Σε όλες τις χώρες μαζί μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο αλλά υποθέτω πάνω κάτω τι θέλεις να πεις. Θα περίμενα δηλαδή να αυτονομηθούν 15-20 ισχυρές δυτικές χώρες και να ακολουθήσουν άλλο δρόμο.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:15 Γιατί το σκέφτεσαι μονοδιάστατα. Δεν συμβαίνει ένα πράγμα την φορά, συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κοινωνική δυναμική, πολιτική ανικανότητα, φόβος, feedback loop, οικονομικά συμφέροντα, ανθρώπινος εγωισμός. Όλα μαζί. Αν θέλεις, μπορώ να σου το αναπτύξω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Οι ειδικοί έχουν κάνει τα πέπερ τους. Αλλά είχαμε πει ότι τέτοιες μελέτες είναι καταδικασμένες από την αρχή να πετύχουν. Ένας καθηγητής μεγάλου πανεπιστημίου το έχει πει αυτό, το θυμάσαι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
τι φταίει τώρα εκεί; Η νέα μετάλλαξη κάνει θραύση ή ο κόσμος κουράστηκε κι έγινε απρόσεκτος;Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:18 Ένας χρόνος Trump, χωρίς εμβόλια με τον ιό καινούργιο και άγνωστο, ένα σωρό πορείες και πανικό, κλπ κλπ = 400.000 νεκροί.
8 μήνες Biden, με εμβόλια = 300.000 νεκροί. Να δούμε πόσους θα έχει γράψει μέχρι τον Γενάρη του 2021.
- Philip Mortimer
Ουσιαστικά για πανδημία τραμπικων μιλάμε πλέον. Οι δημοκρατικοί το έχουν κάνει και είναι υπέρ των μασκών κιόλας. Οι τελευταίοι 100.000 που πέθαναν ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:18Ένας χρόνος Trump, χωρίς εμβόλια με τον ιό καινούργιο και άγνωστο, ένα σωρό πορείες και πανικό, κλπ κλπ = 400.000 νεκροί.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:09Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδες
Μια χαρά είχαν βγει τα εμβόλια τον Ιούλιο και μετά.
8 μήνες Biden, με εμβόλια = 300.000 νεκροί. Να δούμε πόσους θα έχει γράψει μέχρι τον Γενάρη του 2021.
Αλλά έφταιγαν οι χειρισμοί του Τrump μας έλεγε ο ΣΚΑΙ, που εδώ και μήνες έχει ξεχάσει ότι υπάρχει ιός στις ΗΠΑ. Πριν, μας ενημέρωναν 3 φορές την μέρα.
Εντάξει δεν μπορεί να πάει ο Τζο στην αλαμπαμα να τους το μπηξει με το ζόρι.
- Otto Weininger
Πολλά φταίνε, όπως έφταιγαν και πριν.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:20τι φταίει τώρα εκεί; Η νέα μετάλλαξη κάνει θραύση ή ο κόσμος κουράστηκε κι έγινε απρόσεκτος;Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:18 Ένας χρόνος Trump, χωρίς εμβόλια με τον ιό καινούργιο και άγνωστο, ένα σωρό πορείες και πανικό, κλπ κλπ = 400.000 νεκροί.
Εννοείται ότι δεν φταίει ο Biden. Όπως εννοείται ότι δεν έφταιγε ο Τrump. Απλά τονίζω την υποκρισία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Α και από πού έβγαλες το στατιστικό ότι ήταν κατά 97% ανεμβολίαστοι; Έχεις κάποιο λινκ από τον CDC; Γιατί δεν το βλέπω κάπου. Μπορεί να μου διέφυγε.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:09Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδεςhellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:07Όπου οι 97.000 ήταν πριν βγουν τα εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06
Αυτά που λες καταρρίπτονται αυτομάτως από το ότι οι τελευταίοι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ναι, ναι, αυτό θα είναι μάλλον.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:20Ουσιαστικά για πανδημία τραμπικων μιλάμε πλέον. Οι δημοκρατικοί το έχουν κάνει και είναι υπέρ των μασκών κιόλας. Οι τελευταίοι 100.000 που πέθαναν ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:18Ένας χρόνος Trump, χωρίς εμβόλια με τον ιό καινούργιο και άγνωστο, ένα σωρό πορείες και πανικό, κλπ κλπ = 400.000 νεκροί.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:09
Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδες
Αλλά έφταιγαν οι χειρισμοί του Τrump μας έλεγε ο ΣΚΑΙ, που εδώ και μήνες έχει ξεχάσει ότι υπάρχει ιός στις ΗΠΑ. Πριν, μας ενημέρωναν 3 φορές την μέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
https://www.google.com/amp/s/www.kathim ... s-ipa/amp/hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:22Α και από πού έβγαλες το στατιστικό ότι ήταν κατά 97% ανεμβολίαστοι; Έχεις κάποιο λινκ από τον CDC; Γιατί δεν το βλέπω κάπου. Μπορεί να μου διέφυγε.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:09Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδες
- Philip Mortimer
viewtopic.php?f=30&t=32962Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:22Ναι, ναι, αυτό θα είναι μάλλον.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:20Ουσιαστικά για πανδημία τραμπικων μιλάμε πλέον. Οι δημοκρατικοί το έχουν κάνει και είναι υπέρ των μασκών κιόλας. Οι τελευταίοι 100.000 που πέθαναν ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:18
Ένας χρόνος Trump, χωρίς εμβόλια με τον ιό καινούργιο και άγνωστο, ένα σωρό πορείες και πανικό, κλπ κλπ = 400.000 νεκροί.
- hellegennes
Μα δεν ακολουθούν όλες οι χώρες ακριβώς τον ίδιο δρόμο. Σε άλλες η επιβολή είναι ισχυρότερη και σε άλλες τα πράγματα πιο φλου.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:19Σε όλες τις χώρες μαζί μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο αλλά υποθέτω πάνω κάτω τι θέλεις να πεις. Θα περίμενα δηλαδή να αυτονομηθούν 15-20 ισχυρές δυτικές χώρες και να ακολουθήσουν άλλο δρόμο.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:15 Γιατί το σκέφτεσαι μονοδιάστατα. Δεν συμβαίνει ένα πράγμα την φορά, συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κοινωνική δυναμική, πολιτική ανικανότητα, φόβος, feedback loop, οικονομικά συμφέροντα, ανθρώπινος εγωισμός. Όλα μαζί. Αν θέλεις, μπορώ να σου το αναπτύξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εμεις μιλαμε μονο με στοιχεια μεγαλων επιστημονικων ιστοσελιδων,οχι βοθροφυλλαδες τυπου καθημερινης
το cdc τι λεει?
- hellegennes
Α, το έγραψε η Καθημερινή. Εντάξει τότε. Το πιστεύω. Δεν το γράφει πουθενά ο ίδιος ο CDC, αλλά θα πιστέψω αμάσητα την Καθημερινή, που, προς θεού, δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ ψεύδη.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:23https://www.google.com/amp/s/www.kathim ... s-ipa/amp/hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:22Α και από πού έβγαλες το στατιστικό ότι ήταν κατά 97% ανεμβολίαστοι; Έχεις κάποιο λινκ από τον CDC; Γιατί δεν το βλέπω κάπου. Μπορεί να μου διέφυγε.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:09
Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
Εσύ μπορείς να ενημερώνεται από το προνιουζΚαdy έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:25εμεις μιλαμε μονο με στοιχεια μεγαλων επιστημονικων ιστοσελιδων,οχι βοθροφυλλαδες τυπου καθημερινης
το cdc τι λεει?
Η νέα και ανησυχητική αύξηση των θανάτων στη διάρκεια του καλοκαιριού σημαίνει ότι η επιδημία του κορωνοϊού είναι η πιο θανατηφόρα στην ιστορία των ΗΠΑ, επισημαίνει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της, ενώ επικαλούμενη στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) τονίζει ότι από τους 100.000 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λόγω του κορωνοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, μόνον 2.900 ήταν εμβολιασμένοι, δηλαδή ποσοστό 2,9%
- Philip Mortimer
Πότε δημοσίευσε ψευδή η καθημερινή;hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:25Α, το έγραψε η Καθημερινή. Εντάξει τότε. Το πιστεύω. Δεν το γράφει πουθενά ο ίδιος ο CDC, αλλά θα πιστέψω αμάσητα την Καθημερινή, που, προς θεού, δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ ψεύδη.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:23https://www.google.com/amp/s/www.kathim ... s-ipa/amp/hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:22
Α και από πού έβγαλες το στατιστικό ότι ήταν κατά 97% ανεμβολίαστοι; Έχεις κάποιο λινκ από τον CDC; Γιατί δεν το βλέπω κάπου. Μπορεί να μου διέφυγε.
Για τα εμβόλια μιλάμε, όχι για όλα τα μέτρα. Ποιες μεγάλες δυτικές χώρες δεν εφάρμοσαν γιγαντιαία εμβολιαστικά προγράμματα με δημιουργία μαζικών κέντρων εμβολιασμού;hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:24 Μα δεν ακολουθούν όλες οι χώρες ακριβώς τον ίδιο δρόμο. Σε άλλες η επιβολή είναι ισχυρότερη και σε άλλες τα πράγματα πιο φλου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις