!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
Re: Eργαστήριο Chillout
έλεος, άλλο επίπεδο, είναι τρομακτικό ότι παίζεις με αυτά τόσο λίγο καιρό, δοκίμασε ρε απο περιέργεια να φτιάξεις ένα μικρό δορυφόρο να τον στείλεις σε τροχιά, με την δεύτερη θα το καταφέρεις λογικά 
Μπράβο ρε chill, δεν κάνουν μόνο τα εργαλεία τον μάστορα όπως λένε, πρέπει να ξέρεις να τα δουλεύεις κιόλας.
Υπέροχη. Εγώ βέβαια προτιμώ να μην βάφω το ξύλο πέραν των βερνικιών απόχρωσης, αλλά και έτσι μου αρέσει.
Υπέροχη. Εγώ βέβαια προτιμώ να μην βάφω το ξύλο πέραν των βερνικιών απόχρωσης, αλλά και έτσι μου αρέσει.
the end
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
enaon έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:11 έλεος, άλλο επίπεδο, είναι τρομακτικό ότι παίζεις με αυτά τόσο λίγο καιρό, δοκίμασε ρε απο περιέργεια να φτιάξεις ένα μικρό δορυφόρο να τον στείλεις σε τροχιά, με την δεύτερη θα το καταφέρεις λογικά![]()
ρε συ, έπρεπε να ήσουν από μια μεριά, θα γέλαγες με τα χάλια μου
κατ'αρχάς αυτά τα ξύλινα κομματάκια πάνω και κάτω δεν ήταν στο σχέδιο, μου ήρθε και τα έβαλα μετά.
Αλλά ξέχασα ότι θα άλλαζε η διάσταση της καρέκλας και θα έπρεπε να αλλάξω και τα άλλα πόδια για να πατάει μετά σωστά στο έδαφος
Και να λέω γιατί δεν κάθεται, γιατί δεν κάθεται
ράβε ξήλωνε
Μετά έβαλα τις βίδες με κόλλα για να δέσει, και μετά έβγαλα τις βίδες κι έβαλα καβίλιες.
Έλα όμως που δεν έπιασε η κόλλα, και μόλις ανέβηκα πάνω για δοκιμή άνοιξε όλη και βρέθηκα ξάπλα να κοιτάω το ταβάνι
βγάλε τις καβίλιες, ξαναβάλε βίδες, ξαναβγάλε τις βίδες, ξαναβάλε καβίλιες, μετά ξανά τρίψιμο, ξανά βάψιμο, γμσ με.
Κι άλλα πόσα, βασικά μια βδομάδα πάλευα μια γαμοκαρέκλα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Σ'αρέσει όμως το πεύκο με βερνίκι; ήθελα πεύκο για να είναι λίγο ελαφρύ, αλλά το πεύκο δε μ'αρέσει βερνικωμένο, βγάζει αυτή την κιτρινίλαΠάνας έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:22 Μπράβο ρε chill, δεν κάνουν μόνο τα εργαλεία τον μάστορα όπως λένε, πρέπει να ξέρεις να τα δουλεύεις κιόλας.
Και τραυματίζεται και εύκολα γιατί είναι μαλακό, τουλάχιστον βαμμένο το γεμίζεις και το ξαναβάφεις αν χρειαστεί.
Καλά για καρέκλα είναι ευαίσθητο όπως λες, σε δύο δωμάτια έχω κάνει ταβάνωμα με ραμποτέ πεύκου, καλό είναι. Το χτύπημα όμως να ξέρεις θα φαίνεται πιο έντονα στο βαμμένο μπλε...Chilloutbuddy έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:29Σ'αρέσει όμως το πεύκο με βερνίκι; ήθελα πεύκο για να είναι λίγο ελαφρύ, αλλά το πεύκο δε μ'αρέσει βερνικωμένο, βγάζει αυτή την κιτρινίλαΠάνας έγραψε: 29 Σεπ 2018, 12:22 Μπράβο ρε chill, δεν κάνουν μόνο τα εργαλεία τον μάστορα όπως λένε, πρέπει να ξέρεις να τα δουλεύεις κιόλας.
Και τραυματίζεται και εύκολα γιατί είναι μαλακό, τουλάχιστον βαμμένο το γεμίζεις και το ξαναβάφεις αν χρειαστεί.
the end
Ωραία ιδέα και ωραίο σχέδιο,αλλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εκτέλεση!
Αυστραλομάστορα έχεις τάλαντο δυνατό και χέρι καλό.
Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά!
Αυστραλομάστορα έχεις τάλαντο δυνατό και χέρι καλό.
Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά!
Είδα ειδοποίηση για το θέμα και μπήκα να δω τί νέο έργο έφτιαξε ο μάστορας
Μάστορα, ρισπεκτ!!! και τα φιλιά στις κούκλες σου!

