https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7037e1.htmhellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:45Ε, όχι και 5 φορές, αγαπητέ:Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:34Eλαφρώς μικρότερη;hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:40
Αυτό παρότι η πιθανότητα να έχει κολλήσει τον ιό και η πιθανότητα να τον μεταδώσει είναι μόνο ελαφρώς πιο μικρή από ό,τι αν ήταν ανεμβολίαστος.
5 φορές μικρότερη να κολλήσει και σχεδόν 10 φορές λιγότερη να νοσηλευτεί ή να πεθάνει.
27,666/55,977(49%) contacts of unvaccinated index cases tested PCR-positive, as did 5,256/14,398(37%) and 9,623/36,085(27%) contacts of partially ChAdOx1 and BNT162b2 vaccinated cases, and 7,559/25,422(30%) and 1,694/7,282(23%) contacts of fully ChAdOx1 and BNT162b2 vaccinated cases.
Transmission reductions declined over time since second vaccination, for Delta reaching similar levels to unvaccinated individuals by 12 weeks for ChAdOx1 and attenuating substantially for BNT162b2. Protection from vaccination in contacts also declined in the 3 months after second vaccination.
50% η πιθανότητα να σε κολλήσει ανεμβολίαστη επαφή σου, 30% διπλσεμβολιασμένη με AZ και 23% διπλοεμβολιασμένη με Pfizer, που ανεβαίνει στο 50% μετά από 12 εβδομάδες.
Πού το βλέπεις το 5 φορές μικρότερο; Στην καλύτερη έχεις τις μισές πιθανότητες, που σ' αυτά τα υψηλά ποσοστά είναι έτσι κι αλλιώς τρελό gamble και δεν έχει καν νόημα να το αναφέρεις παρά μόνο σαν στατιστική στον συνολικό πληθυσμό.
Αν δηλαδή έχεις 23% πιθανότητα να κολλήσεις μια θανατηφόρα νόσο έναντι 50% από κάποιον άλλον, θα πεις «εντάξει, αισθάνομαι ασφαλής τώρα»;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Let them make the first mistake. We make the last move.
Επειδη χρειαζονται το οχημα του covid, ξεκαθαρα το λενε οι ανθρωποιST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:43Και σε αυτές τις χώρες όμως έπεσε πολύ χρήμα προκειμένου να αγοραστούν εμβόλια, να γίνουν καμπάνιες ενημέρωσης και να δημιουργηθούν μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με δυνατότητες συντήρησης ειδικών απαιτήσεων.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:36Το ίδιο λέω. Σε κάποιες χώρες μείναμε σε μέτρια ποσοστά, γιατί δεν επιβλήθηκαν ηλίθιοι περιορισμοί και διαχωρισμοί.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:28
Για τα εμβόλια μιλάμε, όχι για όλα τα μέτρα. Ποιες μεγάλες δυτικές χώρες δεν εφάρμοσαν γιγαντιαία εμβολιαστικά προγράμματα με δημιουργία μαζικών κέντρων εμβολιασμού;
Και ρωτάω; Γιατί να τα κάνουν ΟΛΕΣ οι δυτικές χώρες αυτά αν δεν υπήρχε σοβαρός επιστημονικός λόγος;
Ο πλανητης ειναι σοβαροτερος επιστημονικος λογος
https://www.weforum.org/agenda/2020/05/ ... inability/COVID-19 offers a chance to reset and reshape the world in a more sustainable way.
Much has been said about the opportunities to reset that COVID-19 affords us. We can reset specific industries (such as aviation, healthcare and energy); the way financial systems work; the way we tackle climate change; and even our chosen brand of capitalism. We can imagine another world, one in which we can sustain ourselves as envisioned in the UN’s Sustainable Development Goals (SDGs) and collectively prosper, if we start from the ground up with lessons from the pandemic.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- hellegennes
Για τις ευπαθείς ομάδες, όπως όμως κάνουμε και με το εμβόλιο της γρίπης. Δεν συζητάμε για τον υγιή εμβολιασμό όσων το χρειάζονται, μιλάμε για την υστερία να εμβολιαστούν όλοι, χωρίς κανέναν εμφανή λόγο.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:43 Και σε αυτές τις χώρες όμως έπεσε πολύ χρήμα προκειμένου να αγοραστούν εμβόλια, να γίνουν καμπάνιες ενημέρωσης και να δημιουργηθούν μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με δυνατότητες συντήρησης ειδικών απαιτήσεων.
Και ρωτάω; Γιατί να τα κάνουν ΟΛΕΣ οι δυτικές χώρες αυτά αν δεν υπήρχε σοβαρός επιστημονικός λόγος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
Ναι είναι πλασματικός αφού εξαρτάται από πολλους παράγοντες.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:46Δεν είναι αριθμός, είναι ρυθμός (κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμό).Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:42Δεν έχει σημασία ο αριθμός των κρουσμάτων. Είναι ακόμη και πλασματικός ανάλογα με τον αριθμό τεστ που γίνονται, την πληθυσμιακή πυκνότητα, την ύπαρξη λοκνταουν ή όχι κλπ.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:33
Παραμύθια. Αυτός είναι ο χάρτης κρουσμάτων, του CDC:
Με έντονο πράσινο οι κομητείες με υψηλό εμβολιασμό και χαμηλά κρούσματα, σκούρο πράσινο οι κομητείες με υψηλό εμβολιασμό και αρκετά κρούσματα και μπλαβί οι κομητείες με υψηλό εμβολιασμό και τίγκα στα κρούσματα.
Στον αντίποδα, με γκριζοπράσινο οι κομητείες με χαμηλό εμβολιασμό και λίγα κρούσματα, με ροζ οι πολιτείες με χαμηλό εμβολιασμό και αρκετά κρούσματα και ανοιχτό κόκκινο οι κομητείες με χαμηλό εμβολιασμό και πολλά κρούσματα.
Σημασία έχει ποιοι καταλήγουν και ποιοι όχι
Σημασία έχουν οι θάνατοι. Τα πράγματα εκεί είναι ξεκάθαρα.
- hellegennes
Εγώ σού βάζω την πλέον πρόσφατη έρευνα, με τεκμηριωμένα δεδομένα κι εσύ μού βάζεις περσινά ξινά σταφύλια, βασισμένα σε χοντρικά στοιχεία και εκτιμήσεις.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:46https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7037e1.htmhellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:45Ε, όχι και 5 φορές, αγαπητέ:Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:34
Eλαφρώς μικρότερη;
5 φορές μικρότερη να κολλήσει και σχεδόν 10 φορές λιγότερη να νοσηλευτεί ή να πεθάνει.
27,666/55,977(49%) contacts of unvaccinated index cases tested PCR-positive, as did 5,256/14,398(37%) and 9,623/36,085(27%) contacts of partially ChAdOx1 and BNT162b2 vaccinated cases, and 7,559/25,422(30%) and 1,694/7,282(23%) contacts of fully ChAdOx1 and BNT162b2 vaccinated cases.
Transmission reductions declined over time since second vaccination, for Delta reaching similar levels to unvaccinated individuals by 12 weeks for ChAdOx1 and attenuating substantially for BNT162b2. Protection from vaccination in contacts also declined in the 3 months after second vaccination.
50% η πιθανότητα να σε κολλήσει ανεμβολίαστη επαφή σου, 30% διπλσεμβολιασμένη με AZ και 23% διπλοεμβολιασμένη με Pfizer, που ανεβαίνει στο 50% μετά από 12 εβδομάδες.
Πού το βλέπεις το 5 φορές μικρότερο; Στην καλύτερη έχεις τις μισές πιθανότητες, που σ' αυτά τα υψηλά ποσοστά είναι έτσι κι αλλιώς τρελό gamble και δεν έχει καν νόημα να το αναφέρεις παρά μόνο σαν στατιστική στον συνολικό πληθυσμό.
Αν δηλαδή έχεις 23% πιθανότητα να κολλήσεις μια θανατηφόρα νόσο έναντι 50% από κάποιον άλλον, θα πεις «εντάξει, αισθάνομαι ασφαλής τώρα»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακριβως.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:48
Σημασία έχουν οι θάνατοι. Τα πράγματα εκεί είναι ξεκάθαρα.
Ξεκαθαρα ακομα και υπο το πρισμα ακραια συντηρητικων εκτιμησεων.Thus, our extremely conservative estimate for risk-benefit ratio is about 5/1. In plain English, people in the 65+ demographic are five times as likely to die from the inoculation as from COVID-19 under the most favorable assumptions! This demographic is the most vulnerable to adverse effects from COVID-19. As the age demographics go below about 35 years old, the chances of death from COVID-19 become very small, and when they go below 18, become negligible.
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 1X#bib0265
Υποστηρίχθηκε ότι ενήργησαν ειδικοί γιατροί και κυβερνήτες σε όλο τον κόσμο με τρόπο αντιεπιστημονικό για να εξυπηρετήσουν έναν κοινό στόχο και συμφέροντα πλουσίων που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο για να ελέγξουν τις μάζες, να πλουτίσουν περισσότερο ή ό,τι άλλο. Και είπα ότι αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο τη στιγμή που όλα τα δυτικά κράτη δαπάνησαν χοντρά χρήματα να στήσουν εμβολιαστικές αλυσίδες και να αγοράσουν εμβόλια. Άσε την εξειδίκευση των μέτρων σε κάθε κράτος ή το αν χρησιμοποιήθηκε σύσταση (πειθώ) ή εξαναγκασμός (μέτρα). Γιατί δεν βγήκαν 10 δυτικά ισχυρά κράτη να πούνε όχι, εμείς δεν πιστεύουμε στην αξία των εμβολίων και δεν συστήνουμε να τα κάνουν οι πολίτες μας; Γιατί τέτοια ομοιομορφία;hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:48Για τις ευπαθείς ομάδες, όπως όμως κάνουμε και με το εμβόλιο της γρίπης. Δεν συζητάμε για τον υγιή εμβολιασμό όσων το χρειάζονται, μιλάμε για την υστερία να εμβολιαστούν όλοι, χωρίς κανέναν εμφανή λόγο.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:43 Και σε αυτές τις χώρες όμως έπεσε πολύ χρήμα προκειμένου να αγοραστούν εμβόλια, να γίνουν καμπάνιες ενημέρωσης και να δημιουργηθούν μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με δυνατότητες συντήρησης ειδικών απαιτήσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 04 Οκτ 2021, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν γνωρίζουμε, δεν παύει όμως να είναι περίεργο.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:43Και σε αυτές τις χώρες όμως έπεσε πολύ χρήμα προκειμένου να αγοραστούν εμβόλια, να γίνουν καμπάνιες ενημέρωσης και να δημιουργηθούν μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με δυνατότητες συντήρησης ειδικών απαιτήσεων.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:36Το ίδιο λέω. Σε κάποιες χώρες μείναμε σε μέτρια ποσοστά, γιατί δεν επιβλήθηκαν ηλίθιοι περιορισμοί και διαχωρισμοί.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:28
Για τα εμβόλια μιλάμε, όχι για όλα τα μέτρα. Ποιες μεγάλες δυτικές χώρες δεν εφάρμοσαν γιγαντιαία εμβολιαστικά προγράμματα με δημιουργία μαζικών κέντρων εμβολιασμού;
Ψηφίζονται νόμοι, αλλάζει τρόπο "σκέψης" ο άνθρωπος, κάποτε γελούσαμε μ' αυτά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Τώρα λοιπόν που το περιορίσαμε στους θανάτους, να σου πω ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα. Σίγουρα προσφέρουν προστασία από θάνατο, αλλά το σε ποιον βαθμό είναι ακόμα αναπάντητο. Φυσικά δεν είναι 97%, αυτά είναι χοντρές πίπες.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:48 Σημασία έχουν οι θάνατοι. Τα πράγματα εκεί είναι ξεκάθαρα.
In other news, σήμερα πέθανε διπλοεμβολιασμένος γνωστός μου. Μέχρι στιγμής έχω 4 γνωστούς που πέθαναν από κορωνοϊό, 3 ανεμβολίαστους και έναν εμβολιασμένο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
Καλά εντάξει αφού το λες εσύ ότι είναι χοντρές πίπες πως από τους 100.000 τελευταίους νεκρούς το 97% ήταν ανεμβολιαστο έτσι θα είναι. Επίσης μας ψεκάζουν και ζουν ανάμεσα μας.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:55Τώρα λοιπόν που το περιορίσαμε στους θανάτους, να σου πω ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα. Σίγουρα προσφέρουν προστασία από θάνατο, αλλά το σε ποιον βαθμό είναι ακόμα αναπάντητο. Φυσικά δεν είναι 97%, αυτά είναι χοντρές πίπες.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:48 Σημασία έχουν οι θάνατοι. Τα πράγματα εκεί είναι ξεκάθαρα.
In other news, σήμερα πέθανε διπλοεμβολιασμένος γνωστός μου. Μέχρι στιγμής έχω 4 γνωστούς που πέθαναν από κορωνοϊό, 3 ανεμβολίαστους και έναν εμβολιασμένο.
Οκ, κάπου καταλήξαμε. Μέχρι να μάθουμε, προσωπικά θα θεωρώ πιο πιθανό να πρόκειται περί σχεδόν ομόφωνης γνώμης των ειδικών. Αν προκύψει κάτι άλλο, θα αναθεωρήσω.
Ποιους θεωρείς ειδικούς στην Ελλάδα;
Occasio facit furem
- hellegennes
Μα κανείς δεν έχει πρόβλημα με τον εμβολιασμό των ευπαθών. Κανείς εκτός από ψυχάκηδες. Γι' αυτό και κανένα κράτος δεν ήταν αντίθετο. Άλλο αυτό και άλλο η υστερία του καθολικού εμβολιασμού, που προωθήθηκε από κάποια κράτη, συναρτήσει ηλιθιότητας, επιστημονικού αναλφαβητισμού, τρόμου, πολιτικών σκοπιμοτήτων, οικονομικών πιέσεων και ανθρώπινου εγωισμού.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:54Υποστηρίχθηκε ότι ενήργησαν ειδικοί γιατροί και κυβερνήτες σε όλο τον κόσμο με τρόπο αντιεπιστημονικό για να εξυπηρετήσουν έναν κοινό στόχο και συμφέροντα πλουσίων που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο για να ελέγξουν τις μάζες, να πλουτίσουν περισσότερο ή ό,τι άλλο. Και είπα ότι αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο τη στιγμή που όλα τα δυτικά κράτη δαπάνησαν χοντρά χρήματα να στήσουν εμβολιαστικές αλυσίδες και να αγοράσουν εμβόλια. Άσε την εξειδίκευση των μέτρων σε κάθε κράτος ή το αν χρησιμοποιήθηκε σύσταση (πειθώ) ή εξαναγκασμός (μέτρα). Γιατί δεν βγήκαν 10 δυτικά ισχυρά κράτη να πούνε όχι, εμείς δεν πιστεύουμε στην αξία των εμβολίων και δεν συστήνουμε να τα κάνουν οι πολίτες μας; Γιατί τέτοια ομοιομορφία;hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:48Για τις ευπαθείς ομάδες, όπως όμως κάνουμε και με το εμβόλιο της γρίπης. Δεν συζητάμε για τον υγιή εμβολιασμό όσων το χρειάζονται, μιλάμε για την υστερία να εμβολιαστούν όλοι, χωρίς κανέναν εμφανή λόγο.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:43 Και σε αυτές τις χώρες όμως έπεσε πολύ χρήμα προκειμένου να αγοραστούν εμβόλια, να γίνουν καμπάνιες ενημέρωσης και να δημιουργηθούν μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με δυνατότητες συντήρησης ειδικών απαιτήσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καμια ομοφωνια δεν υπαρχει.
NHS Manager asks why the Government is hell-bent on enforcing mandatory Covid-19 vaccination for NHS staff when evidence proves the vaccines are unsafe and don’t work
https://theexpose.uk/2021/10/03/nhs-man ... effective/
- hellegennes
Προφανώς σε ψεκάζουν και ζουν ανάμεσά σου, από την στιγμή που σου ζητάω δεδομένα και μου φέρνεις εφημερίδα της πούτσας για πηγή.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:58Καλά εντάξει αφού το λες εσύ ότι είναι χοντρές πίπες πως από τους 100.000 τελευταίους νεκρούς το 97% ήταν ανεμβολιαστο έτσι θα είναι. Επίσης μας ψεκάζουν και ζουν ανάμεσα μας.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:55Τώρα λοιπόν που το περιορίσαμε στους θανάτους, να σου πω ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα. Σίγουρα προσφέρουν προστασία από θάνατο, αλλά το σε ποιον βαθμό είναι ακόμα αναπάντητο. Φυσικά δεν είναι 97%, αυτά είναι χοντρές πίπες.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:48 Σημασία έχουν οι θάνατοι. Τα πράγματα εκεί είναι ξεκάθαρα.
Μέχρι να φέρεις στοιχεία από τον CDC, αυτό που είπες θεωρείται ψευδής είδηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 04 Οκτ 2021, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις