθινά και αποδεκτά σε τρις επιστημονικές δημοσιεύσεις.
Όχι τι λες εσύ, αλλά τι λένε οι επιστήμονες για τα πειράματά σου.
Δεν έχω να αποδείξω στους ηλίθιους τίποτα.
Και στην τελική τι με ενδιαφέρει τί λέει ο κάθε φουκαράς, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ;
οπου αλλου απευθυνεσαι, απλως σ εχουν γραμμενο, εκτος κι αν μπορουν να σε κοροιδεψουν και να σου παρουν κατι.