Και σίγουρα όχι στη μέση ενός παιχνιδιού, αν δεν έχουν ολοκληρωθεί και οι 12 γύροι.micmic έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:38
Σωστά αλλά πρέπει να συμφωνήσουν όλοι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε μονομερώς τους όρους του συμβολαίου, απαγορεύεται από τη νομοθεσία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Misty_Blue
Απ"ότι κατάλαβα ως τώρα κερκίδα και παίκτες επιθυμούν πιο σύντομο παιχνίδι. Βιαστικούληδες
Πριν δηλώσουμε συμμετοχή διαβάσαμε τους κανόνες να υποθέσω...
Προσωπικά το πιο γρήγορο παιχνίδι δεν μου κάνει, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές κι έρχονται Χριστούγεννα. Υπήρξε γύρος που βγαλα βαθμολογία στις 2 μέρες και γύρος που άλλαζα ως τελευταία στιγμή. Επίσης από χτες έχω αλλάξει 3 φορές κομμάτι, άρα δεν θεωρώ πως περιμένουμε χωρίς λόγο.
ΜΑ δεν παίζω μόνη οπότε ό, τι πει η πλειοψηφία.. Κάντε τις συζητήσεις σας κι ανακοινώστε τις αποφάσεις..
Πριν δηλώσουμε συμμετοχή διαβάσαμε τους κανόνες να υποθέσω...
Προσωπικά το πιο γρήγορο παιχνίδι δεν μου κάνει, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές κι έρχονται Χριστούγεννα. Υπήρξε γύρος που βγαλα βαθμολογία στις 2 μέρες και γύρος που άλλαζα ως τελευταία στιγμή. Επίσης από χτες έχω αλλάξει 3 φορές κομμάτι, άρα δεν θεωρώ πως περιμένουμε χωρίς λόγο.
ΜΑ δεν παίζω μόνη οπότε ό, τι πει η πλειοψηφία.. Κάντε τις συζητήσεις σας κι ανακοινώστε τις αποφάσεις..
To scare myself with my own desert places.
Αγαπημένη Αλικατ, εχεις δικιο φυσικά, οπως ειναι το αναμενόμενο. Ταυτόχρονα δεν μπορώ παρα να παρατηρήσω ποσο όμορφα τα λεει και η Μυστι, και οι δυο τα λετε υπέροχα. Προτεινω να συζητήσουμε για τν καιρό, ωραιος δεν ειναι σημερα;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:24 Πλάκα-πλάκα, δεν προλαβαίνουν να βγουν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών και ήδη οι μισοί (τουλάχιστον), έχουν βάλει το επόμενο.
Αν είναι δε να αλλάζουμε διαρκώς, ακόμα και 1-2 μήνες προθεσμία να υπήρχε, δεν θα έφτανε στους αναποφάσιστους και στους
της τελευταίας στιγμής.![]()
Ισχύουν οι αρχικοί κανόνες, εκτός αν όπως είπα συμφωνήσει για αλλαγή το 100℅ των παικτων, όχι η πλειοψηφία.Misty_Blue έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:33 ΜΑ δεν παίζω μόνη οπότε ό, τι πει η πλειοψηφία.. Κάντε τις συζητήσεις σας κι ανακοινώστε τις αποφάσεις..![]()
Πριν την έναρξη του επόμενου παιχνιδιού θα αφήσω τους παίκτες να αποφασίσουν μόνοι τους για όλες τις προθεσμίες, με δημοκρατικές διαδικασίες. Εκεί θα καταλάβετε την Αγγλική έκφραση "herding cats"
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- NovaLacertae
Εδω αναφέρει ότι μονο αν θέλουν ΟΛΟΙ μπορει να αλλαξει το συστημα απο τη στιγμη που ξεραμε πριν αρχισει το παιχνιδι ότι εινα 7+2 μερεςmicmic έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:28 Έτσι είναι, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όλοι έχουν βάλει το τελικό τους κομμάτι ή απλά έχουν κάτι προσωρινό.
Αν πάντως θέλουν ΟΛΟΙ, μπορούμε από τον επόμενο γύρο να μειώσουμε το διάστημα μεταξύ των γύρων σε 24 ώρες. Αλλά θα πρέπει να έχω επιβεβαίωση στο thread από όλους τους παίκτες.
και εγω συμφωνω να μην γινει καμια αλλαγη αν και διαχρονικα ειμαι απο τους παικτες που ψηφιζουν γρηγορα
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:35Αγαπημένη Αλικατ, εχεις δικιο φυσικά, οπως ειναι το αναμενόμενο. Ταυτόχρονα δεν μπορώ παρα να παρατηρήσω ποσο όμορφα τα λεει και η Μυστι, και οι δυο τα λετε υπέροχα. Προτεινω να συζητήσουμε για τν καιρό, ωραιος δεν ειναι σημερα;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:24 Πλάκα-πλάκα, δεν προλαβαίνουν να βγουν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών και ήδη οι μισοί (τουλάχιστον), έχουν βάλει το επόμενο.
