!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

αυτος (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ)
22
51%
αυτη (ειναι Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
8
19%
50-50 (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ στα πρωτα του βηματα να γινει Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
3
7%
ο καθενας τα δικα του (Ευρωπη τελείως)
10
23%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ωραίο νήμα, πολυθεματικό, ο κάθε ένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει. :)
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Φινγκόλφιν έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:27
Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:24Δεν αναφέρεται στο άβαταρ του πλουφ το τωρινό. Απλά ο πολλαπλος λογαριασμός (με νικ "εγω και ο πουφ" κατι τετοιο) έβαλε σαν αβαταρ την πραγματικη φωτο του Πλουφ. Ξέχνα τον Άγιο-άβαταρ του πλουφ, η μπλου τα μπέρδεψε. Είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Αυτό, με πρόλαβε η Σέσιλι γιατί μου πήρε ώρα να καταλάβω σε τι αναφέρεται ο έναον.
να σε φιλήσω.
και ντρεπόμουν να ρωτήσω.
νόμιζα ήταν κοριτσάκι και χάρηκα για το χιουμορ του/της!
:oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:29 ωραίο νήμα, πολυθεματικό, ο κάθε ένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει. :)
Έτσι είναι τα πρώτα ραντεβού. Μπερδεμένα. Είμαστε επιτέλους εντός θέματος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:24 Δεν αναφέρεται στο άβαταρ του πλουφ το τωρινό. Απλά ο πολλαπλος λογαριασμός (με νικ "εγω και ο πουφ" κατι τετοιο) έβαλε σαν αβαταρ την πραγματικη φωτο του Πλουφ. Ξέχνα τον Άγιο-άβαταρ του πλουφ, η μπλου τα μπέρδεψε. Είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Αφού οι συντονιστές δεν έχετε δικαίωμα ban προτείνω εδώ και συζητήστε το αρμοδίως με το Σπύρο αν είναι τεχνικά δυνατό να μπορείτε να βάζετε προσωρινά στον "πάγο" κάποιο προβληματικό λογαριασμό και μετά μόλις μπορέσει εκείνος να επιληφθεί ας αποφασίσει αν θα τον διαγράφει ή όχι. Είναι κρίμα να μπορεί όποιος γουστάρει να χαλάει ένα νήμα και ο Σπύρος δεν γίνεται να είναι 24/7 online.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:27
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:23
enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:13 εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί έχει γίνει, μπορείτε να τα πείτε από την αρχή;
:e045: :e045:
έλα μη ξύνεις πλήγες!
σε λάθος φόρουμ είμαι; :)
όχι μια χαρά!
;-)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δε μπορεί ο Σπύρος να βάλει κάποιο φίλτρο(μαγικό)/με την εγγραφή να χρειάζεται έγκριση απ' τον ϊδιο για το username και το αβαταρ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:31 Δε μπορεί ο Σπύρος να βάλει κάποιο φίλτρο(μαγικό)/με την εγγραφή να χρειάζεται έγκριση απ' τον ϊδιο για το username και το αβαταρ;
Θα ήταν πολύ περιοριστικό φαντάζομαι. Σκέψου κάθε φορά που θέλει κάποιος να αλλάξει άβαταρ να πρέπει να ελέγχει ο Σπύρος
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:30να σε φιλήσω.
Απ' όσο έχω πετύχει αναρτήσεις της περσόνας έχω την εντύπωση πως είναι άντρας, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

Φινγκόλφιν έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:19 Διαφωνώ ως προς το ότι με αυτό που λέω θα κάνει το νέο πχώρουμ να γίνει μπάχαλο. Το αντίθετο πιστεύω, οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν στο να σταματούν προβληματικές συμπεριφορές. Ένα τρολ τρέφεται από αυτές και ενισχύει περισσότερο την τάση του για κακόβουλες αναρτήσεις. Οι συμπεριφορές αυτές κόβονται με ψυχρό, τυπικό και άμεσο συντονισμό.
Εντάξει ρε φίλε έχεις δίκιο γενικά.
Αλλά εδώ ξέρεις τι έγινε;
Ενώ αλλού ήταν το πρόβλημα, με τη στάση σας το μεταθέσατε σε άλλον (στη σέσιλι) και αυτή δεν ήταν η στιγμή για τέτοιες συζητήσεις γιατί ήταν σαν να δικαιώνατε το τρολ και να παίρνατε και το μέρος του κιόλας.
Δεν ήταν η στάση της σέσιλι προβληματική αρχικά. Άλλος το ξεκίνησε και η σέσιλι του απάντησε και δεν με ενδιαφέρει ως τι του απάντησε να σου πω και την αλήθεια.
Εμένα με ενδιαφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που κάποιος παίρνει θέση και αντί να του πούμε μπράβο τον κράζουμε κιόλας;
Κράξ' τον αργότερα ή ιδιωτικά πες του τη γνώμη σου.
Μπροστά στο τρολ;

Και να σου πω και το άλλο;
Λίγοι έχουν τα @@ της σέσιλι να πάρει θέση έστω και ως απλή χρήστρια.
Και είναι και αυτό που λέει ο enaon. Επειδή δεν γίνεται ο Σπύρος να βλέπει τι γίνεται 24/24ωρο σημασία έχει να βοηθάμε και οι υπόλοιποι.
Όταν κάποιον βλέπεις να τον προσβάλλουν ή έχει προβληματική συμπεριφορά, πάρε θέση ρε φίλε. Μην φοβάσαι.
Όπως θα έκανες και έξω στην κοινωνία.
Μην είστε αδιάφοροι γαμώτο.
Εγώ έτσι είδα την παρέμβαση της σέσιλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bizeli την 22 Απρ 2018, 03:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:33
Naida έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:31 Δε μπορεί ο Σπύρος να βάλει κάποιο φίλτρο(μαγικό)/με την εγγραφή να χρειάζεται έγκριση απ' τον ϊδιο για το username και το αβαταρ;
Θα ήταν πολύ περιοριστικό φαντάζομαι. Σκέψου κάθε φορά που θέλει κάποιος να αλλάξει άβαταρ να πρέπει να ελέγχει ο Σπύρος
Ούτως ή άλλως λογικά τα ελέγχει οπότε γιατί να μην τα ελέγχει από πριν; κι αφού δεν είμαστε πολλοί ούτε πολλές μαζικές εγγραφές έχει. Πόσοι πια θ' αλλάξουν άβαταρ μέσα σε μια μέρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Φινγκόλφιν έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:34
Απ' όσο έχω πετύχει αναρτήσεις της περσόνας έχω την εντύπωση πως είναι άντρας, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
ε οκ τι να πώ, απο την μία λέω τον νάνδρο καχύποπτο, αλλά από την άλλη βρες μου μία, μία που θα έκανε τόσα χρόνια παρέα στον γγ στο κλουβί με τις τρελές. :)
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Naida έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:40
ST48410 έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:33
Ούτως ή άλλως λογικά τα ελέγχει οπότε γιατί να μην τα ελέγχει από πριν; κι αφού δεν είμαστε πολλοί ούτε πολλές μαζικές εγγραφές έχει. Πόσοι πια θ' αλλάξουν άβαταρ μέσα σε μια μέρα;
ε καλά μη το λες..
εγω 3 Άριελ είχα αλλάξει σε ένα απογεμα μεχρι να καταλήξω.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:41
Φινγκόλφιν έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:34
ε οκ τι να πώ, απο την μία λέω τον νάνδρο καχύποπτο, αλλά από την άλλη βρες μου μία, μία που θα έκανε τόσα χρόνια παρέα στον γγ στο κλουβί με τις τρελές. :)
:oops: :oops:
δε καταλαβα τιποτα!
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Το φορουμ πρεπει να εχει κανονες: τους συνηθισμενους που εχουν ολα. Οι κανονες πρεπει να εφαρμοζονται ψυχρα, επαγγελματικα και με σοφια. Οι μοντς επειδη αντανακλουν την ιδιοκτησια του φορουμ επιφορτιζονται εκ των πραγματων να προσεχουν περισσοτερο τη συμπεριφορα τους. Ολοι εμεις οι απλοι χρηστες πρεπει να ειμαστε ενωμενοι σαν γροθια για να μην ξαναχασουμε την πατριδα μας, για να δανειστω μια φραση του Ερμη. Ολα αυτα ειναι πιο ευκολα στη θεωρια παρα στην πραξη γιατι ειμαστε ανθρωποι με παθη και ελαττωματα... Πιστευω ομως οτι αν το παρουμε χαλαρα και συζηταμε τα θεματα στα καταλληλα θρεντ θα βρισκουμε λυσεις για ολα. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 22 Απρ 2018, 03:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Απρ 2018, 03:43 δε καταλαβα τιποτα!
Απαντάω στο μπορεί να κάνω λάθος που λέει στο τέλος :)

γράφω στην πολιτική 6 χρόνια, είχα ~5 χιλιάδες πόστ, τα μισά να ακούω τις μαλακίες του γιαννόπουλου, δεν υπάρχει τέτοιο θηλυκό, δεν θα υπάρξει ποτέ, δεν γίνεται. :)

ο φίλος τα ξέρει, απο εκεί με ξέρει όσο με ξέρει :).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Απρ 2018, 03:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”