!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ουκρανια πολεμος προβλεψη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Πολεμος

Σε 7 ημερες
7
8%
Σε 2 εβδομαδες
10
12%
Σε 1 μηνα
14
17%
Δεν προκειτε να γινει
52
63%

Σύνολο ψήφων: 83

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Ουκρανια πολεμος προβλεψη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 15:20 τους έχουν πάρει τα μυαλά τα καθρεπτάκια της Δύσης, μαζί με τις πολιτικές ιδεολογίες περι ελευθερίας και αυτοπροσδιορισμού (αλήθεια, πότε είχαν οι σλάβοι τέτοιες παραδόσεις στην κουλτούρα τους?), και πάνε αντίθετα ακόμα και στα θέματα αυτά καθεαυτά της ψυχής τους (σαν ΧΟ που είναι).
Τι ασυναρτησία είναι αυτη;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

γιατί ασυναρτησία?
εγώ βλέπω έναν όψιμο καημό τινών σλάβων να μπούνε σώνει και καλά στο άρμα το αμερικάνικο, δεν πα να προκαλούνται και σχίσματα στην Εκκλησία.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Η αυτοκεφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, είναι αναγνωρισμενη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την Εκκλησία της Ελλάδος και την Εκκλησία της Κύπρου.

Ή με την Ρωσία ή με την Ελλάδα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 17:28 γιατί ασυναρτησία?
εγώ βλέπω έναν όψιμο καημό τινών σλάβων να μπούνε σώνει και καλά στο άρμα το αμερικάνικο, δεν πα να προκαλούνται και σχίσματα στην Εκκλησία.
Ποια δηλαδη ειναι αυτη η ψυχη των Σλαβων που λες και απο που και ως που ιδεολογιες περι ελευθεριας δεν υπαρχουν στην κουλτουρα τους (δεν ισχυει, υπαρχουν);
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Οργισμένος έγραψε: 20 Φεβ 2022, 12:14
stavmanr έγραψε: 20 Φεβ 2022, 11:59
Οργισμένος έγραψε: 20 Φεβ 2022, 10:21 Τα φερεφωνα του ερντογαν στην Ελλάδα άλλωστε δεν φωνάζουν αδίκως ότι δεν πρέπει να εξοπλιζομαστε. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
Τα φερέφωνα του Ερντογάν στην Ελλάδα συνήθως φωνάζουν υπέρ της κλιμάκωσης της κατάστασης, που βολεύει τον Ερντογάν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες στο εσωτερικό της χώρας του.
Nai πράγματι, το να προσπαθείς να αμυνθείς έναντι των ιμπεριαλιστικων ισλαμοφασιστικων ορεξεων της Τουρκίας είναι "κλιμάκωση της κατάστασης"...
Ποσο βαρετά προβλέψιμοι είσαστε...
Έγραψα πολύ συγκεκριμένα πράγματα κι όχι αυτά που φαντάζεσαι.
Αναφέρομαι σε αυτούς που επιδιώκουν το ίδιο με τον Ερντογάν: κλιμάκωση της κατάστασης.
Αυτοί όντως είναι φερέφωνα του Ερντογάν, εφόσον το θέτεις έτσι. Την δουλειά του κάνουν.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Lugozzi έγραψε: 20 Φεβ 2022, 17:37 Η αυτοκεφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, είναι αναγνωρισμενη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την Εκκλησία της Ελλάδος και την Εκκλησία της Κύπρου.

Με θεολογικούς όρους, με την Εκκλησία και τον Χριστό.-

Δεν μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι που μπαίνεις εσύ γιατί εγώ ξέρω να διαχωρίζω τα της θρησκείας μου από οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά μου και να θέτω προτεραιότητες. Αλλά και να ξεχωρίζω ΤΙ πραγματικά ΕΙΝΑΙ Ελλάδα, μερικές φορές....και τί ΔΕΝ είναι...

Sid Vicious έγραψε: 20 Φεβ 2022, 17:40
SUV έγραψε: 20 Φεβ 2022, 17:28 γιατί ασυναρτησία?
Ποια δηλαδη ειναι αυτη η ψυχη των Σλαβων που λες και απο που και ως που ιδεολογιες περι ελευθεριας δεν υπαρχουν στην κουλτουρα τους (δεν ισχυει, υπαρχουν);
Την έκφραση "ψυχή των Σλάβων" την χρησιμοποιείς εσύ εδώ πέρα, οκ, το παρακάμπτω...
Δεν ξέρω τόσο καλά με ποιόν τρόπο εκφράζονται οι ιδέες περι ελευθερίας στην δική τους παράδοση, σίγουρα όχι όμως με το να θέλουν να μετέχουν τόσο βιαίως στις αμερικανότροπα εκπεφρασμένες πολιτικές κτλ ιδεολογίες
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

NewModelArmy έγραψε: 20 Φεβ 2022, 13:53 https://twitter.com/EliotHiggins/status ... 6141534208

Tου false flag το καγκελο απο τα ρωσομποτ εδω και μερες.
η Ουκρανία ζητησε απο τις ΗΠΑ στολες και εξοπλισμό ΡΒΧ
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
dna replication

κάνω την προβλεψη οτι αυτός θα είναι ο επίσημος ρεπόρτερ των νηοκονς

https://twitter.com/spriter99880/status ... 2685932545
Άβαταρ μέλους
dna replication

απο αυτόν θα λαμβάνουν ενημέρωση και θα παιρνουν γραμμή ο Οργισμένος, ο Αλιόσα ο New Model Army κ.λ.π.

https://twitter.com/TreyYingst/status/1 ... 7733524487

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Lugozzi έγραψε: 20 Φεβ 2022, 17:37 Η αυτοκεφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, είναι αναγνωρισμενη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, την Εκκλησία της Ελλάδος και την Εκκλησία της Κύπρου.

Μη ξεχναμε πως στην Ουκρανια υπαρχει επισης η Αυτονομη Εκκλησια της Ουκρανιας του Μητροπολιτη Ονουφριου αναγνωρισμένη απο το Πατριαρχειο Μοσχας (και τους υπολοιπους που δεν αναγνωριζουν την Αυτοκεφαλη Εκκλησια της Ουκρανιας του Μητροπολιτη Επιφανιου)

Και το "Πατριαρχειο Κιέβου-Ρως" του (δις) καθηρημενου "Πατριάρχη" Φιλάρετου Ντενισένκο το οποιο δεν αναγνωριζεται απο κανεναν (εκτος απο κατι παρασυναγωγες Παλαιοημερολογητων στην Ελλάδα)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Οργισμένος έγραψε: 20 Φεβ 2022, 16:49 Το πανηγυρι ξεκινησε. Επικειται εισβολη εντος ωρων, αν υποθεσουμε οτι δεν αρχισε ηδη στις ρωσωφωνες περιοχες.
Τοτε ο Πούτιν το κορόιδο παιζει το παιχνιδι των ΗΠΑ που θα πάρουν με το μέρος τους ολη την Ευρώπη. Επισης Ουκρανια, Φινλανδια, Σουηδια στο ΝΑΤΟ με συνοπτικές διαδικασίες.

να και οι προφητειες :xena:

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αλιόσα έγραψε: 20 Φεβ 2022, 20:29
Οργισμένος έγραψε: 20 Φεβ 2022, 16:49 Το πανηγυρι ξεκινησε. Επικειται εισβολη εντος ωρων, αν υποθεσουμε οτι δεν αρχισε ηδη στις ρωσωφωνες περιοχες.
Τοτε ο Πούτιν το κορόιδο παιζει το παιχνιδι των ΗΠΑ που θα πάρουν με το μέρος τους ολη την Ευρώπη. Επισης Ουκρανια, Φινλανδια, Σουηδια στο ΝΑΤΟ με συνοπτικές διαδικασίες.

να και οι προφητειες :xena:

Δεν νομίζω. Ο κοντός παραφρων οραματιζεται παλινορθωση της Σοβιετικής σοσιαλφασιαστικης αυτοκράτορας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”