!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Καρολίνα

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:21
Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:10
Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:09 Ρε κορίτσια, θα πείτε και σ' εμάς τους άσχετους τι λέτε τόση ώρα και δεν σας πιάνουμε;
Τίποτα καλέ, εδώ το έχει πιάσει αμόκ το κορίτσι ως συνήθως και νομίζει ότι όλοι θα το βουλώνουν στις προσβολές της.
Μα είτε το βουλώσεις είτε όχι, δεν πρόκειται να μ' επηρεάσει σε κάτι.

Οπότε, είτε τσιρίζεις είτε όχι, το ίδιο μου κάνει.

Η μόνη λύση είναι να κάνεις καταγγελία για πρόκληση δυσφορίας σε ευάλωτες ομάδες, μπορεί να περάσει.
Την επόμενη φορά που θα σε θίξει κάποιος, θα τον καταγγείλω για δυσφορία σε ευάλωτη ομάδα. Έχεις δίκιο, πως δεν το σκέφτηκα.
Καρολίνα

Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:21 Ρώτησα από απλό κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον, επειδή μπερδεύτηκα με τα πρωτόκολλα και τα τεκνά που λέτε, αλλά οι απαντήσεις σας απλά με μπέρδεψαν περισσότερο. Σόρυ, δεν ήθελα να μπω ανάμεσά σας (όχι μ' αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον), συνεχίστε ελεύθερα το μαλλιοτράβηγμα, κορίτσια.

Απλά, μια φιλική πρόταση (δεν λέω συμβουλή για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου), δεν είναι και η ωραιότερη εικόνα αυτή που βγάζετε προς τα έξω... Σόρυ κιόλας, δεν θέλω να το παίξω κάποιος, απλά λέω τι βλέπω και πώς περνάει σε μένα τουλάχιστον.
Εννοείται ότι η εικόνα είναι τραγική, αλλά είναι η μόνη που ταιριάζει στη Γαλή.
Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν πρόκειται να ανεχτώ άλλες προσβολές, ειδικά από τέτοια τελειωμένα άτομα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:21 Ρώτησα από απλό κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον, επειδή μπερδεύτηκα με τα πρωτόκολλα και τα τεκνά που λέτε, αλλά οι απαντήσεις σας απλά με μπέρδεψαν περισσότερο. Σόρυ, δεν ήθελα να μπω ανάμεσά σας (όχι μ' αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον), συνεχίστε ελεύθερα το μαλλιοτράβηγμα, κορίτσια.

Απλά, μια φιλική πρόταση (δεν λέω συμβουλή για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου), δεν είναι και η ωραιότερη εικόνα αυτή που βγάζετε προς τα έξω... Σόρυ κιόλας, δεν θέλω να το παίξω κάποιος, απλά λέω τι βλέπω και πώς περνάει σε μένα τουλάχιστον.
Εξαρτάται από τι εννοείς προς τα έξω. Σε ποιο έξω εννοείς;

Εγώ ας πούμε έχω γνωρίσει κόσμο και έξω και μέσα από το πχόρουμ. Και η μόνη κρίση που μ' ενδιαφέρει είναι αυτών που εκτιμώ. Η ενδοφορουμική διπλωματία :lol: ποτέ δεν με απασχόλησε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:24 Εννοείται ότι η εικόνα είναι τραγική, αλλά είναι η μόνη που ταιριάζει στη Γαλή.
Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν πρόκειται να ανεχτώ άλλες προσβολές, ειδικά από τέτοια τελειωμένα άτομα.
Αν εννοείς ότι θα αποχωρήσεις ως Καρολίνα και θα μπεις ως Μαντολίνα ή Μαντολίνος, στο καλό.

Και να μας ξαναγράψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

κανενα τιπ για κλειστο λαιμό έχουμε; Γιατι δε μπορώ να παίρνω αλλες τραχιζαν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Καρολίνα

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:33
Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:24 Εννοείται ότι η εικόνα είναι τραγική, αλλά είναι η μόνη που ταιριάζει στη Γαλή.
Αν εννοείς ότι θα αποχωρήσεις ως Καρολίνα και θα μπεις ως Μαντολίνα ή Μαντολίνος, στο καλό.

Και να μας ξαναγράψεις.
Κακομοίρα, σιγά να μην αποχωρήσω για σένα.
Και όσο για την φορουμική διπλωματία που είπες πιο πάνω, δεν χρειάζεται να γνωρίζεις κάποιον προσωπικά για να του μιλάς ευγενικά και ανθρώπινα. Εκτός και αν μπαίνεις για να ξεσπάς τα νεύρα σου που όπως φαίνεται είναι πολλά. Θα φταίει που φαντάζεσαι ότι οι άλλοι πιάνουν πουλιά στον αέρα, ενώ εσύ ούτε στη γη δεν μπορείς να τα ακουμπήσεις.
Καρολίνα

Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:37 κανενα τιπ για κλειστο λαιμό έχουμε; Γιατι δε μπορώ να παίρνω αλλες τραχιζαν
Τσάι με λεμόνι και τζίντζερ.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

θα δοκιμαστει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:30

Εγώ ας πούμε έχω γνωρίσει κόσμο και έξω και μέσα από το πχόρουμ. Και η μόνη κρίση που μ' ενδιαφέρει είναι αυτών που εκτιμώ. Η ενδοφορουμική διπλωματία :lol: ποτέ δεν με απασχόλησε.
Το εδώ έξω εννοώ, δημόσιο είναι το φόρουμ άρα το βλέπουμε όλοι.

Τέσπα, αυτό που κατάλαβα εγώ, κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, είναι ότι εσείς οι δυο μάλλον ξεκινήσατε λίγο... στραβά την πχορουμική σας σχέση και τώρα καμμιά απ' τις δυο δεν λέει να κάνει πίσω. Είσαι κι εσύ λίγο μη μου άπτου και τσιτωμένη συχνά-πυκνά ( :lol: ) και καμμιά φορά παίρνεις στραβά ακόμα και σαχλαμαρίτσες και περνάς στην φουλ επίθεση (προσωπική διαπίστωση, το 'χεις κάνει και με μένα και παλιότερα αλλά και σχετικά πρόσφατα). Είστε κι οι δυο επίσης "τελευταιολεξάκισσες", οπότε αν αρχίσει το γαϊτανάκι τελειωμό δεν έχει.

Γνώμη μου, έτσι; Βάλτε με στη μέση τώρα κι αρχίστε να με βαράτε με τα τακούνια στο μάτι... :003:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Καρολίνα

Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:38 θα δοκιμαστει
Έχει και έτοιμα φακελάκια να ξέρεις, δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ την σύνθεση δηλαδή.
Περαστικά και πάλι.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:38 θα δοκιμαστει
Δοκίμασε με μέλι, γαργάρες με αλατότερο, αφωνία και...υπομονή.
Γραπτός λόγος (κατά προτίμηση στο πχόρουμ :P ) μέχρι να αναρρώσεις.

Περαστικά και γρήγορα! :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 06 Μαρ 2023, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 12:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 23:55 Κάνεις λάθος, 15χρονο σε θεωρώ στα ερωτικά. Στα υπόλοιπα, δεν σκέφτεσαι (για την ακρίβεια δεν νοιώθεις) διαφορετικά απ' ό,τι σκέφτονται ή νοιώθουν σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Κατά τα άλλα, τον χώρο σου θα τον αποκτήσεις όταν πάψει να σ' επηρεάζει τόσο πολύ ο περίγυρος, είτε ο στενός είτε ο ευρύτερος.

Και αν δεν βρίσκεις κάτι ωραίο να το λες την ώρα που πρέπει σ' αυτόν που πρέπει, αν το θεωρείς τόσο σημαντικό. Επ' ευκαιρία, γιατί δεν του το' πες;
Όπως έγραψα, προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω και ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν είπα κάτι την ώρα που μου έλεγε για την αδερφή του, για να πάω και εγώ μαζί τους (δεν ήξερα καν αν εννοούσε να πάω κι’ εγώ, απλα μου είπε πως του είπε η αδερφή του να βγουν το βράδυ και το σκεφτόταν για να μην κεράσει :smt005: ) και να δω τι σκατά θα κάνει. Κάπως τον τέσταρα δηλαδή επειδή είχα και νεύρα και ήθελα να δω τι άλλο θα κάνει, αν είμαι υπερβολική κτλ. Τι να του πεις εκείνη την στιγμή; Εδώ τον «υποστήριξα» στον κουμπάρο του που είχε πάθει ψιλοσοκ που δεν πήγαμε να φάμε και επέμενε να με ρωτάει 3 φορές :smt005: χώρια που μετά έγινε αυτό με την κάρτα και ήταν το αποκορύφωμα. Εδώ δεν είπε κάτι εκείνος και η αδερφή του, ειδικά η αδερφή του που είναι χύμα άνθρωπος, και θα έλεγα εγώ; Εγώ να πω τι; Ότι με ενόχλησε που έβαλε εμένα και εκείνη να τον κεράσουμε; Και να το έλεγα την συγκεκριμένη μέρα κιόλας; Γι’ αυτόν μπορεί να μην ήταν σημαντική αλλά για μένα ήταν. Και τώρα που το σκέφτομαι, αν γενικά δεν τον νοιάζουν τα γενέθλια και οι γιορτές, δεν θα έπρεπε ούτε να ασχοληθεί να ψάξει δώρο και για μένα, αφού τα έχει χεσμένα. Αν για μένα ψάχνει δώρο σημαίνει πως τα θεωρεί σημαντικά. Άρα φάσκει και αντιφάσκει. Τα δώρα τα δέχεσαι ή θες να τα κάνεις, αλλά απ’ την άλλη δεν γουστάρεις τα κεράσματα;
Δεν κατάλαβες τπτ...
Θα προσγειωθεις κάποια στιγμή ...
Παρατηρητής...
Καρολίνα

Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:30

Το εδώ έξω εννοώ, δημόσιο είναι το φόρουμ άρα το βλέπουμε όλοι.

Τέσπα, αυτό που κατάλαβα εγώ, κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, είναι ότι εσείς οι δυο μάλλον ξεκινήσατε λίγο... στραβά την πχορουμική σας σχέση και τώρα καμμιά απ' τις δυο δεν λέει να κάνει πίσω. Είσαι κι εσύ λίγο μη μου άπτου και τσιτωμένη συχνά-πυκνά ( :lol: ) και καμμιά φορά παίρνεις στραβά ακόμα και σαχλαμαρίτσες και περνάς στην φουλ επίθεση (προσωπική διαπίστωση, το 'χεις κάνει και με μένα και παλιότερα αλλά και σχετικά πρόσφατα). Είστε κι οι δυο επίσης "τελευταιολεξάκισσες", οπότε αν αρχίσει το γαϊτανάκι τελειωμό δεν έχει.

Γνώμη μου, έτσι; Βάλτε με στη μέση τώρα κι αρχίστε να με βαράτε με τα τακούνια στο μάτι... :003:
Εγώ δεν θέλω να σε βαρέσω πάντως, ας σε βάλει κάτω η Γαλή μπας και ξεχαρμανιάσει λίγο.
Άντε, τυχερούλη, ποιος τη χάρη σου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 06 Μαρ 2023, 15:37 κανενα τιπ για κλειστο λαιμό έχουμε; Γιατι δε μπορώ να παίρνω αλλες τραχιζαν
Κάτι φυσικό, έχεις δοκιμάσει; Τύπου ευκάλυπτου ή μέντας. Όχι σε φακελλάκια, ολόκληρα φύλλα.

Αν τα βράσεις σε κατσαρόλα και κάνεις εισπνοές, σίγουρα βοηθάει. Αν είσαι στη δουλειά, φρόντισε να προμηθευτείς και επιχείρησε το όταν γυρίσεις σπίτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αμέ. Γιατρό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”