!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Να μεταδιδεται θελουν, τα εμβολια οδηγησαν στο να υπερμεταδιδεται, θα κανουμε καμια επιτροπη για να κανουμε ενα μνημειο υπερ των πεσοντων για την κλιματικη αλλαγη, σωτηρια του πλανητη και τον υπερπληθυσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 04 Οκτ 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

vagabondo έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:52
Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη.
Αυτά τα συμπτώματα έχουν και οι ανεμβολίαστοι.
Με 0,2 θνητότητα βγάζω κι εγώ εμβόλια με 95% αποτελεσματικότητα.
Αν πεθάνει --> έτυχε στο 5%
Αν αρρωστήσει --> τον έσωσε από βέβαιο θάνατο
Αν δεν έχει συμπτώματα --> απέτρεψε την βαριά νόσηση
:003:
Αυτά που λες καταρρίπτονται αυτομάτως από το ότι οι τελευταίοι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

NewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:42 Οι ψεκασμενοι γιατροι/ νοσοκομοι ειναι πραγματικοι και καταγεγραμμενοι.Εδω στο πχορουμ εχουμε τον Akirav που ανεβαζει οτι ψεκασμενια βρει και εχει παραδεχτει οτι εμβολιαζει ανυποψιαστους πολιτες.
πρωτον,μπραβο στους ηρωικους γιατρους/νοσηλευτες που σωζουν συνανθρωπους μας απο θρομβωσεις,μυοκαρδιτιδες,εγκεφαλικα,παραλυση,νεκρωση δερματος και εκατονταδες αλλες συνεπειες των θανατομπολιων

δευτερον,ειναι ο ακιραβ γιατρος? :o
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06
Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη.
Αυτά που λες καταρρίπτονται αυτομάτως από το ότι οι τελευταίοι 100.000 νεκροί στις ΗΠΑ ήταν κατά 97% ανεμβολιαστοι.
Όπου οι 97.000 ήταν πριν βγουν τα εμβόλια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:59 Ποιον ένοιαξε και πότε το να μην μεταδίδεται ο ιός; Η κάψα μας είναι να πουλήσουμε εμβόλια λέμε.
Γιατί όμως να θέλει κάποιος να πουλήσει εμβόλια; Εγώ δεν έχω πάρει πειστική μη συνωμοσιολογική απάντηση κι έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές. Ξεβρακώθηκαν ηγέτες ισχυρών κρατών και ειδικοί γιατροί προκειμένου να κάνουν πλούσιο το Μπουρλά; Από που κι ως που; Θα μπορούσαν να τον κάνουν πλούσιο με άλλους τρόπους αφού η Pfizer προμηθεύει και άλλα φάρμακα. Αυτή τη στιγμή έγινε μεν πλούσιος αλλά και στόχος εκατομμυρίων ανθρώπων που τον θεωρούν όργανο κρυφής ατζέντας.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:07

Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδες
Μια χαρά είχαν βγει τα εμβόλια τον Ιούλιο και μετά.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Στο μεταξυ με τα εμβολια δε θα λιωνεις. Εκταφη, και κοντρα εκταφη, και βαλτον στα αλιωτα.
Δωστου αποτεφρωση
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Πριν το 15αυγουστο ολοκληρωσα τη β δοση του εμβολιου του κτηνιατρου. Εναμισι μηνα μετα, και ενω ακομα με ποναει το χερι μου απο το τσιμπημα, ειμαι θετικος στον κορονοιο. Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη. Και 10 μερες καραντινα που με καταστρεφουν επαγγελματικα. Και φυσικα καζουρα απο τους αντιεμβολιαστες του περιβαλλοντος μου, που δεν ειναι λιγοι.
Τι στο διαολο μας ζαλιζουν τα @@ με τα εμβολια που δεν προστατευουν εναμισι μηνα μετα;
Σημειωτέων εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση για την ηλικια μου.
Ελπιζω να μη βρεθω σε καμια εντατικη
Δε θα βρεθείς, όλα θα πάνε καλά.
Στους αντιεμβολιαστές του περιβάλλοντος σου, δώστους από ένα φιλί να το περάσετε παρέα, να δούμε πως θα πάει.

Περαστικά!

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Πριν το 15αυγουστο ολοκληρωσα τη β δοση του εμβολιου του κτηνιατρου. Εναμισι μηνα μετα, και ενω ακομα με ποναει το χερι μου απο το τσιμπημα, ειμαι θετικος στον κορονοιο. Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη. Και 10 μερες καραντινα που με καταστρεφουν επαγγελματικα. Και φυσικα καζουρα απο τους αντιεμβολιαστες του περιβαλλοντος μου, που δεν ειναι λιγοι.
Τι στο διαολο μας ζαλιζουν τα @@ με τα εμβολια που δεν προστατευουν εναμισι μηνα μετα;
Σημειοτεον εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση για την ηλικια μου.
Να λες πάλι καλά που το έκανες. Οι γυναίκες κατά μέσο όρο το περνούν πιο ελαφρά από τους άντρες.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Καdy έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:06
NewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:42 Οι ψεκασμενοι γιατροι/ νοσοκομοι ειναι πραγματικοι και καταγεγραμμενοι.Εδω στο πχορουμ εχουμε τον Akirav που ανεβαζει οτι ψεκασμενια βρει και εχει παραδεχτει οτι εμβολιαζει ανυποψιαστους πολιτες.
πρωτον,μπραβο στους ηρωικους γιατρους/νοσηλευτες που σωζουν συνανθρωπους μας απο θρομβωσεις,μυοκαρδιτιδες,εγκεφαλικα,παραλυση,νεκρωση δερματος και εκατονταδες αλλες συνεπειες των θανατομπολιων

