hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:03
Τρεις ψευδείς δηλώσεις. Φυσικά και παίρνονται μέτρα για την γρίπη, όπως γίνονται και εμβολιασμοί. Η γρίπη αφήνει πολύ συχνά χρόνια προβλήματα. Ο κορωνοϊός μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι αφήνει συχνά χρόνια προβλήματα.
Επίσης αυτή η μαλακία να μετράς 2 χρονιές κορωνοϊού και να τις συγκρίνεις με ετήσιο μέσο όρο 10 ετών γρίπης, είναι τουλάχιστον αντιεπιστημονική, να μην πω ανήθικη.
Καλα...ενταξει.. οταν ο ανθρωπος δεν θελει να δει την αληθεια δεν υπαρχει συζητηση.
Θα ηταν πιο ηθικο να σου δειξω οτι 10 ετων εκτιμωμενοι θανατοι απο γριπη στην Αμερικη (συμφωνα με επισημα στοιχεια του CDC) ειναι πολυ λιγοτεροι απο 15 μηνων θανατων απο covid;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
stavmanr έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:57
Δεν υπάρχει ούτε μελέτη συσχέτισης μεταξύ ένδυσης και κρυώματος.
Υπάρχει. Μπούμερανγκ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:15
Eμένα, τα ξημερώματα με τσίμπησε μέλισσα ή σφήκα στο εσωτερικό μέρος του μηρού.
Ξύπνησα από τον έντονο πόνο, είδα το κεντρί, το έβγαλα, πίεσα το σημείο να βγάλει αίμα, έριξα λίγο ξύδι, χάρηκα που έτσουξε, είδα και μια μέλισσα ή σφήκα στο πάτωμα να παραπαίει, την πάτησα πριν διαπιστώσω τι ακριβώς είναι και μετά ξανακοιμήθηκα. Το πρωΐ, υπήρχε ένα σημαδάκι σαν φακίδα, χωρίς πόνο ή πρήξιμο.
Δεν ξέρω τι κάνει το άστρα με τον κόβιντ αλλά με τις εν λόγω ακίδες, λειτουργεί.
Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα με τσίμπησε μέλισσα στην καρωτίδα, ενώ οδηγούσα μηχανάκι.
Έχει γίνει πια έθιμο, κάθε άνοιξη εμβολιάζομαι από τουλάχιστον ένα τσίμπημα μέλισσας.
Γέρασες και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μέλισσα από σφήκα.
Έχουμε στο χωριό και άλλο ένα πράμα σαν μεταλλαγμένη σφήκα που το λέμε φαφληδόνα τοπικά, αλλά δεν έχω ιδέα ποιά είναι η ονομασία του η επίσημη. Μοιάζει με σφήκα σε χρώματα, αλλά διαφέρει σε σχήμα. Σου γαμεί τα πρέκια από πόνο.
Στο χωριο μου το λεμε Μπεμπικα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στύγιος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:36
Ρε σεις πως λέγεται αυτό το μεγάλο ( 2 εκ περίπου) μαύρο ιπτάμενο έντομο ( ντάβανος;) που μας τρόμαζε από παιδιά κι είναι πιο επικίνδυνο από σφήκα;Σαν βομβαρδιστικό είναι και κάνει βόμβο.
Σέρσιγκας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έχουμε στο χωριό και άλλο ένα πράμα σαν μεταλλαγμένη σφήκα που το λέμε φαφληδόνα τοπικά, αλλά δεν έχω ιδέα ποιά είναι η ονομασία του η επίσημη. Μοιάζει με σφήκα σε χρώματα, αλλά διαφέρει σε σχήμα. Σου γαμεί τα πρέκια από πόνο.
Ρε σεις πως λέγεται αυτό το μεγάλο ( 2 εκ περίπου) μαύρο ιπτάμενο έντομο ( ντάβανος;) που μας τρόμαζε από παιδιά κι είναι πιο επικίνδυνο από σφήκα;Σαν βομβαρδιστικό είναι και κάνει βόμβο.
Σέρσιγκας.
αυτό που λέει ο Στύγιος είναι αλογόμυγα, το γνωστό "ταβάνι" ή "τάβανος" στην νεοελληνικήν.
στις νέες Χώρες η προφορά επηρεάστηκε από τους βόρειους γείτονες και εκφυλίστηκε σε "ντάβανος" κατά το "ντουφέκι", "ντομάτα" κλπ.
foscilis Σατανικος Εγκεφαλος
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Σέρσιγκας.
αυτό που λέει ο Στύγιος είναι αλογόμυγα, το γνωστό "ταβάνι" ή "τάβανος" στην νεοελληνικήν.
στις νέες Χώρες η προφορά επηρεάστηκε από τους βόρειους γείτονες και εκφυλίστηκε σε "ντάβανος" κατά το "ντουφέκι", "ντομάτα" κλπ.
foscilis Σατανικος Εγκεφαλος
Εγώ ξέρω πως πιο επικίνδυνο από σφήκα είναι ο σέρσιγκας αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν τα ξέρω όλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.