Μάστορα, ρισπεκτ!!! και τα φιλιά στις κούκλες σου!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τι αυστραλοπαιδα ειναι αυτα ? που ειναι το ελληνικο δνα? ρε???
- Chilloutbuddy
έχουμε κάτι ξανθούς γαλανομάτηδες παππούδες/γιαγιάδες στο σόϊ, τρέχα γύρευε.
Μπραβο! Αριστος μαστορας!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Chilloutbuddy
Ευχαριστώ 
- Chilloutbuddy
Σήμερα ήρθε ο ταχυδρόμος απ'την Κίνα και μου έφερε μια τρομερή επιστημονική συσκευή που μετράει τα σωματίδια σκόνης στον αέρα ($53, ξοδεύτηκα πάλι
)
Έχει μέγεθος σαν πακέτο τσιγάρα και έχει από πίσω ένα ανεμιστηράκι που τραβάει αέρα και με ένα φωτοκύτταρο μετράει τα σωματίδια σκόνης και τα καταγράφει στην οθόνη

PM2.5 είναι τα σωματίδια μεγέθους 2,5 μικρόν (χιλιοστά του χιλιοστού) και στη φωτογραφία λέει ότι βρήκε 6 τέτοια ανά κυβικό μέτρο αέρα στο εργαστήριο. Επίσης βρήκε 4 PM1.0 δηλαδή 4 σωματίδια του ενός μικρόν, και 6 των 10 μικρόν.
Το RH πρέπει να είναι relative humidity δηλαδή υγρασία. Το AQI δεν ξέρω τι είναι γιατί σύμφωνα με τη χιλιόχρονη Κινέζικη παράδοση δε σου στέλνουν οδηγίες.
Και από κάτω λέει "good", δηλαδή αποδεκτά επίπεδα σκόνης στον αέρα.
Μάϊστα.
Αυτά βέβαια σε συνθήκες ηρεμίας στο εργαστήριο, οπότε το άφησα ανοιχτό, έβαλα τη μάσκα μου και ξεκίνησα πόλεμο
Έκοψα και έτριψα κανά μισάωρο, μετά έκανα διάλειμμα για φαγητό, μετά ξανάκανα τα ίδια άλλο λίγο, και μετά καθάρισα όλες τις επιφάνειες με πεπιεσμένο αέρα και μάζεψα όλα τα ροκανίδια με την ηλεκτρική σκούπα.
Σε εκείνη τη φάση το εργαστήριο ήταν σα θάλαμος αερίων, κυριολεκτικά έβλεπα τη σκόνη ακίνητη στον αέρα.
Και μετά άνοιξα λίγο το παράθυρο και άναψα τον ανεμιστήρα.
Αυτά ήταν τα αποτελέσματα:

Βασικά ο ανεμιστήρας χρειάστηκε μόνο 5 λεπτά για να εξαφανίσει όλη τη σκόνη απ'τον αέρα (και να την πάει στο γείτονα).
Πολύ καλά αποτελέσματα
(χωρίς πλάκα μάγκες να προσέχετε όσοι κόβετε ξύλα και μέταλλα, η σκόνη είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Eιδικά από mdf, συνθετικά, τοξικά/επεξεργασμένα ξύλα, τσιμεντοσανίδες κλπ. Καλός εξαερισμός, μάσκα, φίλτρα στις σκούπες)
Έχει μέγεθος σαν πακέτο τσιγάρα και έχει από πίσω ένα ανεμιστηράκι που τραβάει αέρα και με ένα φωτοκύτταρο μετράει τα σωματίδια σκόνης και τα καταγράφει στην οθόνη

PM2.5 είναι τα σωματίδια μεγέθους 2,5 μικρόν (χιλιοστά του χιλιοστού) και στη φωτογραφία λέει ότι βρήκε 6 τέτοια ανά κυβικό μέτρο αέρα στο εργαστήριο. Επίσης βρήκε 4 PM1.0 δηλαδή 4 σωματίδια του ενός μικρόν, και 6 των 10 μικρόν.
Το RH πρέπει να είναι relative humidity δηλαδή υγρασία. Το AQI δεν ξέρω τι είναι γιατί σύμφωνα με τη χιλιόχρονη Κινέζικη παράδοση δε σου στέλνουν οδηγίες.
Και από κάτω λέει "good", δηλαδή αποδεκτά επίπεδα σκόνης στον αέρα.
Μάϊστα.
Αυτά βέβαια σε συνθήκες ηρεμίας στο εργαστήριο, οπότε το άφησα ανοιχτό, έβαλα τη μάσκα μου και ξεκίνησα πόλεμο
Έκοψα και έτριψα κανά μισάωρο, μετά έκανα διάλειμμα για φαγητό, μετά ξανάκανα τα ίδια άλλο λίγο, και μετά καθάρισα όλες τις επιφάνειες με πεπιεσμένο αέρα και μάζεψα όλα τα ροκανίδια με την ηλεκτρική σκούπα.
Σε εκείνη τη φάση το εργαστήριο ήταν σα θάλαμος αερίων, κυριολεκτικά έβλεπα τη σκόνη ακίνητη στον αέρα.
Και μετά άνοιξα λίγο το παράθυρο και άναψα τον ανεμιστήρα.
Αυτά ήταν τα αποτελέσματα:

Βασικά ο ανεμιστήρας χρειάστηκε μόνο 5 λεπτά για να εξαφανίσει όλη τη σκόνη απ'τον αέρα (και να την πάει στο γείτονα).
Πολύ καλά αποτελέσματα
(χωρίς πλάκα μάγκες να προσέχετε όσοι κόβετε ξύλα και μέταλλα, η σκόνη είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Eιδικά από mdf, συνθετικά, τοξικά/επεξεργασμένα ξύλα, τσιμεντοσανίδες κλπ. Καλός εξαερισμός, μάσκα, φίλτρα στις σκούπες)
να παρω ενα τηλ τον γειτονα σου, να του το πω.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2018, 14:09 χωρίς πλάκα μάγκες να προσέχετε όσοι κόβετε ξύλα και μέταλλα, η σκόνη είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Chilloutbuddy
το πόσουμ να δεις τι έχει πάθει, κοκομπλόκο