!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Να μεταδιδεται θελουν, τα εμβολια οδηγησαν στο να υπερμεταδιδεται, θα κανουμε καμια επιτροπη για να κανουμε ενα μνημειο υπερ των πεσοντων για την κλιματικη αλλαγη, σωτηρια του πλανητη και τον υπερπληθυσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 04 Οκτ 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Philip Mortimer
Αυτά που λες καταρρίπτονται αυτομάτως από το ότι οι τελευταίοι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.vagabondo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:52Αυτά τα συμπτώματα έχουν και οι ανεμβολίαστοι.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη.
Με 0,2 θνητότητα βγάζω κι εγώ εμβόλια με 95% αποτελεσματικότητα.
Αν πεθάνει --> έτυχε στο 5%
Αν αρρωστήσει --> τον έσωσε από βέβαιο θάνατο
Αν δεν έχει συμπτώματα --> απέτρεψε την βαριά νόσηση
![]()
πρωτον,μπραβο στους ηρωικους γιατρους/νοσηλευτες που σωζουν συνανθρωπους μας απο θρομβωσεις,μυοκαρδιτιδες,εγκεφαλικα,παραλυση,νεκρωση δερματος και εκατονταδες αλλες συνεπειες των θανατομπολιωνNewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:42 Οι ψεκασμενοι γιατροι/ νοσοκομοι ειναι πραγματικοι και καταγεγραμμενοι.Εδω στο πχορουμ εχουμε τον Akirav που ανεβαζει οτι ψεκασμενια βρει και εχει παραδεχτει οτι εμβολιαζει ανυποψιαστους πολιτες.
δευτερον,ειναι ο ακιραβ γιατρος?
- hellegennes
Όπου οι 97.000 ήταν πριν βγουν τα εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06Αυτά που λες καταρρίπτονται αυτομάτως από το ότι οι τελευταίοι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.vagabondo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:52Αυτά τα συμπτώματα έχουν και οι ανεμβολίαστοι.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί όμως να θέλει κάποιος να πουλήσει εμβόλια; Εγώ δεν έχω πάρει πειστική μη συνωμοσιολογική απάντηση κι έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές. Ξεβρακώθηκαν ηγέτες ισχυρών κρατών και ειδικοί γιατροί προκειμένου να κάνουν πλούσιο το Μπουρλά; Από που κι ως που; Θα μπορούσαν να τον κάνουν πλούσιο με άλλους τρόπους αφού η Pfizer προμηθεύει και άλλα φάρμακα. Αυτή τη στιγμή έγινε μεν πλούσιος αλλά και στόχος εκατομμυρίων ανθρώπων που τον θεωρούν όργανο κρυφής ατζέντας.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:59 Ποιον ένοιαξε και πότε το να μην μεταδίδεται ο ιός; Η κάψα μας είναι να πουλήσουμε εμβόλια λέμε.
- Philip Mortimer
Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδεςhellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:07Όπου οι 97.000 ήταν πριν βγουν τα εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06Αυτά που λες καταρρίπτονται αυτομάτως από το ότι οι τελευταίοι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.vagabondo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:52
Αυτά τα συμπτώματα έχουν και οι ανεμβολίαστοι.
![]()
Μια χαρά είχαν βγει τα εμβόλια τον Ιούλιο και μετά.
- Υδράργυρος
Στο μεταξυ με τα εμβολια δε θα λιωνεις. Εκταφη, και κοντρα εκταφη, και βαλτον στα αλιωτα.
Δωστου αποτεφρωση
Δωστου αποτεφρωση
- Otto Weininger
Δε θα βρεθείς, όλα θα πάνε καλά.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Πριν το 15αυγουστο ολοκληρωσα τη β δοση του εμβολιου του κτηνιατρου. Εναμισι μηνα μετα, και ενω ακομα με ποναει το χερι μου απο το τσιμπημα, ειμαι θετικος στον κορονοιο. Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη. Και 10 μερες καραντινα που με καταστρεφουν επαγγελματικα. Και φυσικα καζουρα απο τους αντιεμβολιαστες του περιβαλλοντος μου, που δεν ειναι λιγοι.
