zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:30
Τα όπλα αυτά τα χρησιμοποιούν για γενοκτονίες, όταν τους τα ζήτησαν για την Ουκρανία αρνήθηκαν διότι ξέραν ότι θα βγαίναν άχρηστα σε πραγματικές συνθήκες μάχης και θα χαναν τους πελάτες τους.
Η επίθεση στους Χουθι έγινε με αμερικανικά όπλα.
Το γενοκτονικό iron dome που ζήτησαν οι ουκρανοι είναι άχρηστο σε συνθήκες μάχης.
Κυρίως ζήτησαν Merkava τα οποία τα πολυδιαφημιζουν βάζοντας να σκοτωνουν αμάχους στην Γάζα. Έτσι κρατάνε υψηλά τις πωλήσεις τους.
Εάν τα στέλνανε στην Ουκρανία και έβλεπαν οι αγοραστές τους τι σαπακια είναι σε συνθήκες αρματομαχιας θα ακυρωναν τις παραγγελίες.
Λες ψέματα. Ζήτησαν συστήματα αεράμυνας (για drone πυραύλους). Δεν λέει πουθενά για merkava.
"Ukraine is highly interested in obtaining from Israel (in shortest possible terms) defence systems, in particular: Iron Beam, Barak-8, Patriot, Iron Dome, David's Sling, Arrow Interceptor and Israeli support in training for Ukrainian operators," the letter said.
Οκ τοτε, πολλές βόμβες μέχρι να μην μείνει κατσαρίδα από χαμας, χουτι, χεσμπολαχ.
Ωραία τότε, εκτός από φασιστόμουτρο είσαι και βλαξ.
Πλεονασμός, ξέρω, αλλά και πάλι...
Το ξερω οτι σε τσούζει οταν ακους για τα τρια χ.
Ενταξει μην το βαζεις κατω, λιγο ακομη με τη βοηθεια του αλλαχ και τους νικήσατε τους εβραιους.
Ζητω η Πλαστελίνη!
zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:30
Τα όπλα αυτά τα χρησιμοποιούν για γενοκτονίες, όταν τους τα ζήτησαν για την Ουκρανία αρνήθηκαν διότι ξέραν ότι θα βγαίναν άχρηστα σε πραγματικές συνθήκες μάχης και θα χαναν τους πελάτες τους.
Η επίθεση στους Χουθι έγινε με αμερικανικά όπλα.
Το γενοκτονικό iron dome που ζήτησαν οι ουκρανοι είναι άχρηστο σε συνθήκες μάχης.
Κυρίως ζήτησαν Merkava τα οποία τα πολυδιαφημιζουν βάζοντας να σκοτωνουν αμάχους στην Γάζα. Έτσι κρατάνε υψηλά τις πωλήσεις τους.
Εάν τα στέλνανε στην Ουκρανία και έβλεπαν οι αγοραστές τους τι σαπακια είναι σε συνθήκες αρματομαχιας θα ακυρωναν τις παραγγελίες.
Η παραγγελίες όπλων είναι θέμα πολιτικής και όχι απαραίτητα ποιότητας. Με λίγα λόγια, μην περιμένεις αγορά ρωσικών όπλων για λίγα χρόνια στο εγγύς μέλλον ασχέτως της ποιότητας τους. Ομοίως, να περιμένεις αγορά γαλλικών όπλων όχι γιατί είναι καλύτερα και φθηνότερα από τα βρετανικά...
Όχι αγόρι μου...
Τα όπλα τους τα έδωσε το Ιράν...
Και τώρα απλά θα βλαστημήσουν την μάνα που πέταγε τον προφήτη τους...
.
Γιατι το Ισραηλ με δικα του οπλα βομβαρδιζει?
Ναι...
Δεν ξέρεις ότι το Ισραήλ έχει τεράστια παραγωγή δικών του βομβών, απλών - κατευθυνομένων - και με ΑΙ;
.
Υπερβολές. Μόνο το 2023 το Ισραήλ πήρε στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ γύρω στα 4 δις δολάρια. Δε μιλάμε για αγορές όπλων αλλά για τζάμπα όπλα.
Το πακέτο Μπάιντεν μιλά για 17 δις όπλα.
Ε, μάλλον δεν είναι και τόσο τεράστια η παραγωγή όπλων του Ισραήλ ώστε να χρειάζεται 17 δις ώστε να πολεμήσει κάτι τύπους σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης και κάτι άλλους ξυπόλυτους από την Υεμένη...
Για αυτούς μαζεύουν τρόφιμα οι φιλανθρωπικές ΜΚΟ; Δεν ταϊζουμε καλύτερα τις μαϊμούδες στη ζούγκλα; Το ίδιο πράγμα είναι, ίδιο IQ και δεν έχουν όπλα.
Ναι, ναι, το βρήκες. Έχουμε γεμίσει φιλανθρωπικές ΜΚΟ που στέλνουν βοήθεια στην Υεμένη. Για πες μου όμως που τις είδες εσύ; Κατά τα λοιπά, ελληνικούς χορούς έχεις δει; Μοντέρνους χορούς έχεις δει; Μια χαρά χορεύουν οι τύποι και συγχρονισμένα. Αλλού είναι το πρόβλημα σου...
Για αυτούς μαζεύουν τρόφιμα οι φιλανθρωπικές ΜΚΟ; Δεν ταϊζουμε καλύτερα τις μαϊμούδες στη ζούγκλα; Το ίδιο πράγμα είναι, ίδιο IQ και δεν έχουν όπλα.
Ναι, ναι, το βρήκες. Έχουμε γεμίσει φιλανθρωπικές ΜΚΟ που στέλνουν βοήθεια στην Υεμένη. Για πες μου όμως που τις είδες εσύ; Κατά τα λοιπά, ελληνικούς χορούς έχεις δει; Μοντέρνους χορούς έχεις δει; Μια χαρά χορεύουν οι τύποι και συγχρονισμένα. Αλλού είναι το πρόβλημα σου...
Γεμάτο είναι το YouTube με διαφημίσεις με σκελετωμένα παιδάκια στη υεμενη.
Οι διαφημίσεις στο YouTube εξαρτώνται από τί ψάχνεις.
Οι τύποι τον παίζουν με τέτοιες εικόνες.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Επειδή σε κάθε στρατό σοβαρής χώρας, πριν πάνε στον πόλεμο, χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια.
Και εγώ γιατί τις βλέπω;
Σίγουρα δεν ψάχνω για wannabe λαθρομεταναστάκια.
Επειδή σε κάθε στρατό σοβαρής χώρας, πριν πάνε στον πόλεμο, χοροπηδάνε σαν τα κατσίκια.
Θέλεις να βάλω σύγχρονα βίντεο ή ιστορικές αναφορές; Μη γράφεις αηδίες. Έχεις ακούσει για τον πυρρίχιο; Ήταν πολεμικός χορός.
Ακόμη και οι ναζί του Ισραήλ έχουν πολεμικούς χωρούς. Απλά σιχαίνομαι να παραθέσω εικόνες και βίντεο...
Το κατάλαβες ότι έγραψες βλακεία ή θα αρχίσεις τα σπαστικά σου;
Και εγώ γιατί τις βλέπω;
Σίγουρα δεν ψάχνω για wannabe λαθρομεταναστάκια.
Δεν ξέρω ποιοι έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή σου, στο υποδίκτυο ή συνδέονται στο wifi σου. Μπορεί να φταίει ότι βλέπεις πολλά βίντεο αντίστοιχης θεματολογίας. Αλλά οι διαφημίσεις στο YouTube, το Google και το Facebook έτσι δουλεύουν. Όχι γιατί το λέω εγώ αλλά επειδή έτσι είναι.
Περίπου 50.000 children die of starvation every year λέει η Wikipedia.
Αν και δεν είναι να εμπιστεύεσαι τη βικη, ελέγχεται από εβραιους.
Μια χαρά είναι τα παιδιά στη υεμενη. Τα έχουν εκπαιδεύσει οι χουτι να μην πεινάνε καθόλου.