οπως εγραψα (μετα την επανοδο μου απο τα ιαματικα ) δουλεμα κ κοντρα τρολλιες σου εκαναν - εκτος αν νομιζεις πως τους επαιζες ολουςCasp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Αν δεν αντέχεις εσύ το ριπλέι που μόνο το διαβάζεις, λες να το αντέχω εγώ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ; Αλλά μου λες ξεκάθαρα πως ό,τι γράφω είναι ψέμα, οπότε δεν αξίζει καν να σου απαντώ, και μάλλον θα έπρεπε και εσύ να μην ασχολείσαι με τα δικά μου «επεισόδια» αφού τα θεωρείς απλά ένα σενάριο.
Τόσο καιρό μου γράφεις συμβουλές δηλαδή και πραγματικά πιστεύεις πως ό,τι γράφω το βγάζω απ’ το μυαλό μου;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Την επόμενη φορά, θα αντιδράσεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όχι γιατί είσαι χαζή εσύ αλλά γιατί ο έρωτας χαζεύει/στραβώνει τους πάντες.Καρολίνα έγραψε: 06 Μαρ 2023, 12:53
Μα τι σχέση έχει το ότι θέλω να ξαναερωτευτώ με το ότι ο πρώην μου ήταν τσιγκούνης; Την επόμενη φορά θα δείξω μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και δεν θα πέσω με τα μούτρα σε κάποιον που βλέπω ότι έχει πολλά θέματα. Το να βλέπεις πράγματα και να συνεχίζεις εκεί κάνοντας την πάπια, είναι πολύ χαζό και δεν οδηγεί πουθενά.
Τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα τύχης.
Αγάπη, συντροφικότητα, εκτίμηση, καλό ή έστω ικανοποιητικό σεξ κλπ είναι τελείως άλλο πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι ανεξελεγκτη τροπη πηρε τουτο το νημα;Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Αν δεν αντέχεις εσύ το ριπλέι που μόνο το διαβάζεις, λες να το αντέχω εγώ ΠΟΥ ΤΟ ΖΩ; Αλλά μου λες ξεκάθαρα πως ό,τι γράφω είναι ψέμα, οπότε δεν αξίζει καν να σου απαντώ, και μάλλον θα έπρεπε και εσύ να μην ασχολείσαι με τα δικά μου «επεισόδια» αφού τα θεωρείς απλά ένα σενάριο.
Τόσο καιρό μου γράφεις συμβουλές δηλαδή και πραγματικά πιστεύεις πως ό,τι γράφω το βγάζω απ’ το μυαλό μου;![]()
Μα για να θυμηθουμε λιγακι τον Σαρτρ, δεν εχουν σημασια οι προθεσεις και οι προκαταληψεις οσων σου γραφουν. Στην τελικη, γνωμες ηθελες να ακουσεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Για να το νόμιζα αυτό πάει να πει πως ήθελα να τους τρολλάρω και ότι τρόλλαρα. Δεν τρόλλαρα και δεν έχω γράψει ποτέ ψέματα. Το αν με δουλεύουν ή με τρολλάρουν οι υπόλοιποι, είναι δικό τους θέμα.Αγις έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:21οπως εγραψα (μετα την επανοδο μου απο τα ιαματικα ) δουλεμα κ κοντρα τρολλιες σου εκαναν - εκτος αν νομιζεις πως τους επαιζες ολουςCasp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Απλά δεν περίμενα να πιστεύει πραγματικά η Γαλή ότι λέω ψέματα.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:25Τι ανεξελεγκτη τροπη πηρε τουτο το νημα;Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Μα για να θυμηθουμε λιγακι τον Σαρτρ, δεν εχουν σημασια οι προθεσεις και οι προκαταληψεις οσων σου γραφουν. Στην τελικη, γνωμες ηθελες να ακουσεις.
Προφανώς και ήθελα να ακούσω γνώμες. Για το συγκεκριμένο περιστατικό που έγραψα. Η τελευταία γνώμη που περίμενα να ακούσω είναι το να αλλάξω το σενάριο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μαέστρο, άσχετο με το θέμα, αλλά να μην ανοίγω άλλο να σου το πω εδώ που σε πέτυχα. Δεν κάνετε κανένα re-index κάποια στιγμή, γιατί αρκετά από τα links είναι λίγο ό,τι να 'ναι;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:25Τι ανεξελεγκτη τροπη πηρε τουτο το νημα;Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ας περιμενουμε λιγο να δουμε ΠΩΣ θα απολογηθει, και μετα την "κραζουμε" ελευθερα.Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:27Απλά δεν περίμενα να πιστεύει πραγματικά η Γαλή ότι λέω ψέματα.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:25Τι ανεξελεγκτη τροπη πηρε τουτο το νημα;Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17
Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.![]()
Προφανώς και ήθελα να ακούσω γνώμες. Για το συγκεκριμένο περιστατικό που έγραψα. Η τελευταία γνώμη που περίμενα να ακούσω είναι το να αλλάξω το σενάριο.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όχι, ήμουν απολύτως ειλικρινής. Απλώς σε όλα υπάρχουν κάποια χρονικά όρια. Από τη στιγμή λοιπόν που διαπίστωσα, ότι επανέρχεσαι μονίμως στην αρχή, χωρίς να κάνεις ούτε ένα βήμα, θεωρώ ότι δεν έχουν κάποιο νόημα τα ταπεράκια. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς και ό,τι μαγειρέψεις θα φας.Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:10 Προτείνω να αλλάξεις σενάριο ή να βάλεις κι άλλους ήρωες στην ιστορία γιατί το ίδια επεισόδια σε ριπλέι, δεν λένε.![]()
![]()
Και ειλικρινά, σου εύχομαι το καλύτερο.
Μαμά-γάτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτα που μου λες ειναι του διαβολου και δεν τα ξερω . Εγω τις απλες λειτουργιες κουτσο-εμαθα.Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:28Μαέστρο, άσχετο με το θέμα, αλλά να μην ανοίγω άλλο να σου το πω εδώ που σε πέτυχα. Δεν κάνετε κανένα re-index κάποια στιγμή, γιατί αρκετά από τα links είναι λίγο ό,τι να 'ναι;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:25Τι ανεξελεγκτη τροπη πηρε τουτο το νημα;Casp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:17
Για να το κάνω αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σενάρια και να γράφω ΨΕΜΑΤΑ.![]()
Να τού δώσεις το τηλεσκόπιο στο χέρι (καλά, εκεί τό 'χει έτσι κι αλλιώς), να τον στείλεις να μετρά τα μονόλιρα και τα πεντόλιρα πού 'χει στην πούγγα και ν' ακούσεις τη μαμά σου.
Να βρεις έναν επιτυχημένο άνθρωπο, που να είναι άντρας και όχι παιδάκι, ώριμο, καλότροπο, ψηλό, κουβαρντά, ερωτεύσιμο και σεξουαλικά ενεργό.
Οι μαμάδες ΠΑΝΤΑ ξέρουν καλύτερα.
Νόμος.-
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην phpbb ή αν δεν έχει κάνει άλλη παραμετροποίηση ο Σπύρος, έχουν κι οι mods permissions για τέτοιες λειτουργίες. Από όσο μπορώ να θυμηθώ (έχουν περάσει και χρόνια) ήταν ένα από τα features που υπάρχουν στις εργασίες μέσα στις ενότητες. Αν θυμάμαι καλά δηλαδή, μπορούσες να το κάνεις ανά ενότητα και όχι συνολικά στη σελίδα. Τέσπα, πες το αν θες στον admin ή πες και τον Vatraxos, κι αυτός θυμάμαι ότι ασχολιόταν αρκετά με αυτά τα μπλιμπλίκια. Αν ήταν για λαμπάκια, θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον enaon.Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:31Αυτα που μου λες ειναι του διαβολου και δεν τα ξερω . Εγω τις απλες λειτουργιες κουτσο-εμαθα.Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:28Μαέστρο, άσχετο με το θέμα, αλλά να μην ανοίγω άλλο να σου το πω εδώ που σε πέτυχα. Δεν κάνετε κανένα re-index κάποια στιγμή, γιατί αρκετά από τα links είναι λίγο ό,τι να 'ναι;Bazoomba έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:25
Τι ανεξελεγκτη τροπη πηρε τουτο το νημα;
Μα για να θυμηθουμε λιγακι τον Σαρτρ, δεν εχουν σημασια οι προθεσεις και οι προκαταληψεις οσων σου γραφουν. Στην τελικη, γνωμες ηθελες να ακουσεις.Υποθετω πως αυτο ειναι θεμα του Σπυρου.
Χμμμ...δεν μού λες εσύ, μήπως παλιότερα, στο παλιό, είχες νικ που παρέπεμπε στο The Lord of the Rings;Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:38 (...)Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην phpbb ή αν δεν έχει κάνει άλλη παραμετροποίηση ο Σπύρος, έχουν κι οι mods permissions για τέτοιες λειτουργίες. Από όσο μπορώ να θυμηθώ (έχουν περάσει και χρόνια) ήταν ένα από τα features που υπάρχουν στις εργασίες μέσα στις ενότητες. Αν θυμάμαι καλά δηλαδή, μπορούσες να το κάνεις ανά ενότητα και όχι συνολικά στη σελίδα. Τέσπα, πες το αν θες στον admin ή πες και τον Vatraxos, κι αυτός θυμάμαι ότι ασχολιόταν αρκετά με αυτά τα μπλιμπλίκια.
Γιατί αν ναι, τότε είσαι μεγάλος παπάρας, τα λένε αυτά πριν αρπαχτούμε.
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο ρε παπάρα. Ένα σκασμό φορές έχει φανεί, από διαλόγους και μπηχτές (και όχι μόνο μπηχτές, κάποιες φορές και ευθέως). Εδώ ο άλλος με αποκάλεσε μέχρι και με το πραγματικό μου όνομα...Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:43Χμμμ...δεν μού λες εσύ, μήπως παλιότερα, στο παλιό, είχες νικ που παρέπεμπε στο The Lord of the Rings;Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:38 (...)Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην phpbb ή αν δεν έχει κάνει άλλη παραμετροποίηση ο Σπύρος, έχουν κι οι mods permissions για τέτοιες λειτουργίες. Από όσο μπορώ να θυμηθώ (έχουν περάσει και χρόνια) ήταν ένα από τα features που υπάρχουν στις εργασίες μέσα στις ενότητες. Αν θυμάμαι καλά δηλαδή, μπορούσες να το κάνεις ανά ενότητα και όχι συνολικά στη σελίδα. Τέσπα, πες το αν θες στον admin ή πες και τον Vatraxos, κι αυτός θυμάμαι ότι ασχολιόταν αρκετά με αυτά τα μπλιμπλίκια.
Γιατί αν ναι, τότε είσαι μεγάλος παπάρας, τα λένε αυτά πριν αρπαχτούμε.![]()
Παρεμπιπτόντως, κανένα πραγματικό "άρπαγμα" από μένα. Μια μαλακία της στιγμής ήταν, γι' αυτό και το τελευταίο μου σχόλιο εκεί.
Και γι' αυτό σου είπα κιόλας άλλωστε ότι "ξέρεις πως δεν είμαι φανατικός", νόμιζα με είχες καταλάβει.
Αρχίδια είχα καταλάβει ρε.Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:47Ο κόσμος το 'χει τούμπανο ρε παπάρα. Ένα σκασμό φορές έχει φανεί, από διαλόγους και μπηχτές (και όχι μόνο μπηχτές, κάποιες φορές και ευθέως). Εδώ ο άλλος με αποκάλεσε μέχρι και με το πραγματικό μου όνομα...Ναύτης έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:43Χμμμ...δεν μού λες εσύ, μήπως παλιότερα, στο παλιό, είχες νικ που παρέπεμπε στο The Lord of the Rings;Bic έγραψε: 06 Μαρ 2023, 13:38 (...)Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην phpbb ή αν δεν έχει κάνει άλλη παραμετροποίηση ο Σπύρος, έχουν κι οι mods permissions για τέτοιες λειτουργίες. Από όσο μπορώ να θυμηθώ (έχουν περάσει και χρόνια) ήταν ένα από τα features που υπάρχουν στις εργασίες μέσα στις ενότητες. Αν θυμάμαι καλά δηλαδή, μπορούσες να το κάνεις ανά ενότητα και όχι συνολικά στη σελίδα. Τέσπα, πες το αν θες στον admin ή πες και τον Vatraxos, κι αυτός θυμάμαι ότι ασχολιόταν αρκετά με αυτά τα μπλιμπλίκια.
Γιατί αν ναι, τότε είσαι μεγάλος παπάρας, τα λένε αυτά πριν αρπαχτούμε.![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως, κανένα πραγματικό "άρπαγμα" από μένα. Μια μαλακία της στιγμής ήταν, γι' αυτό και το τελευταίο μου σχόλιο εκεί.
Και γι' αυτό σου είπα κιόλας άλλωστε ότι "ξέρεις πως δεν είμαι φανατικός", νόμιζα με είχες καταλάβει.![]()
Τα λένε αυτά, ρε λατρεία, αφού ξέρεις ότι ενίοτε είμαι λίγο οξύθυμος.