!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Money well spent.
Αντί να τα ξοδέψουμε ας πούμε για να ενισχύσουμε το ΕΣΥ, ας τα ξοδέψουμε σε κάτι 100% άχρηστο.
Αντί να τα ξοδέψουμε ας πούμε για να ενισχύσουμε το ΕΣΥ, ας τα ξοδέψουμε σε κάτι 100% άχρηστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Όχι, ρε δικέ μου. Τα μπολια ήρθαν ουρανοκατεβατα να πούμε. Τα εστειλε ο επικ μπάρμπας με τη λευκη γενειάδα από τον ουρανό
Που τα είδες τα 17% περισσότερα κρούσματα εβδομάδας σε σχέση με πέρσυ; Την εβδομάδα 23-29/10/2020 είχαμε 7.294 κρούσματα έναντι 23.650 κρουσμάτων τής εβδομάδας 23-29/10/2021. Ομως το σπουδαίο είναι πως οι νεκροί αυτών των εβδομάδων (66 το 2020 και 301 του 2021) δεν προέρχονται από τα κρούσματα αυτών των εβδομάδων, αλλά από τα κρούσματα των 30 ημερών που προηγήθηκαν αυτών των εβδομάδων (12.288 το 2020 και 72.207 το 2021)hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12Στο μεταξύ, με μόλις 17% περισσότερα κρούσματα εβδομάδας σε σχέση με πέρυσι, έχουμε 4πλάσιους διασωληνωμένους και 4πλάσιους νεκρούς. Αλλά κατά την ηλίθιά άποψή του η συμμετρία δείχνει καλυτέρευση σε σχέση με πέρυσι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τεχνολογική πρόοδος.Green Dragon έγραψε: 29 Οκτ 2021, 07:16Δεν υπάρχει επιστημονική πρόοδος ανά τους αιώνες;Imperium έγραψε: 28 Οκτ 2021, 23:39 Τι λε ρε παιδί μου, πεφτω απ' τα σύννεφα.
Που να το φανατστει κανεις τέτοιο πράγμα.
Τα εμβόλια, τα φάρμακα, τα εργαλεία κλπ. αφορούν Τεχνολογία.
Επιστημονική πρόοδος είναι πχ. η θεωρία της Σχετικότητας και των Κβάντων.
- hellegennes
Δείκτες θετικότητας. Αν δεν εφαρμόσεις δείκτη δεν μπορείς να συγκρίνεις κρούσματα, λες και η στρατηγική των τεστ έχει μείνει ίδια σε σχέση με πέρυσι.Leporello έγραψε: 31 Οκτ 2021, 10:49Που τα είδες τα 17% περισσότερα κρούσματα εβδομάδας σε σχέση με πέρσυ; Την εβδομάδα 23-29/10/2020 είχαμε 7.294 κρούσματα έναντι 23.650 κρουσμάτων τής εβδομάδας 23-29/10/2021. Ομως το σπουδαίο είναι πως οι νεκροί αυτών των εβδομάδων (66 το 2020 και 301 του 2021) δεν προέρχονται από τα κρούσματα αυτών των εβδομάδων, αλλά από τα κρούσματα των 30 ημερών που προηγήθηκαν αυτών των εβδομάδων (12.288 το 2020 και 72.207 το 2021)hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12Στο μεταξύ, με μόλις 17% περισσότερα κρούσματα εβδομάδας σε σχέση με πέρυσι, έχουμε 4πλάσιους διασωληνωμένους και 4πλάσιους νεκρούς. Αλλά κατά την ηλίθιά άποψή του η συμμετρία δείχνει καλυτέρευση σε σχέση με πέρυσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μπορείς να εξομαλύνεις τα κρούσματα μέσω του δείκτη θετικότητας, γιατί όσο περισσότερα είναι τα τεστ, τόσο χαμηλότερος είναι ο δείκτης θετικότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν τα τεστ είναι λίγα, μεγαλύτερο ποσοστό αυτών αφορά περιπτώσεις όπου η θετικότητα είναι πολύ πιθανή. Το βλέπεις κάθε Σαββατοκύριακο που ο δείκτης θετικότητας είναι πολύ ψηλότερος από τις άλλες μέρες τής εβδομάδας.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 12:50Δείκτες θετικότητας. Αν δεν εφαρμόσεις δείκτη δεν μπορείς να συγκρίνεις κρούσματα, λες και η στρατηγική των τεστ έχει μείνει ίδια σε σχέση με πέρυσι.Leporello έγραψε: 31 Οκτ 2021, 10:49Που τα είδες τα 17% περισσότερα κρούσματα εβδομάδας σε σχέση με πέρσυ; Την εβδομάδα 23-29/10/2020 είχαμε 7.294 κρούσματα έναντι 23.650 κρουσμάτων τής εβδομάδας 23-29/10/2021. Ομως το σπουδαίο είναι πως οι νεκροί αυτών των εβδομάδων (66 το 2020 και 301 του 2021) δεν προέρχονται από τα κρούσματα αυτών των εβδομάδων, αλλά από τα κρούσματα των 30 ημερών που προηγήθηκαν αυτών των εβδομάδων (12.288 το 2020 και 72.207 το 2021)hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2021, 23:12Στο μεταξύ, με μόλις 17% περισσότερα κρούσματα εβδομάδας σε σχέση με πέρυσι, έχουμε 4πλάσιους διασωληνωμένους και 4πλάσιους νεκρούς. Αλλά κατά την ηλίθιά άποψή του η συμμετρία δείχνει καλυτέρευση σε σχέση με πέρυσι.
Και εν πάσει περιπτώσει, είναι γνωστό ότι είσαι άσχετος από Μαθηματικά και Στατιστική. Γιά να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, πρέπει να δείξεις τι υπολογισμούς έκανες και βρήκες αυτό το νούμερο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ναι, ξες οι περισότεροι εδώ μέσα έτσι πιστεύουν...EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2021, 02:13
Όχι, ρε δικέ μου. Τα μπολια ήρθαν ουρανοκατεβατα να πούμε. Τα εστειλε ο επικ μπάρμπας με τη λευκη γενειάδα από τον ουρανό![]()
Και γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει άμα κοντράρεις τον επικ μπαρμπα!
Ο ίδιος που λέει να μην τα καταχράζεσαι.
Γιατι; Γνωρίζεις κάποιον που θέλει να τον ακούσει;
-
talaipwros
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... r-vaccinesRussians spurn Sputnik jab and head west for vaccines
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
15% το ποσοστό των εμβολιασμενων στις ΜΕΘ. Δεν το λες και λίγο, ειδικά τη στιγμή που για το ποσοστό θνησιμότητας του ιού που είναι μόλις 0,5% μας τα έκαναν τσουρέκια
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- hellegennes
Κυριολεκτικά αυτό σημαίνει εξομάλυνση. Εννοείται πως όσο περισσότερα είναι τα τεστ τόσο χαμηλότερος θα είναι ο δείκτης. Αν η τακτική σου περιοριστεί στο να κάνεις τεστ μόνο σε όσους μπαίνουν στην ΜΕΘ, θα έχεις 100% θετικότητα και 20 κρούσματα την ημέρα.Leporello έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:26 Δεν μπορείς να εξομαλύνεις τα κρούσματα μέσω του δείκτη θετικότητας, γιατί όσο περισσότερα είναι τα τεστ, τόσο χαμηλότερος είναι ο δείκτης θετικότητας.
Είναι ακραίος κρετινισμός να συγκρίνεις απευθείας κρούσματα χωρίς να λάβεις υπόψη οτιδήποτε άλλο. Γι' αυτό παράθεσα τα γραφήματα της Αμερικής, που έχει πολύ πιο εξισορροπημένη στρατηγική όσον αφορά και τα τεστ αλλά και την εκτίμηση των κρουσμάτων.
Ε, η συμμετρία κρουσμάτων-θανάτων δεν φαίνεται να αλλάζει τόσο δραστικά εκεί:

Υπάρχει βέβαια μια αναμενόμενη διαφορά, αλλά δεν είναι τόσο ευοίωνη (το πράσινο είναι τα κρούσματα).
Άσχετος από μαθηματικά και στατιστική είναι κάποιος που μαγειρεύει στοιχεία, υποθέτει αριθμούς ενώ είναι διαθέσιμοι με μια γρήγορη αναζήτηση, νοθεύει στοιχεία, βλέπει εκθετικές συναρτήσεις εκεί που δεν υπάρχουν, βλέπει ίδια διαφορά το 0,0001 - 0,0002 με το 0,0002 - 0,02 και διάφορες άλλες παπαριές για να κυλιέται κανείς στα πατώματα.Leporello έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:26Και εν πάσει περιπτώσει, είναι γνωστό ότι είσαι άσχετος από Μαθηματικά και Στατιστική. Γιά να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, πρέπει να δείξεις τι υπολογισμούς έκανες και βρήκες αυτό το νούμερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιά παπαρίτσες καλός είσαι. Φαντάζομαι ότι δεν τολμάς να βάλεις τι υπολογισμούς έκανες, γιατί ξέρεις ότι θα γελοιοποιηθείς άλλη μιά φορά.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 22:53Κυριολεκτικά αυτό σημαίνει εξομάλυνση. Εννοείται πως όσο περισσότερα είναι τα τεστ τόσο χαμηλότερος θα είναι ο δείκτης. Αν η τακτική σου περιοριστεί στο να κάνεις τεστ μόνο σε όσους μπαίνουν στην ΜΕΘ, θα έχεις 100% θετικότητα και 20 κρούσματα την ημέρα.Leporello έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:26 Δεν μπορείς να εξομαλύνεις τα κρούσματα μέσω του δείκτη θετικότητας, γιατί όσο περισσότερα είναι τα τεστ, τόσο χαμηλότερος είναι ο δείκτης θετικότητας.
Είναι ακραίος κρετινισμός να συγκρίνεις απευθείας κρούσματα χωρίς να λάβεις υπόψη οτιδήποτε άλλο. Γι' αυτό παράθεσα τα γραφήματα της Αμερικής, που έχει πολύ πιο εξισορροπημένη στρατηγική όσον αφορά και τα τεστ αλλά και την εκτίμηση των κρουσμάτων.
Ε, η συμμετρία κρουσμάτων-θανάτων δεν φαίνεται να αλλάζει τόσο δραστικά εκεί:
Υπάρχει βέβαια μια αναμενόμενη διαφορά, αλλά δεν είναι τόσο ευοίωνη (το πράσινο είναι τα κρούσματα).
Άσχετος από μαθηματικά και στατιστική είναι κάποιος που μαγειρεύει στοιχεία, υποθέτει αριθμούς ενώ είναι διαθέσιμοι με μια γρήγορη αναζήτηση, νοθεύει στοιχεία, βλέπει εκθετικές συναρτήσεις εκεί που δεν υπάρχουν, βλέπει ίδια διαφορά το 0,0001 - 0,0002 με το 0,0002 - 0,02 και διάφορες άλλες παπαριές για να κυλιέται κανείς στα πατώματα.Leporello έγραψε: 31 Οκτ 2021, 19:26Και εν πάσει περιπτώσει, είναι γνωστό ότι είσαι άσχετος από Μαθηματικά και Στατιστική. Γιά να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, πρέπει να δείξεις τι υπολογισμούς έκανες και βρήκες αυτό το νούμερο.
1.
- hellegennes
Αν εσύ βλέπεις παπαρίτσες σ' αυτό το γράφημα, τότε ο κορωνοϊός τελικά σού άφησε πολλά κουσούρια. Από μετρημένο άνθρωπο που χρησιμοποιεί την λογική, σε μετέτρεψε σε... δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οσοι κανατε το μονοδοσικο ετοιμαστειτε για τη 2η δοση
https://www.cnn.gr/ellada/story/287681/ ... on-johnson
https://www.cnn.gr/ellada/story/287681/ ... on-johnson
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θα ειναι μονοδοσικο αλλα θα ειναι σαν μην ειναι 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7