Και όσοι εγγραφούν στην πρώτη ψηφοφορία ως μέλη, γράφει το δημοσίευμα. Άρα έχει δίκιο ο Τοξοβόλος_UK. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, έχει κάποια τύχη ο Κασσελάκης.vantono έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:15Εγώ ακουσα χθες οτι θα ειναι μονο για μέλη, η ψηφοφορία.Ναύτης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:13Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Το έχουν αναρτήσει κάπου επίσημα;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:12
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει την ημέρα των εκλογών να ψηφίσει αρκεί να σκάσει το 2ευρω και να γραφτεί μέλος επιτόπου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Όντως, το έψαξα κι εγώ τώρα κι έτσι γράφουν. "Σύμφωνα με πηγές", λένε, οπότε μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα από τον συριζα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:19Ναι το είπε σήμερα ο Καλπάκης στην ΕΡΤ.
Το ξεκαθάρισε πως από τώρα ως πάνω την κάλπη μπορεί ο οποιοσδήποτε να ψηφίσει αρκεί να γραφτεί μέλος επιτόπου.
- Τοξοβόλος_UK
Οι 170 χιλιάδες προφανώς δεν ξαναδίνουν 2 ευρώ. Ψηφίσουν κανονικά + όσοι πάνε επιτόπου την ώρα της κάλπης και σκάσουν το 2ευρωphorumaster έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:15
Δηλαδή πρακτικά όποιος περνάει απέξω και πάει και δωσει 2 ευρώ.
Εκτός από τους 170 χιλιάδες που το είχαν κάνει ήδη πέρσι.
- Τοξοβόλος_UK
Ρε συ σου λέω το είπε ξεκάθαρα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το πρωι στην ΕΡΤ. Δε μένει να επιβεβαιωθεί. Είπε λίγο πολύ ''ελάτε από τώρα'' να γίνεται μέλη.Ναύτης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:20
Όντως, το έψαξα κι εγώ τώρα κι έτσι γράφουν. "Σύμφωνα με πηγές", λένε, οπότε μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα από τον συριζα.
- EKPLIKTIKOS
Πάω να γίνω μέλος σύριζα
Όποιος μου δώσει 100 ευρώ ψηφίζω όποιον θέλει
ΟΚ τότε, καθώς έγραψα και πιο πάνω τώρα έχει κάποια ελπίδα ο Κασσελάκης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:21Ρε συ σου λέω το είπε ξεκάθαρα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το πρωι στην ΕΡΤ. Δε μένει να επιβεβαιωθεί. Είπε λίγο πολύ ''ελάτε από τώρα'' να γίνεται μέλη.Ναύτης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:20
Όντως, το έψαξα κι εγώ τώρα κι έτσι γράφουν. "Σύμφωνα με πηγές", λένε, οπότε μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα από τον συριζα.
- Τοξοβόλος_UK
Λογικά με τη συρροή που θα πέσει την ημέρα των εκλογών βλέπω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει συνολικά τα 300 χιλιάδες μέλη. Πιστεύω τώρα με τον Κασσελάκη έχει ανέβει πολύ το ενδιαφέρον και τα πάθη.
Ήδη έχει 170k μέλη. Δεν θέλει πολύ να πιάσει τα 300k με τον τζερτζελέ των μήντια.
Ήδη έχει 170k μέλη. Δεν θέλει πολύ να πιάσει τα 300k με τον τζερτζελέ των μήντια.
-
giorgos mpekos
άμα είχες ψηφίσει και ήσουν στους 170 χιλιάδες όπως είχα κάνει εκείνη τη μέρα αυθημερόν με τα 2 ευρο που λέτε
άμα θέλεις να ψηφισεισ πάλι ποια είναι η διαδικασία
θα πρέπει να πάω στο ίδιο σημείο και θα βρουν τα στοιχεία η μπορεις και άλλου δεν τα ξέρω καθόλου
αλλιώς πρεπει να ξαναγραφτω δεν πειράζει
βέβαια δεν έχω αποφασίσει ακόμα τίποτα.
