Κατάλαβα τα πάντα και έδωσα τεκμηριωμένη απάντηση σε όλα.
Είμαι επιστήμονας βαθμολογημένος με ονοματεπώνυμο.
Ανώνυμα και αόριστα επιστήμονας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά.
Κατάλαβα τα πάντα και έδωσα τεκμηριωμένη απάντηση σε όλα.
δεν καταλαβες, και οι απαντησεις σου ειναι ιδιας αξιας με τα σκατα της κατσικας.seismic1 έγραψε: 12 Σεπ 2024, 20:29Κατάλαβα τα πάντα και έδωσα τεκμηριωμένη απάντηση σε όλα.
Ανώνυμα και αόριστα επιστήμονας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά.![]()
Έχω την άποψη ότι η επαναλαμβανόμενη επιστημονική δημοσίευση σε διεθνή περιοδικά με κριτές σημαίνει αναγνώριση.Ασέβαστος έγραψε: 12 Σεπ 2024, 22:06δεν καταλαβες, και οι απαντησεις σου ειναι ιδιας αξιας με τα σκατα της κατσικας.seismic1 έγραψε: 12 Σεπ 2024, 20:29Κατάλαβα τα πάντα και έδωσα τεκμηριωμένη απάντηση σε όλα.Ασέβαστος έγραψε: 12 Σεπ 2024, 19:13
μπορουν, και το εχουν κανει πολλες φορες.
δεν εχεις την ικανοτητα να καταλαβεις, ομως.
Ανώνυμα και αόριστα επιστήμονας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά.![]()
ολο οι ιδιες βλακειες για το ποσο σπουδαιος εισαι, και ολο το ιδιο βιντεο με το κοτετσι να κουνιεται
επαιξες και εχασες, κατσε τωρα εδω να σε δουλευουμε να περνα η ωρα.
oxi.seismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 05:56 Έχω την άποψη ότι η επαναλαμβανόμενη επιστημονική δημοσίευση σε διεθνή περιοδικά με κριτές σημαίνει αναγνώριση.
Εδώ μπαίνει ένα επιστημονικό ερώτημα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 11:46oxi.seismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 05:56 Έχω την άποψη ότι η επαναλαμβανόμενη επιστημονική δημοσίευση σε διεθνή περιοδικά με κριτές σημαίνει αναγνώριση.
σημαινει απλως οτι στελνεις τις μαλακιες σου παντου, και εχουν βρεθει και καναδυο που χωρις καν να τις διαβασουν σου λενε τι ωραιες που ειναι, γιατι εχουν συμφερον.
οποιος εχει κατσει να τις διαβασει, εχει καταλαβει οτι ειναι μαλακιες.
δε σε διαβαζουν. σε δουλευουν. δεν εισαι πρωτος πουθενα, σε δουλευουν.seismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 13:25Εδώ μπαίνει ένα επιστημονικό ερώτημα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 11:46oxi.seismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 05:56 Έχω την άποψη ότι η επαναλαμβανόμενη επιστημονική δημοσίευση σε διεθνή περιοδικά με κριτές σημαίνει αναγνώριση.
σημαινει απλως οτι στελνεις τις μαλακιες σου παντου, και εχουν βρεθει και καναδυο που χωρις καν να τις διαβασουν σου λενε τι ωραιες που ειναι, γιατι εχουν συμφερον.
Το έπαθες τώρα ή το έχεις από μικρός?
Γιατί καλά να βγάζεις άχρηστους τους ομότιμους κριτές και σωστό εσένα.
Αυτές οι χιλιάδες που με διαβάζουν και με έχουν κατατάξει πρώτο σε όλες μου τις
δημοσιεύσεις είναι και αυτοί βλάκες? Και αφού δεν με διαβάζουν πως είμαι πρώτος σε αναγνωσιμότητα?
Λέω... μήπως ο μαλάκας είσαι εσύ και όχι όλοι οι άλλοι?
Μου θυμίζεις τον Πόντιο στην Εθνική οδό.
fixednick έγραψε: 13 Σεπ 2024, 14:26 Seismic βάλε ενα course, δηλαδή 2-3 ώρες βίντεο που να εξηγείς την πατέντα σου σε site όπως τα udemy ή pluralsight. Είναι κυρίως για IT αλλά δέχονται και από αλλά πεδία.
Βάλε τιμή 15€ και θα παίρνεις περίπου τα μισά από τον κανένα που βλέπει. Εκτός από πλούσιος θα γίνεις και πιο γνωστός, οι εταιρίες θα κάνουν ουρά να συνεργαστούν μαζί σου.
Και ο Τέσλα μόνος του ήταν και γύρω του είχε ηλίθιους σαν εσένα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 14:46δε σε διαβαζουν. σε δουλευουν. δεν εισαι πρωτος πουθενα, σε δουλευουν.seismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 13:25Εδώ μπαίνει ένα επιστημονικό ερώτημα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 11:46
oxi.
δημοσιεύσεις είναι και αυτοί βλάκες? Και αφού δεν με διαβάζουν πως είμαι πρώτος σε αναγνωσιμότητα?
δεν σε διαβασαν ομοτιμοι κριτες, σε δουλευουν.
δεν ειμαι εγω ο σωστος, απλως συμφωνω με οσους εδωμεσα εκαναν τον κοπο να διαβασουν κατι λιγα, και σου εξηγησαν ποσο ηλιθιος εισαι. γω κατι ελαχιστα διαβασα, ειδα οτι ηταν ολα ηλιθιοτητες και δεν εκανα παραπανω κοπο να διαβασω κι αλλο.
επισης, εισαι ο ποντιος στην εθνικη, ειναι ολοφανερο, σε ολους εκτος απο σενα.
O Τέσλα είχε σπουδάσει ασχετως που δεν πηρε πτυχιο,ήξερε τα όρια της επιστήμης και τα ξεπερασε. Δεν ήταν βοηθος ηλεκτρολογου απο το θεκ ταπερμανseismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 18:34Και ο Τέσλα μόνος του ήταν και γύρω του είχε ηλίθιους σαν εσένα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 14:46δε σε διαβαζουν. σε δουλευουν. δεν εισαι πρωτος πουθενα, σε δουλευουν.seismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 13:25 Εδώ μπαίνει ένα επιστημονικό ερώτημα.
δεν ειμαι εγω ο σωστος, απλως συμφωνω με οσους εδωμεσα εκαναν τον κοπο να διαβασουν κατι λιγα, και σου εξηγησαν ποσο ηλιθιος εισαι. γω κατι ελαχιστα διαβασα, ειδα οτι ηταν ολα ηλιθιοτητες και δεν εκανα παραπανω κοπο να διαβασω κι αλλο.
Όμως χωρίς αυτόν δεν θα έλεγες τώρα μαλακίες.
Έχω δύο papers και ένα Chapter βιβλίου.Lord Brum έγραψε: 13 Σεπ 2024, 19:09O Τέσλα είχε σπουδάσει ασχετως που δεν πηρε πτυχιο,ήξερε τα όρια της επιστήμης και τα ξεπερασε. Δεν ήταν βοηθος ηλεκτρολογου απο το θεκ ταπερμανseismic1 έγραψε: 13 Σεπ 2024, 18:34Και ο Τέσλα μόνος του ήταν και γύρω του είχε ηλίθιους σαν εσένα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 14:46
δε σε διαβαζουν. σε δουλευουν. δεν εισαι πρωτος πουθενα, σε δουλευουν.
Όμως χωρίς αυτόν δεν θα έλεγες τώρα μαλακίες.
Στην Ελλάδα καταλαβαίνουν ότι τους συμφέρει. για τα άλλα τους είναι αδιάφορο.whisper έγραψε: 13 Σεπ 2024, 19:39 Μαλακιες, ολοι επειδή δεν καταλαβαίνουν νομιζαν ο ΤΕΣΛΑ ήταν διάνοια, ενώ ήταν άσχετος.
Πρόσεξε τι γίνεται και πως πρεπει να σκεφτεται ενας νοήμων άνθρωπος σήμερα.