!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
οτι δεν κατλαβαίνουμε (δλδ το κενό) είναι ειτε αντικειμενικά κενό είτε πειθαναγκαστικά δεν το καταλαβαίνεις γτ δεν στο εξηγουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lyna την 04 Δεκ 2018, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~~¥~~
-
μη επανδρωμένη σέλφι
κραταει χρόνια η κολωνια με τον άγι
ε απλά διαβαζα και το νημα εδώ και εγραψε κι αυτός.
ε απλά διαβαζα και το νημα εδώ και εγραψε κι αυτός.
~~¥~~
Εγώ το είδα να τρέμει όταν εμφανίστηκε το μαχαίρι!!!
.
και; τι; εχει περιοδο;
αμα δεν ειναι μαυρο-κατραμι απεξω και καφε μεσα, ειναι αψητο.
σους ρε να κογιοναρουμε λιγο τους ωμοφαγους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οι μεριδες μια χαρα ηταν. Αν η μεριδα εχει πεντε κομματια, τοτε η μεριδα εχει πεντε κομματια! Χουαου! Οχι, δε θα βαλουν παραπανω γιατι τοσα εχει η μεριδα. Τωρα αν εισαι στην ταβερνα του κυρ Μπαμπη (αγαπω ταβερνες και του κυρ Μπαμπη και οποιου κυρ τυχει) αι θελει να σου βαλει κομματια οσα η παρεα, χωρις χρεωση, τον ευχαριστουμε πολυ. Και οχι, δε θα πεσει η επιχειρηση εξω, αλλα αν το κανει σε εναν, το κανει σε ολους και αν το κανει για τις κροκετες, θα το κανει και για τους κεφτεδες και για τα τυροπιτακια κοκ.
Τα ορεκτικα ηταν πολλα, αλλα ηταν απο μια μεριδα. Εχουμε παραγγειλει μικροτερη ποικιλια, αλλα εις διπλουν. Ως πιατα ομως, ιδια ποσοτητα πανω ατω συνηθως. Η επιλογη της φαβας με το χταποδι ηταν καθαρα δικη μου, να με συγχωρνατε, την επομενη φορα δε θα διαλεξω τιποτα, για να εξιλεωθω.
Το ποτηρι κρασι που πηρα, ειχα δει οτι ειναι στα 4,5. Ενα θα επαιρνα... ειπα οκ. Για το χυμα δεν κοιταξα.
Οι φωτο ειναι απο τις χειροτερες, οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα να φανουν καλυτερες. Εκανα αρκετες ληψεις και με φλας και χωρις. Δεν. Εγω ειπα, να τραβαει η Ναρα. Την Παρασκευη που μας ερχεται Ναρουλι! Ετοιμασου!
Το κατσικι δεν ξερω αν ηταν χθεσινο. Δε μπορει ομως να ηταν της ωρας. Δε γινεται. Να ηταν απτο μεσημερι; Δεκτο. Της προηγουμενης, απαραδεκτο. Με τον χαμηλο φωτισμο ωραιο φαινοταν. Ε μαααα, δεν ειναι τυχαιοι οι χαμηλοι φωτισμοι!
Τα ορεκτικα ηταν πολλα, αλλα ηταν απο μια μεριδα. Εχουμε παραγγειλει μικροτερη ποικιλια, αλλα εις διπλουν. Ως πιατα ομως, ιδια ποσοτητα πανω ατω συνηθως. Η επιλογη της φαβας με το χταποδι ηταν καθαρα δικη μου, να με συγχωρνατε, την επομενη φορα δε θα διαλεξω τιποτα, για να εξιλεωθω.
Το ποτηρι κρασι που πηρα, ειχα δει οτι ειναι στα 4,5. Ενα θα επαιρνα... ειπα οκ. Για το χυμα δεν κοιταξα.
Οι φωτο ειναι απο τις χειροτερες, οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα να φανουν καλυτερες. Εκανα αρκετες ληψεις και με φλας και χωρις. Δεν. Εγω ειπα, να τραβαει η Ναρα. Την Παρασκευη που μας ερχεται Ναρουλι! Ετοιμασου!
Το κατσικι δεν ξερω αν ηταν χθεσινο. Δε μπορει ομως να ηταν της ωρας. Δε γινεται. Να ηταν απτο μεσημερι; Δεκτο. Της προηγουμενης, απαραδεκτο. Με τον χαμηλο φωτισμο ωραιο φαινοταν. Ε μαααα, δεν ειναι τυχαιοι οι χαμηλοι φωτισμοι!
Τς ρε! Γκαγκανιασμενο κρεας θες; να πας να καταπιεις και να μεινεις απο ανασα προσπαθωντας! Τζαμπα τεζαρισμα.Ασέβαστος έγραψε: 04 Δεκ 2018, 18:31
αμα δεν ειναι μαυρο-κατραμι απεξω και καφε μεσα, ειναι αψητο.
σους ρε να κογιοναρουμε λιγο τους ωμοφαγους.
-
ritzeri
Μας γμσες με το χταπόδι.
Εγώ από την αρχή κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο πιάτο θα ήταν μάπα και είπα να αρχίσω τις Παναγιες μόλις άκουσα ότι το παρήγγειλες, αλλα συγκρατήθηκα.
Κακώς, όπως αποδείχτηκε
Και είναι η δεύτερη φορά που μας παίρνεις στο λαιμό σου με κακές επιλογές, αν θυμάσαι είχε ξαναγίνει το 2015.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και καλό θα ήταν όντως να μην ξαναπαραγγειλεις εσύ για κάνα τρίμηνο, μπας και εξιλεωθείς.
Εγώ από την αρχή κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο πιάτο θα ήταν μάπα και είπα να αρχίσω τις Παναγιες μόλις άκουσα ότι το παρήγγειλες, αλλα συγκρατήθηκα.
Κακώς, όπως αποδείχτηκε
Και είναι η δεύτερη φορά που μας παίρνεις στο λαιμό σου με κακές επιλογές, αν θυμάσαι είχε ξαναγίνει το 2015.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και καλό θα ήταν όντως να μην ξαναπαραγγειλεις εσύ για κάνα τρίμηνο, μπας και εξιλεωθείς.
Μου περασε.ritzeri έγραψε: 04 Δεκ 2018, 19:25 Μας γμσες με το χταπόδι.
Κακώς, όπως αποδείχτηκε
Θα παραγγειλω ο,τι θελω και την Παρασευη που ερχεται. Μ!
-
ritzeri
Αποστόλη εξετελεσθηCustom_F έγραψε: 04 Δεκ 2018, 19:50Μου περασε.ritzeri έγραψε: 04 Δεκ 2018, 19:25 Μας γμσες με το χταπόδι.
Κακώς, όπως αποδείχτηκε
Θα παραγγειλω ο,τι θελω και την Παρασευη που ερχεται. Μ!
Με πρόλαβε ο Ριτζερι. Μη σου πω ότι θα αφαιρεθεί κ το δικαίωμα επιλογής μαγαζιού χοχοχο
Εσύ custom Το κοίταξες και ήταν λογική η τιμή του για ένα ποτήρι μαλαγουζιας νομίζω γεροβασιλειου. Το γαμήδι το κόκκινο τι στον μπεο ήταν θέλω να δω στο τιμ.
Εσύ custom Το κοίταξες και ήταν λογική η τιμή του για ένα ποτήρι μαλαγουζιας νομίζω γεροβασιλειου. Το γαμήδι το κόκκινο τι στον μπεο ήταν θέλω να δω στο τιμ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αγιωργητικο. Μεγαλη η χαρη του!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-