δευτερον,ειναι ο ακιραβ γιατρος? :o
Δεν ξερω τι ειναι.Εγραψε οτι εμβολιαζει κοσμο καθημερινα.Μπορει να ηταν και νταρκ χιουμορ που δεν επιασα.Το ευχομαι δηλαδη γιατι αλλιως κριμα τοσοι ανθρωποι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NewModelArmy την 04 Οκτ 2021, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Σημειοτεον εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση για την ηλικια μου.
Περαστικά
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:08
Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:59 Ποιον ένοιαξε και πότε το να μην μεταδίδεται ο ιός; Η κάψα μας είναι να πουλήσουμε εμβόλια λέμε.
Γιατί όμως να θέλει κάποιος να πουλήσει εμβόλια; Εγώ δεν έχω πάρει πειστική μη συνωμοσιολογική απάντηση κι έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές. Ξεβρακώθηκαν ηγέτες ισχυρών κρατών και ειδικοί γιατροί προκειμένου να κάνουν πλούσιο το Μπουρλά; Από που κι ως που; Θα μπορούσαν να τον κάνουν πλούσιο με άλλους τρόπους αφού η Pfizer προμηθεύει και άλλα φάρμακα. Αυτή τη στιγμή έγινε μεν πλούσιος αλλά και στόχος εκατομμυρίων ανθρώπων που τον θεωρούν όργανο κρυφής ατζέντας.
Γιατί αδρά αδρά αυτή είναι η πολιτική τους και πάντα ήταν. Φεσώνουμε λαούς, τροφοδοτούμε την άρχουσα τάξη μας και παίρνουμε το κατιτίς μας.
Γιατί τέτοια κάψα για την ιδιωτική παιδεία. Γιατί απολύουν καθαρίστριες από το δημόσιο για να πληρώνουν τριπλάσια σε ιδιώτες; Γιατί ο ΟΛΠ. Γιατί η ΔΕΗ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:08
Γιατί όμως να θέλει κάποιος να πουλήσει εμβόλια; Εγώ δεν έχω πάρει πειστική μη συνωμοσιολογική απάντηση κι έχω ξαναρωτήσει αρκετές φορές.
Γιατί το σκέφτεσαι μονοδιάστατα. Δεν συμβαίνει ένα πράγμα την φορά, συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κοινωνική δυναμική, πολιτική ανικανότητα, φόβος, feedback loop, οικονομικά συμφέροντα, ανθρώπινος εγωισμός. Όλα μαζί. Αν θέλεις, μπορώ να σου το αναπτύξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:12 Γιατί αδρά αδρά αυτή είναι η πολιτική τους και πάντα ήταν. Φεσώνουμε λαούς, τροφοδοτούμε την άρχουσα τάξη μας και παίρνουμε το κατιτίς μας.
Γιατί τέτοια κάψα για την ιδιωτική παιδεία. Γιατί απολύουν καθαρίστριες από το δημόσιο για να πληρώνουν τριπλάσια σε ιδιώτες; Γιατί ο ΟΛΠ. Γιατί η ΔΕΗ;
Θα τα δεχόμουν όλα αυτά αν μόνο μικρές και φτωχές χώρες και μεταξύ τους η Ελλάδα υποχρεώνονταν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό τους. Να λέμε τώρα ότι η διεθνής άρχουσα τάξη υποχρεώνει μία μεγάλη χώρα να κάνει κάτι άντε να το δεχθώ και αυτό. Αλλά ότι υποχρεώνει ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, όλους μαζί σε εμβολιασμούς, είναι εξαιρετικά απίθανο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Μπουρλά διαθέτει τόσα χρήματα που να δωροδοκήσει όλους τους ειδικούς σε όλες τις μεγάλες χώρες. Πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται να έχουν εξετάσει οι ειδικοί τα δεδομένα και βάση αυτών να προκύπτει μια έστω και περιορισμένη δυνατότητα του εμβολίου να φρενάρει τη νόσο, τόσο που να υπάρχει επιστροφή σε κάποια κανονικότητα και να μην καταρρεύσουν οι οικονομίες.

Τα άλλα είναι σχετικά αλλά απαιτούν δικό τους νήμα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Philip Mortimer έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:09
hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2021, 00:07
Οι νεκροί ήταν 600 χιλιάδες τον Ιούλιο 2021 τώρα είναι 700 χιλιάδες
Μια χαρά είχαν βγει τα εμβόλια τον Ιούλιο και μετά.
Ένας χρόνος Trump, χωρίς εμβόλια με τον ιό καινούργιο και άγνωστο, ένα σωρό πορείες και πανικό, κλπ κλπ = 400.000 νεκροί.
8 μήνες Biden, με εμβόλια = 300.000 νεκροί. Να δούμε πόσους θα έχει γράψει μέχρι τον Γενάρη του 2021.

Αλλά έφταιγαν οι χειρισμοί του Τrump μας έλεγε ο ΣΚΑΙ, που εδώ και μήνες έχει ξεχάσει ότι υπάρχει ιός στις ΗΠΑ. Πριν, μας ενημέρωναν 3 φορές την μέρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”