βαντονουλη μου αν η αντιληψουλα σας και τα κολληματα σας δεν σας αφηνουν να καταλαβετε τον Δασκαλο,δεν φταιει ο Δασκαλος αλλα οι μαθητες που ειναι ανεπιδευκτοι μαθησεωςvantono έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:09Τα 'χεις κόψει και ράψει όλα στα μέτρα σου βλέπω, δάσκαλε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:59και ποιος σου ειπε omg μου οτι το ριαλ ειναι αυτο που εχετε εσεις στο μυαλο σας?omg kai 3 lol έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:54
95 ποντους εβαλε η Σερβια σημερα για να νικησει, 113 η Γερμανια, 110 τις προαλλες η Λιθουανια
13/30 τριποντα ειχαν οι Γερμανοι και 14 /25 οι Λιθουανοι,
σε ποιο ριαλ εχεις δει εσυ να μπαινουν 50+ ποντοι με τριποντα και 100αρες για πλακα;
γιατι εγω θυμαμαι στο ριαλ να παιζουν κατς με αργες επιθεσεις και ο νικητης να ειναι οποιος φτασει τους 60!
το συγχρονο ριαλ κρατησε τις βασικες αρχες του παλιου ριαλ και προσαρμοστηκε στο πιο γρηγορο και αθλητικο
ειδες σημερα οι ατομιστες και τα φυστικοβουτηρωμενα κατσικια του καναδα πως δεν εκαναν και δεν μπορουσαν πασα απο το αριστερο στο δεξι και κοπανουσαν τριποντα στον γαμο του καραγκιοζη λογω και του ριαλ των αδελφων ψεκουλων?![]()
![]()
υ.γ. ωραιος ο χοντρουλης ψεκας ο Μιλου?