Τι στο διαολο μας ζαλιζουν τα @@ με τα εμβολια που δεν προστατευουν εναμισι μηνα μετα;
Σημειωτέων εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση για την ηλικια μου.
Ελπιζω να μη βρεθω σε καμια εντατικη
Στους αντιεμβολιαστές του περιβάλλοντος σου, δώστους από ένα φιλί να το περάσετε παρέα, να δούμε πως θα πάει.
Περαστικά!
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Να λες πάλι καλά που το έκανες. Οι γυναίκες κατά μέσο όρο το περνούν πιο ελαφρά από τους άντρες.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Πριν το 15αυγουστο ολοκληρωσα τη β δοση του εμβολιου του κτηνιατρου. Εναμισι μηνα μετα, και ενω ακομα με ποναει το χερι μου απο το τσιμπημα, ειμαι θετικος στον κορονοιο. Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη. Και 10 μερες καραντινα που με καταστρεφουν επαγγελματικα. Και φυσικα καζουρα απο τους αντιεμβολιαστες του περιβαλλοντος μου, που δεν ειναι λιγοι.
Τι στο διαολο μας ζαλιζουν τα @@ με τα εμβολια που δεν προστατευουν εναμισι μηνα μετα;
Σημειοτεον εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση για την ηλικια μου.
- NewModelArmy
Δεν ξερω τι ειναι.Εγραψε οτι εμβολιαζει κοσμο καθημερινα.Μπορει να ηταν και νταρκ χιουμορ που δεν επιασα.Το ευχομαι δηλαδη γιατι αλλιως κριμα τοσοι ανθρωποι.Καdy έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06πρωτον,μπραβο στους ηρωικους γιατρους/νοσηλευτες που σωζουν συνανθρωπους μας απο θρομβωσεις,μυοκαρδιτιδες,εγκεφαλικα,παραλυση,νεκρωση δερματος και εκατονταδες αλλες συνεπειες των θανατομπολιωνNewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:42 Οι ψεκασμενοι γιατροι/ νοσοκομοι ειναι πραγματικοι και καταγεγραμμενοι.Εδω στο πχορουμ εχουμε τον Akirav που ανεβαζει οτι ψεκασμενια βρει και εχει παραδεχτει οτι εμβολιαζει ανυποψιαστους πολιτες.
δευτερον,ειναι ο ακιραβ γιατρος?![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NewModelArmy την 04 Οκτ 2021, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λίνο Βεντούρα
ΠεραστικάΥδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Πριν το 15αυγουστο ολοκληρωσα τη β δοση του εμβολιου του κτηνιατρου. Εναμισι μηνα μετα, και ενω ακομα με ποναει το χερι μου απο το τσιμπημα, ειμαι θετικος στον κορονοιο. Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη. Και 10 μερες καραντινα που με καταστρεφουν επαγγελματικα. Και φυσικα καζουρα απο τους αντιεμβολιαστες του περιβαλλοντος μου, που δεν ειναι λιγοι.
Σημειοτεον εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση για την ηλικια μου.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Γιατί αδρά αδρά αυτή είναι η πολιτική τους και πάντα ήταν. Φεσώνουμε λαούς, τροφοδοτούμε την άρχουσα τάξη μας και παίρνουμε το κατιτίς μας.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:08Γιατί όμως να θέλει κάποιος να πουλήσει εμβόλια; Εγώ δεν έχω πάρει πειστική μη συνωμοσιολογική απάντηση κι έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές. Ξεβρακώθηκαν ηγέτες ισχυρών κρατών και ειδικοί γιατροί προκειμένου να κάνουν πλούσιο το Μπουρλά; Από που κι ως που; Θα μπορούσαν να τον κάνουν πλούσιο με άλλους τρόπους αφού η Pfizer προμηθεύει και άλλα φάρμακα. Αυτή τη στιγμή έγινε μεν πλούσιος αλλά και στόχος εκατομμυρίων ανθρώπων που τον θεωρούν όργανο κρυφής ατζέντας.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:59 Ποιον ένοιαξε και πότε το να μην μεταδίδεται ο ιός; Η κάψα μας είναι να πουλήσουμε εμβόλια λέμε.
Γιατί τέτοια κάψα για την ιδιωτική παιδεία. Γιατί απολύουν καθαρίστριες από το δημόσιο για να πληρώνουν τριπλάσια σε ιδιώτες; Γιατί ο ΟΛΠ. Γιατί η ΔΕΗ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Γιατί το σκέφτεσαι μονοδιάστατα. Δεν συμβαίνει ένα πράγμα την φορά, συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κοινωνική δυναμική, πολιτική ανικανότητα, φόβος, feedback loop, οικονομικά συμφέροντα, ανθρώπινος εγωισμός. Όλα μαζί. Αν θέλεις, μπορώ να σου το αναπτύξω.ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:08Γιατί όμως να θέλει κάποιος να πουλήσει εμβόλια; Εγώ δεν έχω πάρει πειστική μη συνωμοσιολογική απάντηση κι έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές.Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:59 Ποιον ένοιαξε και πότε το να μην μεταδίδεται ο ιός; Η κάψα μας είναι να πουλήσουμε εμβόλια λέμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα τα δεχόμουν όλα αυτά αν μόνο μικρές και φτωχές χώρες και μεταξύ τους η Ελλάδα υποχρεώνονταν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό τους. Να λέμε τώρα ότι η διεθνής άρχουσα τάξη υποχρεώνει μία μεγάλη χώρα να κάνει κάτι άντε να το δεχθώ και αυτό. Αλλά ότι υποχρεώνει ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, όλους μαζί σε εμβολιασμούς, είναι εξαιρετικά απίθανο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Μπουρλά διαθέτει τόσα χρήματα που να δωροδοκήσει όλους τους ειδικούς σε όλες τις μεγάλες χώρες. Πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται να έχουν εξετάσει οι ειδικοί τα δεδομένα και βάση αυτών να προκύπτει μια έστω και περιορισμένη δυνατότητα του εμβολίου να φρενάρει τη νόσο, τόσο που να υπάρχει επιστροφή σε κάποια κανονικότητα και να μην καταρρεύσουν οι οικονομίες.Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:12 Γιατί αδρά αδρά αυτή είναι η πολιτική τους και πάντα ήταν. Φεσώνουμε λαούς, τροφοδοτούμε την άρχουσα τάξη μας και παίρνουμε το κατιτίς μας.
Γιατί τέτοια κάψα για την ιδιωτική παιδεία. Γιατί απολύουν καθαρίστριες από το δημόσιο για να πληρώνουν τριπλάσια σε ιδιώτες; Γιατί ο ΟΛΠ. Γιατί η ΔΕΗ;
Τα άλλα είναι σχετικά αλλά απαιτούν δικό τους νήμα.
- Otto Weininger
Ένας χρόνος Trump, χωρίς εμβόλια με τον ιό καινούργιο και άγνωστο, ένα σωρό πορείες και πανικό, κλπ κλπ = 400.000 νεκροί.Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:09Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδεςhellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:07Όπου οι 97.000 ήταν πριν βγουν τα εμβόλια;Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06
Αυτά που λες καταρρίπτονται αυτομάτως από το ότι οι τελευταίοι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.
Μια χαρά είχαν βγει τα εμβόλια τον Ιούλιο και μετά.
8 μήνες Biden, με εμβόλια = 300.000 νεκροί. Να δούμε πόσους θα έχει γράψει μέχρι τον Γενάρη του 2021.
Αλλά έφταιγαν οι χειρισμοί του Τrump μας έλεγε ο ΣΚΑΙ, που εδώ και μήνες έχει ξεχάσει ότι υπάρχει ιός στις ΗΠΑ. Πριν, μας ενημέρωναν 3 φορές την μέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις