https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... i-hireias/
«Ένα θυμάμαι με ακρίβεια, πως όταν σε πρωτογνώρισα Κωνσταντίνε - επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ Κώστα, όπως σε γνώρισα - ο αδελφικός μου φίλος Νίκος Πουλαντζάς και συμμαθητής του, ήρθε και με βρήκε και μου είπε “έλα θα παίξουμε ποδόσφαιρο και θα γνωρίσεις ένα εξαιρετικό παιδί”. Και παίξαμε ποδόσφαιρο στην πλατεία Δεξαμενής. Έτσι άρχισα να συναγελάζομαι με τον Κώστα Σημίτη.
Αυτό ήταν μια αρχή που δεν οδηγούσε πουθενά. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η υπό δημιουργία παρέα θα διαλυόταν κατά έναν περίεργο τρόπο. Ο μεν Πουλαντζάς αυτοκτόνησε από το σπίτι μου, ο Σημίτης έγινε πρωθυπουργός κι εγώ βρίσκομαι μετά από 50-60 χρόνια να τον αποχαιρετήσω, αλλά μαζί του και μια ολόκληρη εποχή κι έναν κόσμο που δεν υπάρχει πια».
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.
Ο κόσμος το χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι...Σέρπικο έγραψε: 09 Ιαν 2025, 17:25 Τελικά, ένα θλιβερό γεγονός έφερε δύο πρόσωπα κοντά και έδειξε ότι αυτά που τα ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τα χωρίζουν...
Αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα και άλλες κινήσεις για την επιβεβαίωση του ειδύλλιου.

Πιο πολλοί είναι οι σχολιαστές και οι spammer επί του θέματος εδώ μέσα, παρά ο κόσμος στην κηδεία του λαοφιλους...