Με1g
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
1 x 7 = 7g (σύμφωνα με τον πολλαπλασιασμό σου)
Άρα μια χαρά είναι αφού οι σεισμοί είναι γύρω στο 1g το πολύ.
Αυτό ναι μια χαρά είναι αν δεν είναι πολυκατοικία.
Αν ήταν πολυόροφο θα είχε ανατραπεί στο μισό g
Και η άλλη η μινιατούρα (η δικιά σου) δεν είναι πολυκατοικία.seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:22Αυτό ναι μια χαρά είναι αν δεν είναι πολυκατοικία.
Αν ήταν πολυόροφο θα είχε ανατραπεί στο μισό g
Και η δική μου μινιατούρα είναι αλλά δεν σηκώθηκε από το κούνημα ούτε χιλιοστό.
Ενώ το άλλο με πολύ μικρότερη επιτάχυνση έβαλα μεγάλη προσπάθεια και τεχνική χειριστή στο γκάζι για να μην ανατραπεί, μέχρι να σπάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 01 Σεπ 2024, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
θα κάνεις αυτό που θα σου λέμε εμείς από το phorum...seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:01Θα μπορούσα να στείλω και εργασία Αν πάρετε πρέφα κάποιο συνέδριο να μου το πείτε να στείλω εργασία.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 22:40 seismic1
άσε τις μαλακίες κι άνοιξε έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα για να κάνουμε ρεφενέ και να πας σ'ένα διεθνές συνέδριο να παρουσιάσεις την ιδέα σου...
Ψάξε να δεις τι συνέδρια γίνονται και στείλε πληροφορίες εδώ στο phorum να αποφασίσουμε σε ποιο θα σε στείλουμε...
'γω προσφέρω λίγα ευρά για να δω τι θα γίνει... από λίγα ο καθένας και τα βγάζουμε τα έξοδα για σένα...
1. Θανοίξεις λογαριασμό στην τράπεζα.
2. Θα βρεις τΑ συνέδρια.
3. Θα παρουσιάσεις τα συνέδρια στο νήμα.
4. Θα αποφασίσει ο Λοξίας, ο Λόρδος κι ο υπομονετικός ήρωας Νταγκλής σε ποιό συνέδριο θα πας.
5. Θα παρουσιαστεί ο προυπολογισμός εξόδων στο νήμα.
6. Θα προπληρώσουμε τα έξοδα ομαδικά όσοι συμμετέχοντες στο νήμα θέλουν να δοξαστείς είτ' έτσ΄, είτε στουπέτσ'
7. Θα πας στο συνέδριο με τα σέα σου.
8. Θα προσλάβεις ηθοποιό να παρουσιάσει τα σέα σου και δεν θα μιλάς εσύ. Θα πληρώσουμε κι αυτό το έξοδο.
9. Θα δούμε τι θα σου πουν στο συνέδριο και θα δοξαστείς είτ' έτσ΄, είτε στουπέτσ'... είτε θάσαι ο εγκελαδομάχος είτε ο νεομαργίτης...
θωρώ πως όλοι θα βάλουν από λίγα για να δούμε το έργο...
Λοξίας
Lord Brum
Νταγκλης
θέλετε να δείτε ζωντανό έργο;
Ιδού η ευκαιρία!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Εγώ λέω κάτι καλύτερο. Κανονίστε μου να συναντηθώ με όλους αυτούς https://oasp.gr/monimi-epistimoniki-epi ... kanonismon σε ανοικτή συνεδρίαση να την βιντεοσκοπήσουμε και εκεί να δεις γέλια.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:31θα κάνεις αυτό που θα σου λέμε εμείς από το phorum...seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:01Θα μπορούσα να στείλω και εργασία Αν πάρετε πρέφα κάποιο συνέδριο να μου το πείτε να στείλω εργασία.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 22:40 seismic1
άσε τις μαλακίες κι άνοιξε έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα για να κάνουμε ρεφενέ και να πας σ'ένα διεθνές συνέδριο να παρουσιάσεις την ιδέα σου...
Ψάξε να δεις τι συνέδρια γίνονται και στείλε πληροφορίες εδώ στο phorum να αποφασίσουμε σε ποιο θα σε στείλουμε...
'γω προσφέρω λίγα ευρά για να δω τι θα γίνει... από λίγα ο καθένας και τα βγάζουμε τα έξοδα για σένα...
2. Θα βρεις τΑ συνέδρια.
4. Θα αποφασίσει ο Λοξίας, ο Λόρδος κι ο υπομονετικός ήρωας Νταγκλής σε ποιό συνέδριο θα πας.
6. Θα προπληρώσουμε τα έξοδα ομαδικά όσοι συμμετέχοντες στο νήμα θέλουν να δοξαστείς είτ' έτσ΄, είτε στουπέτσ'
8. Θα προσλάβεις ηθοποιό να παρουσιάσει τα σέα σου και δεν θα μιλάς εσύ. Θα πληρώσουμε κι αυτό το έξοδο.
9. Θα δούμε τι θα σου πουν στο συνέδριο και θα δοξαστείς είτ' έτσ΄, είτε στουπέτσ'... είτε θάσαι ο εγκελαδομάχος είτε ο νεομαργίτης...![]()
Λοξίας
Lord Brum
Νταγκλης
θέλετε να δείτε ζωντανό έργο;![]()
Ιδού η ευκαιρία!
Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
Αλλά δεν θα δεχθούν Από εκεί ξεκινά το κακό για εμένα. Όλοι αυτοί με ξέρουν και με θάβουν ζωντανό χωρίς να μου πουν τον λόγο.
Μαζί μου (θα του πω να έρθει) ο ομότιμος καθηγητής Παναγιώτης Καρύδης Ακαδημαϊκός, Ευρωπαϊκή Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών
Ομότιμος Καθηγητής Ε. Μ. Πολυτεχνείου
Δρ. Πολιτικός Μηχανικός
Καθηγητής Αντισεισμικών Κατασκευών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 01 Σεπ 2024, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
άσε ρε τους έλληνες...seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:41Εγώ λέω κάτι καλύτερο. Κανονίστε μου να συναντηθώ με όλους αυτούς https://oasp.gr/monimi-epistimoniki-epi ... kanonismon σε ανοικτή συνεδρίαση να την βιντεοσκοπήσουμε και εκεί να δεις γέλια.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:31θα κάνεις αυτό που θα σου λέμε εμείς από το phorum...seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:01 Θα μπορούσα να στείλω και εργασία Αν πάρετε πρέφα κάποιο συνέδριο να μου το πείτε να στείλω εργασία.
2. Θα βρεις τΑ συνέδρια.
9. Θα δούμε τι θα σου πουν στο συνέδριο και θα δοξαστείς είτ' έτσ΄, είτε στουπέτσ'... είτε θάσαι ο εγκελαδομάχος είτε ο νεομαργίτης...![]()
Λοξίας
Lord Brum
Νταγκλης
Ιδού η ευκαιρία!
Αλλά δεν θα δεχθούν Από εκεί ξεκινά το κακό για εμένα. Όλοι αυτοί με ξέρουν και με θάβουν ζωντανό χωρίς να μου πουν τον λόγο.
θα πας στο ξωτερικό... εκεί που έχουν πολλούς σεισμούς...
Japan,
Indonesia,
China,
Iran,
Turkey,
United States (particularly California, Alaska, and the Pacific Northwest),
Nepal,
Chile,
Mexico,
Philippines
Ερεύνα τα συνέδρια σαυτές τις χώρες και θα πας εκεί να τα πεις...
Εμείς θέμε να δούμε παγκόσμιο έργο...
όχι ελλαδιάρικη μελόδραματικιά κωμωδία τ'αδικήμενου ξανθόπουλου για την ψυχή τσι μάνας του... τόχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο...
Ξεκίνα την έρευνα να δούμε που θα σε στείλουμε να δοξαστείς...
Εγκελαδομάχος ή Νεομαργίτης;
θα πλερώσουμε και θα μάθουμε απτά ξωτερικά νέα....
Αν μου κάνετε τα έξοδα θα πάω Αρκεί να μιλάνε Αγγλικά.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:52άσε ρε τους έλληνες...seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:41Εγώ λέω κάτι καλύτερο. Κανονίστε μου να συναντηθώ με όλους αυτούς https://oasp.gr/monimi-epistimoniki-epi ... kanonismon σε ανοικτή συνεδρίαση να την βιντεοσκοπήσουμε και εκεί να δεις γέλια.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:31
θα κάνεις αυτό που θα σου λέμε εμείς από το phorum...
2. Θα βρεις τΑ συνέδρια.
Λοξίας
Lord Brum
Νταγκλης
Ιδού η ευκαιρία!
Japan,
Indonesia,
China,
Iran,
Turkey,
Nepal,
Chile,
Mexico,
Philippines
όχι ελλαδιάρικη μελόδραματικιά κωμωδία τ'αδικήμενου ξανθόπουλου για την ψυχή τσι μάνας του... τόχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο...
- taxalata xalasa
8. Θα προσλάβεις ηθοποιό να παρουσιάσει τα σέα σου και δεν θα μιλάς εσύ. Θα πληρώσουμε κι αυτό το έξοδο.seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:55Αν μου κάνετε τα έξοδα θα πάω Αρκεί να μιλάνε Αγγλικά.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:52άσε ρε τους έλληνες...seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:41 Εγώ λέω κάτι καλύτερο. Κανονίστε μου να συναντηθώ με όλους αυτούς https://oasp.gr/monimi-epistimoniki-epi ... kanonismon σε ανοικτή συνεδρίαση να την βιντεοσκοπήσουμε και εκεί να δεις γέλια.
Japan,
Indonesia,
China,
Iran,
Turkey,
Nepal,
Chile,
Mexico,
Philippines
να διαβάζεις τους όρους της συνφωνίας... και θα τους σέβεσαι και θα τους τηρείς... νάχεις μπέσα!... μην είσαι μπινές!
Και ποιος θα απαντήσει στις ερωτήσεις ο ηθοποιός? Εγώ θέλω να ρίχνω φάπες.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:578. Θα προσλάβεις ηθοποιό να παρουσιάσει τα σέα σου και δεν θα μιλάς εσύ. Θα πληρώσουμε κι αυτό το έξοδο.seismic1 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:55Αν μου κάνετε τα έξοδα θα πάω Αρκεί να μιλάνε Αγγλικά.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:52
άσε ρε τους έλληνες...
Japan,
Indonesia,
China,
Iran,
Turkey,
Nepal,
Chile,
Mexico,
Philippines
να διαβάζεις τους όρους της συνφωνίας... και θα τους σέβεσαι και θα τους τηρείς... νάχεις μπέσα!... μην είσαι μπινές!
- taxalata xalasa
Θα γράφεις τις απαντήσεις και θα τις δίνεις να τις σπικάρει ο ηθοποιός...seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:00Και ποιος θα απαντήσει στις ερωτήσεις ο ηθοποιός? Εγώ θέλω να ρίχνω φάπες.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:578. Θα προσλάβεις ηθοποιό να παρουσιάσει τα σέα σου και δεν θα μιλάς εσύ. Θα πληρώσουμε κι αυτό το έξοδο.
εσύ θάσαι μουγγός!
Και γιατί να προσλάβουμε ηθοποιό 5 χρόνια δούλευα στο γιαπί στην Αγγλία και είχα παντρευτεί Αγγλίδα. Μιλάω άπταιστα τα Αγγλικά ξέρω και τους τεχνικούς όρους του πολιτικού μηχανικού και καταλαβαίνω ακόμα και τους Σκοτσέζους.taxalata xalasa έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:03Θα γράφεις τις απαντήσεις και θα τις δίνεις να τις σπικάρει ο ηθοποιός...seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:00Και ποιος θα απαντήσει στις ερωτήσεις ο ηθοποιός? Εγώ θέλω να ρίχνω φάπες.taxalata xalasa έγραψε: 01 Σεπ 2024, 23:57
εσύ θάσαι μουγγός!
118 δημοσιεύσεις έρευνας οι ποιο πολλές στα Αγγλικά εγώ τις γράφω. https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis
- taxalata xalasa
αυτό δεν έχει σημασία παραμόνο πως θα καταλαβαίνεις καλά τις ερωτήσεις που θα σου κάνουν για να γράφεις τις απαντήσεις γρήγορα στα αγγλικά για να τις μεταδώσει, στο κοινό, ο ηθοποιός...seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:10Και γιατί να προσλάβουμε ηθοποιό 5 χρόνια δούλευα στο γιαπί στην Αγγλία και είχα παντρευτεί Αγγλίδα. Μιλάω άπταιστα τα Αγγλικά και καταλαβαίνω ακόμα και τους Σκοτσέζους.taxalata xalasa έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:03Θα γράφεις τις απαντήσεις και θα τις δίνεις να τις σπικάρει ο ηθοποιός...seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:00
Και ποιος θα απαντήσει στις ερωτήσεις ο ηθοποιός? Εγώ θέλω να ρίχνω φάπες.
εσύ θάσαι μουγγός!
εσύ δεν είσαι ηθοποιός ώστε να ξέρεις να αποδώσεις, σε κοινό, ένα κείμενο όπως ξέρει αυτός... είναι η δουλεία του τέτοια... δεν είναι η δικιά σου... η δικιά σου είναι άλλη...
μην είσαι χαβαλές... ούτε έχω όρεξη να σουξηγώ ταυτονόητα...
να ακούς τι σου λένε αυτοί που θα πληρώσουν για να δοξαστείς...
Οκ. Θα καταθέσω γραπτή εργασία έτσι και αλλιώς.taxalata xalasa έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:17αυτό δεν έχει σημασία παραμόνο πως θα καταλαβαίνεις καλά τις ερωτήσεις που θα σου κάνουν για να γράφεις τις απαντήσεις γρήγορα στα αγγλικά για να τις μεταδώσει, στο κοινό, ο ηθοποιός...seismic1 έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:10Και γιατί να προσλάβουμε ηθοποιό 5 χρόνια δούλευα στο γιαπί στην Αγγλία και είχα παντρευτεί Αγγλίδα. Μιλάω άπταιστα τα Αγγλικά και καταλαβαίνω ακόμα και τους Σκοτσέζους.taxalata xalasa έγραψε: 02 Σεπ 2024, 00:03
Θα γράφεις τις απαντήσεις και θα τις δίνεις να τις σπικάρει ο ηθοποιός...
εσύ θάσαι μουγγός!
εσύ δεν είσαι ηθοποιός ώστε να ξέρεις να αποδώσεις, σε κοινό, ένα κείμενο όπως ξέρει αυτός... είναι η δουλεία του τέτοια... δεν είναι η δικιά σου... η δικιά σου είναι άλλη...
μην είσαι χαβαλές... ούτε έχω όρεξη να σουξηγώ ταυτονόητα...
να ακούς τι σου λένε αυτοί που θα πληρώσουν για να δοξαστείς...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση