!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Τριτοκοσμικοι νοτιοανατολιτες επιτεθηκαν στον μπουταρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Μάιος 2018, 20:31
Golden μπέσα, αν αποφάσιζε να ηγηθεί την Ελλάδικής ακροδεξιάς, δεν θα παράταγες τον κυρ-Νίκο για πάρτη του;
Εντάξυ, εδώ και χρόνια έχει εβραϊκό εθνικό λόγο.

Κατ' αρχήν, δεν υπάρχει πιο αξιόλογη Ηγετική Προσωπικότητα απο τον Αρχηγό.

Απο εκεί και πέρα, Ισραηλινός είναι, για το Ισραήλ νοιάζεται. Ιδεολογικά δε, κλίνει προς τον υπερσυντητισμό και όχι προς τον Λαϊκό Εθνικισμό (συν ότι απεχθάνεται την έννοια του Σοσιαλισμού :) ).

Τέλος, δεν μπορώ να του συγχωρήσω (ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει ποτέ μετάνοια) τις προσβλητικές εκφράσεις για τους δύο δολοφονημένους Συναγωνιστές μου.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Μάιος 2018, 20:39
Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:09
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 22 Μάιος 2018, 07:49

Εκεί που η τσίπα πάει για να πεθάνει.

Εικόνα
Έλα μωρέ πως κανετε έτσι, για το ποδόσφαιρο τον σκότωσε
Το μαχαίρι του ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ στην δολοφονία του Π. Φύσσα.

Εικόνα

Γιαούρτι δεν το λες.
Ότι και καλά ο μόνος νεκρός από την ιδεολογική βία είναι ο Φύσσας. Τόσοι νεκροί και τραυματίες από την ακροαριστερή, την νεοφιλελεύθερη και αναρχική βία σκόνταψαν κατά λάθος...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Πάντως αν ήμουν στη θέση των συλληφθέντων θα ζητούσα να δω ιατρική γνωμάτευση με φωτογραφίες. Γιατί πραγματικά υποψιάζομαι ότι δεν έχει ούτε μία μελανιά, εγώ ας πούμε λόγω του μικρού έχω περισσότερες. Ο τύπος γιουχαρίστηκε, η φωτό που τον δείχνει πεσμένο, τον έριξε κατα λάθος ο σωματοφύλακας λενε
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ίφιδα έγραψε: 22 Μάιος 2018, 21:32 Πάντως αν ήμουν στη θέση των συλληφθέντων θα ζητούσα να δω ιατρική γνωμάτευση με φωτογραφίες. Γιατί πραγματικά υποψιάζομαι ότι δεν έχει ούτε μία μελανιά, εγώ ας πούμε λόγω του μικρού έχω περισσότερες. Ο τύπος γιουχαρίστηκε, η φωτό που τον δείχνει πεσμένο, τον έριξε κατα λάθος ο σωματοφύλακας λενε

Ελεος :fp:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Εχεις βίντεο που δείχνει να τον ρίχνουν ή φωτό που να δείχνει σημάδια απο ξυλοδαρμό;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Αντιλαμβάνομαι ότι η νομική υποστήριξη δεν είναι φθηνή την σήμερον ημέραν, αλλά αυτό είναι απάνθρωπο ακόμη και για χρυσαυγίτες :e040:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Μάιος 2018, 21:43 Αντιλαμβάνομαι ότι η νομική υποστήριξη δεν είναι φθηνή την σήμερον ημέραν, αλλά αυτό είναι απάνθρωπο ακόμη και για χρυσαυγίτες :e040:
Γαμωτο ποσο μισανθρωποι μπορει να ειναι καποιοι.Εριξε το αλλο γομαρι 20 χρονων και 120 κιλα κλωτσιες ( με τεχνικη πολεμικων τεχνων) σε ενα ηλικιωμενο 75 χρονων (60-70 κιλα) και σου λεει εαν πιθανον δεν υπαρχουν σημαδια ολα καλα.

Ju-87 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 08:25 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ένας του έριξε και ένα κλώτσο στην κοιλιά...Δεν φαίνεται στο βίντεο αλλά υπάρχουν οι φώτο...
Ελεος :fp:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ίφιδα έγραψε: 22 Μάιος 2018, 21:32 Πάντως αν ήμουν στη θέση των συλληφθέντων θα ζητούσα να δω ιατρική γνωμάτευση με φωτογραφίες. Γιατί πραγματικά υποψιάζομαι ότι δεν έχει ούτε μία μελανιά, εγώ ας πούμε λόγω του μικρού έχω περισσότερες. Ο τύπος γιουχαρίστηκε, η φωτό που τον δείχνει πεσμένο, τον έριξε κατα λάθος ο σωματοφύλακας λενε
Οι συλληφθέντες είναι τα "τέρατα" της επικαιρότητος. Μόνο το σκάνδαλο της Novartis δεν τους έχουνε χρεώσει ακόμη (παρεπιπτόντως, αυτό πάνε να το κουκουλώσουνε).Φοβάμαι ότι εαν οι κρατικοί υπάλληλοι αρνηθούν οτιδήποτε αυτονόητο δικαιούνται οι κατηγορούμενοι βάσει νόμου, όχι μόνο δεν θα τιμωρηθούν όπως προβλέπεται, αλλά θα πάρουν και πρπαγωγές. Μακάρι να κάνω λάθος.

Όσο βλέπω τον εθνομηδενιστή να παριστάνει τον κοινωνικό εισαγγελέα και να προσπαθεί να επιβάλλει τις θέσεις του ζητώντας περισσότερη συστημική βία, τόσο πιο αλληλέγγυος νοιώθω με τα παιδιά. Εύχομαι η τοπική κοινωνία να τους στηρίξει.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Καταλαβαίνω ότι τα αμετανάοητα πασόκια ως πραγματικοί φασίστες τρέχουν να βάλουν ταμπέλες, αλλά όσο και να χτυπιέστε χρυσαυγίτισσα δεν είμαι. Απλως δεν πιστεύω απολύτως τίποτα που βγαίνει απ το στόμα των πολιτικών. Ως υπηκοος αυτής της χώρας, γιατί πολίτες δεν είμαστε, θα ήμουν ηλίθια αν πίστευα το οτιδήποτε, απ την στιγμή που έχουν αποδείξει πολλάκις το αντίθετο.
καταλαβαίνω ότι ηδονίζεστε κάθε φορά που ο Μπουτάρης λέει τα ρατσιστικά και μισανθρωπικά του αλλά οκ, κάντε και λίγο κράτει. Ωρύεστε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν πράγμα που δεν τεκμαίρεται, πως να το κάνουμε τώρα ρε ντράμα κουίνς;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Juno έγραψε: 22 Μάιος 2018, 20:30
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:45 Είναι έτοιμοι για τη μπουζού,μαλακες είναι να μαζευτούν. Μπορεί να "τυποποιησουν" και κάνα άλλο οι μπάτσοι.

https://twitter.com/TSIPRAKARRIOLI/stat ... 2426440707

Αν μαζευτούν/τηκαν πάνω απο 10 φασίστες εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη.
Μόνον αυτούς της Marfin δεν μπορούν να τυποποιήσουν τόσα χρόνια τώρα οι παλιοφασίστες!

Εικόνα
Αυτό είναι που στα ελληνικά λέμε ταυτοποιώ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Ωραία τα λέει ο Εβραίος (και όχι μόνο στην προκειμένη περίπτωση).
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Golden Age έγραψε: 22 Μάιος 2018, 20:11 Φίλε μου το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ λέει ότι οι φόροι, στα επιπεδα που επιβάλλονται πάνε για τα χρωσοτύμενα των μνημονίων. Προφανώς ο Τσιάρτας το σέφτηεκ αυτό και δεν πληρώνει.