θα πρέπει να πάω στο ίδιο σημείο και θα βρουν τα στοιχεία η μπορεις και άλλου δεν τα ξέρω καθόλου
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολύ βαρύ το στίγμα του ζαιομέλους, αλλά μπορεί και να το καταπιώ (μεταφορικά μιλάω Τοξοβόλε, ηρέμησε). Για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ρε γαμώτο!ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:18Καλά, αυτό δε λέει τίποτα. Κάτι σαν εισιτήριο είναι. Πληρώνεις, ψηφίζεις, τέρμα. Ακόμη και γκέι νδκράτες μπορούν να το κάνουν.vantono έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:14Γινεται να σκάσω 5€ αντι για 2, και να μη χρειαστεί να γραφτώ ζαιομέλος?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:12
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει την ημέρα των εκλογών να ψηφίσει αρκεί να σκάσει το 2ευρω και να γραφτεί μέλος επιτόπου.
Θα το προτεινω στην επιτροπη.![]()
- Τοξοβόλος_UK
Δε πρέπει να ξαναγραφτείς. Δίνεις ταυτότητα και σε βρίσκουν με τα τάμπλετ, δε ξανα πληρώνεις. Είσαι ήδη μέλος εσύ. Τέλος.giorgos mpekos έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:27 άμα είχες ψηφίσει και ήσουν στους 170 χιλιάδες όπως είχα κάνει εκείνη τη μέρα αυθημερόν με τα 2 ευρο που λέτε
Οι καινούργιοι που θα πάνε την ημέρα των εκλογών πρέπει να γραφτούν και να δώσουν 2 ευρώ για να ψηφίσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 31 Αύγ 2023, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Εχει φάση να το κάνεις με όλα τα κόμματα αυτό. Σαν τους γερους στις τραπεζες ή στο ΙΚΑ, που στηνονται απο ξημερώματα, τραβάνε νουμεράκια και μετά τα πουλάνε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:23 Πάω να γίνω μέλος σύριζα
λαθρομεταναστευση, δημοσιο, ρομα,ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2023, 12:33Ενδιαφέρουσα άποψη. Μπορείς να αναφέρεις κάποια παραδείγματα;Σέλευκας έγραψε: 31 Αύγ 2023, 12:13 Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ωραία βάζει πλάτη σε όλα τα σοβαρά θέματα για να μην κάνει τίποτε η ΝΔ. Σε όποιο θέμα χρειάζεται αλλαγή και η ΝΔ δεν θέλει να σπάσει αυγά την καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ ωραίο δίδυμο έχουν κάνει.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ε, ακριβώς αυτό είναι το ερώτημα. Από ποιους θα προκύψουν τα 130k των νέων μελών.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Αύγ 2023, 13:26 Λογικά με τη συρροή που θα πέσει την ημέρα των εκλογών βλέπω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει συνολικά τα 300 χιλιάδες μέλη. Πιστεύω τώρα με τον Κασσελάκη έχει ανέβει πολύ το ενδιαφέρον και τα πάθη.
Σε κάθε περίπτωση έχει πολύ ενδιαφέρον η συγκεκριμένη φάση, τόσο κοινωνικώς όσο και πολιτικώς. Και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι μια πολύ καλή σφυγμομέτρηση για το ποια είναι τα βασικά ζητούμενα της αριστεράς σήμερα, όταν αυτά εκφράζονται στο πιο μεγάλο αριστερό κόμμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Θα γίνω κ γω μέλος κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
Τίστομπούτσο τον επιασε αυτο τον Κασσελάκη να παει να χαραμιστεί με τους ζαίους όμως? Δεν μπορουσε να παει με το ΚΚΕ?
Λες και θα ειναι ο μονος κομμουνοεφόπλας. Και ο αγαπητός σύζυγος της αγαπητής (και αγαπημένης και ΜΟΥΝΑΡΑΣ) Δούκισσας Νομικού, εφοπλιστής και ΚΚές ειναι.
Λες και θα ειναι ο μονος κομμουνοεφόπλας. Και ο αγαπητός σύζυγος της αγαπητής (και αγαπημένης και ΜΟΥΝΑΡΑΣ) Δούκισσας Νομικού, εφοπλιστής και ΚΚές ειναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση