Σώπα ρε συ. Γαμιώντας τους πάνε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Καλά τώρα, επειδή εσύ πήγες να το παίξεις εναλλακτικός χωρίς να ξες κι είδες το χάρο με τα μάτια σου, νομίζεις ότι όλοι στη Δύση υποφέρουν. Εγώ κοντεύω τα 80 και δεν έχω τίποτε από αυτά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
θες να δεις έναν που το θεωρεί δεδομένο?Οργισμένος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:45ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ.lonelyrider έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:40Μιλαμε οι τυποι ειναι γελοιοι. Και καλα χτυπησε το κινητο και το σηκωσε on camera. Πρεπει να μας περνανε για τελειως βλακες.Οργισμένος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:35
βαλανε αυτη την βρωμοπουτανα να γυρισει και διαφημιστικο. Εκτος απο το μπουκακε λοιπον, μιλαει και σε τηλεφωνα. Μπραβο στη συφιλιασμενη.
Μιλαμε για τσιρκο ολοι μαζι.
Και αυτο οπως εχω πει πολλες φορες ειναι το μεγαλο προβημα της δημοκρατιας. Ουτε οι φασιστες, ουτε οι ακραιοι ουτε κανενας παρα μονον ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ που πολυ κακως εχουν δικαιωμα ψηφου.
viewtopic.php?f=30&t=43432&start=450#p3741197
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Βλέπω πάντως πολλά αρνητικά σχόλια στο Πρώτο Θέμα για τον Πούτιν. Ολοι κατάλαβαν πως το χει παραχέσει ο μπαγλαμας με τις πυρηνικές απειλές για έναν πόλεμο που στο κάτω κάτω αυτός ξεκίνησε. Ο κοσμος αρχιζει και καταλαβαίνει πως ο Πούτιν το χει χάσει η κοντεύει.
Είσαι σίγουρος; Εδώ μέσα τα παιδιά λενε ότι το ΝΑΤΟ τον ξεκίνησε.Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:21 Βλέπω πάντως πολλά αρνητικά σχόλια στο Πρώτο Θέμα για τον Πούτιν. Ολοι κατάλαβαν πως το χει παραχέσει ο μπαγλαμας με τις πυρηνικές απειλές για έναν πόλεμο που στο κάτω κάτω αυτός ξεκίνησε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Να τα εκατοστήσειςsharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:17Καλά τώρα, επειδή εσύ πήγες να το παίξεις εναλλακτικός χωρίς να ξες κι είδες το χάρο με τα μάτια σου, νομίζεις ότι όλοι στη Δύση υποφέρουν. Εγώ κοντεύω τα 80 και δεν έχω τίποτε από αυτά.
- Αλιόσα
Ελα τώρα όλοι πήρανε πρέφα τον χιτλερισκο, ο κοσμάκης νιώθει πλέον πως ο πούτιν είναι απειλή για την παγκόσμια ειρηνή. Οι πυρηνικές απειλές δεν του βγήκαν σε καλό.
- Οργισμένος
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ θες να πεις...sharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:22Είσαι σίγουρος; Εδώ μέσα τα παιδιά λενε ότι το ΝΑΤΟ τον ξεκίνησε.Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:21 Βλέπω πάντως πολλά αρνητικά σχόλια στο Πρώτο Θέμα για τον Πούτιν. Ολοι κατάλαβαν πως το χει παραχέσει ο μπαγλαμας με τις πυρηνικές απειλές για έναν πόλεμο που στο κάτω κάτω αυτός ξεκίνησε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εγώ διαβάζω μόνο το zerohedge του Βούλγαρου καπιταληστή.
- Αλιόσα
τους πονάει το κράξιμο των Ελλήνων στον πούτιν
λες και εμεις φταίμε που ο πούτιν είναι τρελός για δέσιμο. Τους Αμερικάνους δεν τους είδαμε ουτε μια φορά να απειλούνε με πυρηνικό πόλεμο.
λες και εμεις φταίμε που ο πούτιν είναι τρελός για δέσιμο. Τους Αμερικάνους δεν τους είδαμε ουτε μια φορά να απειλούνε με πυρηνικό πόλεμο.
Μπηκα να διαβασω τα σχολια..πασιφανως υπαρχουνε πληρωμενες πενες για να δημιουργησουνε και καλα κλιμα αποστροφης προς τον Πουτιν.Συνεχιζουν το ιδιο βιολι ολοι αυτοι οι ανεγκεφαλοι της πολιτικης ορθοτητας,δε χορτασανε φαπες παγκοσμιως.Ρε παρτε το πρεφα 7/10 Ελληνες ειναι με τη Ρωσια σε αυτο τον πολεμο.Απ τους 7 οι 5 ειναι γιατι εχουν αισθημα δικαιου και οι 2 γιατι ο πρωθυπουργισκος Κουλης και οι ανεγκεφαλοι που τον εμπιστευονται κρατανε σταση πιο αντιρωσικη και απ τα καρκινωματα της Αμερικης,βλ. Δημοκρατικους.Η Ρωσια διαθετει τετοια πολεμικη τεχνολογια που θα πινει καφε στο Σεν Ζερμεν σε μιση ωρα ο Πουτιν εαν το αποφασισει.Το παει αργα στην Ουκρανια γιατι θελει να ελεγχειτις δικες του απωλειες και να μην ανοιξει το πλανο.Παρτε το πρεφα,ο ηλιθιος κοσμος της ορθοτητας,της «ανωμαλιας» κατα βαση,αργοπεθαινει,περαστικα.
Μια απλή ανάγνωση των σχολίων οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία πρέπει να είναι πληρωμένα τρολς είτε της αγγλικής είτε της αμερικανικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο ηλιθιοι που δεν αντιλαμβάνονται τον επιθετικό πόλεμο που ξεκίνησαν από το 2014 οι Αγγλοσάξωνες στη Ρωσία με όχημα την Ουκρανία.
Εγώ? Εσείς γαβγίζατε ναμπάρειμπυρηνιγκάηΟυγκρανίαμαζ.sharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:24Κωλδρόνε, μεγάλες στιγμές ζεις μεγάλε, έτσι; Πού να ρίξει και κανα πυρηνικό η Ρωσία, θα το γλεντάς μερόνυχτα δικέ μου. Πάντα τέτοια εύχομαι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
sharp έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:17Καλά τώρα, επειδή εσύ πήγες να το παίξεις εναλλακτικός χωρίς να ξες κι είδες το χάρο με τα μάτια σου, νομίζεις ότι όλοι στη Δύση υποφέρουν. Εγώ κοντεύω τα 80 και δεν έχω τίποτε από αυτά.
Για πιτσιρικά σ'έκανα.
Τεσπα, να τα εκατοστήσεις και πάνω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τέρμα φωτοσοπιά, και είσαι ψυχικά άρρωστος μαλάκα.
Πήγαινε να σε δεί κανένα ψυχίατρος, που ποστάρεις φωτογραφίες νεκρώς και πανηγυρίζεις σα ψευτόμαγκας.
Τράβα να πολεμήσεις εσύ αν έχεις αρχίδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-