Δεν έχει να κάνει με τον πατριωτισμό του αυτό. Τουναντίον, έχει ιδεολγικό κίνητρο.
Η φθηνή δικαιολογία μιας προδοσίας δεν σε κάνει λιγότερο προδότη. Πατριώτης δεν είναι αυτός που λέμε μεγαλόστομες παπαριές στο Facebook, που δεν κοστίζουν τίποτα, είναι αυτός που εργάζεται για να πάει η χώρα του μπροστά και να λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν με νοιάζει τι φθηνή δικαιολογία έχουν οι προδότες του κινήματος Δεν Πληρώνω. Όλοι οι προδότες έχουν μια φθηνή δικαιολογία. Με νοιάζει ότι είναι προδότες και αξίζουν φυλακή ή καλύτερα απέλαση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Πριν εισέλθω στην ουσία του άρθρου πρέπει να σας πω ότι θεωρώ «πολιτική κατάντια» και μόνο το άνοιγμα της συζήτησης για το εάν η φασιστική επίθεση στον Μπουτάρη είναι δικαιολογημένη ή όχι. Ο εκφασισμός της κοινωνίας έχει ξεπεράσει προ πολλού τα «κόκκινα» και φτάσαμε πια να συζητάμε ακόμα και τα αυτονόητα. Γιατί είναι αρκετοί που έχουν πέσει στο «τρυπάκι» να δικαιολογούν ή ακόμα και να επικροτούν αυτή την επίθεση. Και δεν μιλώ για σεσημασμένους χρυσαυγίτες. Αλλά αυτή η ανάρτηση δεν έχει αυτό το θέμα...Βλέποντας αρκετές φορές το βίντεο από την φασιστική επίθεση στο Δήμαρχο, παρατήρησα ένα χαρακτηριστικό τύπο με αθλητική περιβολή και βερμούδα, που μου προκάλεσε απορία:

Μερικές σκέψεις σχετικά με την επίθεση στον Μπουτάρη
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ίφιδα έγραψε: 22 Μάιος 2018, 21:59 Καταλαβαίνω ότι τα αμετανάοητα πασόκια ως πραγματικοί φασίστες τρέχουν να βάλουν ταμπέλες, αλλά όσο και να χτυπιέστε χρυσαυγίτισσα δεν είμαι. Απλως δεν πιστεύω απολύτως τίποτα που βγαίνει απ το στόμα των πολιτικών. Ως υπηκοος αυτής της χώρας, γιατί πολίτες δεν είμαστε, θα ήμουν ηλίθια αν πίστευα το οτιδήποτε, απ την στιγμή που έχουν αποδείξει πολλάκις το αντίθετο.
καταλαβαίνω ότι ηδονίζεστε κάθε φορά που ο Μπουτάρης λέει τα ρατσιστικά και μισανθρωπικά του αλλά οκ, κάντε και λίγο κράτει. Ωρύεστε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν πράγμα που δεν τεκμαίρεται, πως να το κάνουμε τώρα ρε ντράμα κουίνς;
Η αλήθεια είναι οτι δέχτηκε μια απίσια και οργανωμένη επίθεση που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γινει και κάτι χειρότερο.
Απο κει και πέρα δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος ο απλός κόσμος για τον Μπουτάρη. Οι επαγγελματίες πατριώτες και θεσσαλονικοπατέρες το καταλαβάινω οτι θα χάσουν το μεροκάματο. Αλλά σίγουρα είναι πολυ΄καλυτερος από αυτούς που έβαλαν τους τραμπούκους να τον δείρουνε
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

"Το κουμούνι ο Λαμπράκης", "έλα μωρέ ξεσηκώσανε τον κόσμο για ένα τροχαίο", "κάθε μέρα γίνονται τέτοια, τον χτύπησε ένα τρίκυκλο"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”