Αν είναι δε να αλλάζουμε διαρκώς, ακόμα και 1-2 μήνες προθεσμία να υπήρχε, δεν θα έφτανε στους αναποφάσιστους και στους

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μια ερώτηση/απορία είχα (είχα ξεχάσει τους κανόνες) και αμέσως τέθηκε θέμα αλλαγής όρων παιχνιδιού, δίχως να έχω αυτή την πρόθεση.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:12δεν εχει σημασια . οι 48 ωρες προθεσμια πρεπει να εξαντληθουν .μπορει καποιος πριν εκπνευσει η προθεσμια να αλλαξει το κομματι που εβαλε . οπως εγω πχ που ακουσα ενα που πορωθηκα χθες .aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:02 Η λίστα με τα τραγούδια του 5ου γύρου έχει ήδη συμπληρωθεί.
micmic ?
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μπορεί έτσι κι αλλιώς να γίνεται μια γενική συζήτηση με ορίζοντα το επόμενο παιχνίδι. Θα γίνει και κατανοητό ότι η Δημοκρατία ως μέσο λήψης αποφάσεων δεν λειτουργείaLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:52Μια ερώτηση/απορία είχα (είχα ξεχάσει τους κανόνες) και αμέσως τέθηκε θέμα αλλαγής όρων παιχνιδιού, δίχως να έχω αυτή την πρόθεση.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:12δεν εχει σημασια . οι 48 ωρες προθεσμια πρεπει να εξαντληθουν .μπορει καποιος πριν εκπνευσει η προθεσμια να αλλαξει το κομματι που εβαλε . οπως εγω πχ που ακουσα ενα που πορωθηκα χθες .aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:02 Η λίστα με τα τραγούδια του 5ου γύρου έχει ήδη συμπληρωθεί.
micmic ?![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Sid Vicious
Μιλάς πολύ σωστά και με σωφροσύνηenaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:35Αγαπημένη Αλικατ, εχεις δικιο φυσικά, οπως ειναι το αναμενόμενο. Ταυτόχρονα δεν μπορώ παρα να παρατηρήσω ποσο όμορφα τα λεει και η Μυστι, και οι δυο τα λετε υπέροχα. Προτεινω να συζητήσουμε για τν καιρό, ωραιος δεν ειναι σημερα;aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:24 Πλάκα-πλάκα, δεν προλαβαίνουν να βγουν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών και ήδη οι μισοί (τουλάχιστον), έχουν βάλει το επόμενο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Μπορεί να λειτουργήσει όμως ο καπιταλισμός, να υπάρχει χασούρα και κέρδος, το ξαναπρότεινα, αυτή η άρνηση του υλικού κόσμου όλο μπάχαλα δημιουργειmicmic έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:05Μπορεί έτσι κι αλλιώς να γίνεται μια γενική συζήτηση με ορίζοντα το επόμενο παιχνίδι. Θα γίνει και κατανοητό ότι η Δημοκρατία ως μέσο λήψης αποφάσεων δεν λειτουργείaLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:52Μια ερώτηση/απορία είχα (είχα ξεχάσει τους κανόνες) και αμέσως τέθηκε θέμα αλλαγής όρων παιχνιδιού, δίχως να έχω αυτή την πρόθεση.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:12
δεν εχει σημασια . οι 48 ωρες προθεσμια πρεπει να εξαντληθουν .μπορει καποιος πριν εκπνευσει η προθεσμια να αλλαξει το κομματι που εβαλε . οπως εγω πχ που ακουσα ενα που πορωθηκα χθες .![]()
![]()
- Sid Vicious
Φαντάσου, δίχως κόπο. Όλο αυτό υπέρ σου είναι. Παιζόταν τόσα χρόνια αυτό το παιχνίδι, ειχε γίνει μια ρουτίνα, μέχρι που εμφανίστηκες και το έβαλες φωτιά, Femme FatalicataLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:52Μια ερώτηση/απορία είχα (είχα ξεχάσει τους κανόνες) και αμέσως τέθηκε θέμα αλλαγής όρων παιχνιδιού, δίχως να έχω αυτή την πρόθεση.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:12δεν εχει σημασια . οι 48 ωρες προθεσμια πρεπει να εξαντληθουν .μπορει καποιος πριν εκπνευσει η προθεσμια να αλλαξει το κομματι που εβαλε . οπως εγω πχ που ακουσα ενα που πορωθηκα χθες .aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:02 Η λίστα με τα τραγούδια του 5ου γύρου έχει ήδη συμπληρωθεί.
micmic ?![]()
Sid Vicious έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 15:40Φαντάσου, δίχως κόπο. Όλο αυτό υπέρ σου είναι. Παιζόταν τόσα χρόνια αυτό το παιχνίδι, ειχε γίνει μια ρουτίνα, μέχρι που εμφανίστηκες και το έβαλες φωτιά, Femme FatalicataLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 13:52Μια ερώτηση/απορία είχα (είχα ξεχάσει τους κανόνες) και αμέσως τέθηκε θέμα αλλαγής όρων παιχνιδιού, δίχως να έχω αυτή την πρόθεση.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 10:12
δεν εχει σημασια . οι 48 ωρες προθεσμια πρεπει να εξαντληθουν .μπορει καποιος πριν εκπνευσει η προθεσμια να αλλαξει το κομματι που εβαλε . οπως εγω πχ που ακουσα ενα που πορωθηκα χθες .![]()
Δεν κολακεύω τόσο τον εαυτό μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση