!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:43
τεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:37
Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:35
Νομίζω δεν έχει το ελληνικό κρατος καμιά ευθύνη για τον πληθυσμό. Αν κάνω λάθος ανακαλώ και έχει δικαιωμα για κάτι τετοιο.

Αναγνωρισμένη εθνική μειονότητα ειναι και έχει ευθύνη το ελληνικό κράτος βάση συντάγματος.
σε διεθνείς συνθήκες εννοούμε,
Αναγνωρισμένη είναι από διεθνή συνθήκη. Τώρα κατά πόσο μπορεί να επεμβαίνει η Ελλάδα δεν το ξέρω.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:45
Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:42 Παντως με 2 Αλβανους που μιλησα τις τελευταιες μερες στην περιοχη μου, ηταν στεναχωρημενοι με το γεγονος και αρκετα σκεπτικοι, βεβαια ειναι και οι δυο καλα παιδια. Με 2-3 ακομα στην πολυκατοικια καναμε ηδη χαρτι στην εταιρεια διαχειρησης για να διωξουμε την Αλβανιδα που εχει αναλαβει τον καθαρισμο, ξερω οτι ειναι σκληρο, αλλα τα λαθη πρεπει να πληρωνονται....
Γιατί διώξατε την αλβανίδα καθαρίστρια, για άσχετο λόγο ή εξαιτίας του συμβάντος; :smt017
Σε δουλεύει ρε
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:42 Παντως με 2 Αλβανους που μιλησα τις τελευταιες μερες στην περιοχη μου, ηταν στεναχωρημενοι με το γεγονος και αρκετα σκεπτικοι, βεβαια ειναι και οι δυο καλα παιδια. Με 2-3 ακομα στην πολυκατοικια καναμε ηδη χαρτι στην εταιρεια διαχειρησης για να διωξουμε την Αλβανιδα που εχει αναλαβει τον καθαρισμο, ξερω οτι ειναι σκληρο, αλλα τα λαθη πρεπει να πληρωνονται....
Γιατί διώξατε την αλβανίδα καθαρίστρια, για άσχετο λόγο ή εξαιτίας του συμβάντος; :smt017
Βρηκα μια γοπα στις σκαλες για δευτερη φορα, εαν δεν υπηρχε το γεγονος του Κατσιφα ισως να της την χαριζαμε, αλλα τωρα οχι. Στην τελικη το κανουμε επειδη μπορουμε, ευλογημενη ελευθερη αγορα της αστερατης σημαιας....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:50
Βρηκα μια γοπα στις σκαλες για δευτερη φορα, εαν δεν υπηρχε το γεγονος του Κατσιφα ισως να της την χαριζαμε, αλλα τωρα οχι. Στην τελικη το κανουμε επειδη μπορουμε, ευλογημενη ελευθερη αγορα της αστερατης σημαιας....
Θα σας φερουν αλλη αλβανιδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Kostis έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:48
Σε δουλεύει ρε
Καθολου δουλεμα φιλε μου, και εναν περιπτερα Αλβανο που ειχα εκει διπλα εφαγε κοψιμο. Το ιδιο κοψιμο εφαγε και ενας Αλβανος που εχει ψησταρια στην διπλα περιοχη και πηγαιναμε συχνα πυκνα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:53

Σε δουλεύει ρε
Καθολου δουλεμα φιλε μου, και εναν περιπτερα Αλβανο που ειχα εκει διπλα εφαγε κοψιμο. Το ιδιο κοψιμο εφαγε και ενας Αλβανος που εχει ψησταρια στην διπλα περιοχη και πηγαιναμε συχνα πυκνα.
Στα Τίρανα μένεις;
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:53

Σε δουλεύει ρε
Απο χθες προχθες που εγινε το γεγονος ολα αυτα;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Να βρείτε αυτόν που πέταξε τη γόπα και να τον οδηγήσετε σε τόπο εκτός της αστεράτης σημαίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:51

Θα σας φερουν αλλη αλβανιδα.
Δεν θα φερει αλλη Αλβανιδα, διοτι μετα θα αλλαξουμε εταιρεια διαχειρησης και το ξερει. Σιγα τους αναντικαταστατους....
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Kαι τι φταίει η κοπέλα που κάποιος πέταξε γόπα στις σκάλες ρε συ; Μπορεί να την πέταξε μετά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

τεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:48
Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:43
τεν τεν έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:37

Αναγνωρισμένη εθνική μειονότητα ειναι και έχει ευθύνη το ελληνικό κράτος βάση συντάγματος.
σε διεθνείς συνθήκες εννοούμε,
Αναγνωρισμένη είναι από διεθνή συνθήκη. Τώρα κατά πόσο μπορεί να επεμβαίνει η Ελλάδα δεν το ξέρω.
βρε το ξέρω ότι είναι αναγνωρισμένη μειονότητα κανεις δεν το αρνηθηκε αυτό
αυτο που λεω εδω και 3 ποστ και δε λεμε να συνεννοηθούμε είναι αν είναι υπο
την ευθυνη της ελλαδας ωστε να επέμβει. Νομίζω δεν είναι.
Κάνω σάμον τον Παλαιοελλαδίτης αν γνωρίζει να μας πει.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:24
vantono έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:17
Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 10:58

Αυτό το ψυχασθενικό παραλλήρημα που παραθέτεις, φαντάζει "σωστή άποψη" μόνο γι αριστερογκαγκαούγκ.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι ο Κατσίφας σημαιοστόλιζε το χωριό του, κάθε χρόνο (τα τελευταία χρόνια). Τις άλλες χρονιές, χωρίς πρόβλημα. Η αλβανική αστνυομία, πήγε επίτηδες φέτος να δημιουργήσει σκηνικό.

παπάρια! Και εν τέλει πως το δημιουργησε το "σκηνικο"? Γιατι δεν πηγαινε και τις αλλες χρονιες να κανει μανούβρες, τί το τοσο σημαντικο είχε η φετινη? Κατέβασαν και καμια σημαία μηπως οι μπατσοι? Γιατι εγώ 2 γαλανόλευκες είδα στο βίντεο να ανεμίζουν, και οχι αδέσποτες, αλλα η μία μάλιστα πάνω σε ιστό (αν θυμαμαι καλα). Αλλα και σε περιπτωση που τα αλβάνια εκαναν μαλακιες με τις σημαιες, ο αλλος τί θελει με καλασνικοφ με διοπτρα? Και απ'οτι ακουγεται, ανοιξε και ο ιδιος πυρ. Εχετε φαση μερικοι. Ο βιτζιλάντης κοσμηματοπωλης με τον ακινδυνο τραβελοπρέζακα ήταν σε "αυτοάμυνα", αλλα οι αλβανομπατσοι με εναν πυροβολημενο με καλασνικοφ/διόπτρα που ανοιγει πυρ εναντίον τους, "δεν ήταν", έτσι? Παραπχορουμ και αστειοτητες μια ζωη ρε πστ μου!
Ο Κατσίφας πήγε να κάνει στο σχολείο του χωριού του αυτό που έκανε κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια. Να το σημαιοστολίσει. Φέτος οι Αλβανοί αστυνομοί πήγαν να του το απαγορεύσουν και μάλιστα με προκλητικό τρόπο (του έκαναν επίδειξη των όπλων τους). Αυτά τουλάχιστον αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες....
Ο Κατσίφας ήταν απολύτως ελεύθερος(μεχρι φετος τουλάχιστον), να σηκώνει γιγαντοσημαία με αλυτρωτικά/αποσχιστικά μηνύματα,και οχι μια τυπική γαλανολευκη. Δες και το υπολοιπο χωριο που ειναι γεματο γαλανολευκες να κυματιζουν ελευθερες, ακομα και εκει στο βιντεο στο σημειο που περπαταει ο ιδιος κτλ, διακρινονται καθαροτατα δυο σημαιες και η μια πανω σε ιστό, οπως ειπα. Αν πραγματι ισχυει και το ρεπορταζ στο λινκ, και καθε χρονο εκτός απο φετος, ο Κατσιφας ηταν παντελώς ελευθερος να ανεβαζει αυτο το αποσχιστικό έκτρωμα, οσοι υποστηριζετε οτι τον έστειλαν στην απεναντι όχθη τα αλβανόμπατσα επειδη πήγε απλώς να σηκωσει μια τυπική-κλασική γαλανολευκη, ειστε στυγνοι προπαγανδιστές, αν οχι εντελως ανενημέρωτοι.
Δεν μου κανει καμια απολυτως εντυπωση εμενα,που δεν τον αφησαν να (ξανα)ανεβασει αυτη τη σημαια. Μου κανει εντυπωση που τον αφηναν ελευθερο να την ανεβάζει ολες ή σχεδον ολες, τις προηγουμενες χρονιες, διχως να ανοιγει ρουθούνι.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Μηχανικός έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:46
Εκδίκηση παίρνουν που έχασαν στον εμφύλιο.
Ότι καταστρέφει την Ελλάδα τους ευχαριστεί.
Αυτό λειτουργεί για τους μεγαλύτερους στην ηλικία, που ήταν πιο κοντά στα γεγονότα.
Οι επόμενες γενιές κουβαλάνε στην συνείδησή τους το αμάρτημα των δικών τους για το οποίο, λόγω φυσικής, νοητικής και πνευματικής συγγένειας, δεν έχουν καταφέρει να μετανοήσουν. Και με αυτά που κάνουν και λένε δείχνουν οτι, όπως είπε και ο Χριστός στους Φαρισαίους, είναι παιδιά των πατεράδων τους
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:26

Χμ, η αλβανία στο θέμα της ελληνικής μειονότητας της νοτιας αλβανια διδάσκει πολιτισμό
Εικόνα
Εικόνα
Καλή η κοροϊδία σου, αλλά για αρχή ας απδοεχτεί την αναγνώριση των μειονοτικών περιοχών που έχει ακυρώσει μόνη της απο την εποχή του Ζόγκου.

Ας σταματήσει αν ξεσπιτώνει της Βοριεοηπειρώτες γκρμίζοντάς τους τα σπίτια...

Ας σταματήσει να βάζει τις κρατικές αρχές να απειλούν όποιον στολίζει το σχολείο της περιοχής του με ελληνικές σημαίες (καλή ώρα)...

Κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:39
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 12:08
Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:26 Όλο το σκηνικό είναι περίεργο. Είναι προβοκάτσια. Εκπαιδευμένος ως πολίτης από τις ειδικές δυνάμεις, σεσημασμένος για εμπόριο ναρκωτικών, ενώ ήταν κάτοικος της Ελλάδας βρέθηκε εκεί με περίεργη δράση. Όλα αυτά είνια περίεργα. Τι ατζέντα υπάρχει;
Και απόλυτα χειρίσιμος - εκβιάσιμος με προσαγωγή - σύλληψη - απαγγελία κατηγοριών για εμπόριο, χωρίς καταδίκη (από όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής).
Κάποια σοβαρή πηγή υπάρχει γι' αυτά;
Εννοείς εκτός από εμένα και τον υδράργυρο; Έχουνε μπει τα σχετικά λινκς από εφημερίδες σε αυτό το νήμα αρκετές φορές
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”