!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
- Rocco Siffredi
Re: Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Μπήκε και ο Γκολομεεβ στο 50ρι τελικό
Του Χρήστου νομίζω είπανε ότι είναι το 1ο μετάλλιο ιστορίκα σε πισίνα σε ΟΑ
Έχει παρει και ο Γιαννιώτης σε ανοιχτο
Η καλύτερη θέση που είχαμε μέχρι σήμερα σε πισίνα ήταν η τέταρτη δική σου στα 100 και μετά το 2004 με τον Γιαννιώτη που είχε βγει πέμπτοςRocco Siffredi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:00 Μπήκε και ο Γκολομεεβ στο 50ρι τελικό
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Τυπικά έχουμε και ένα χρυσό στη κολύμβηση σε ενα αγώνισμα παρωδία απ το 1896

https://www.hoc.gr/athletes/malokinis-yiannis/

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Rocco Siffredi
Θυμόμουν Γρηγοριάδη πάλι ύπτιο αλλά ήταν σε παγκόσμιο
-
Εμπεδοκλής
Ο Κέρμιτ είναι σε άδεια;
Μπράβο στον Χρήστου. Αν δεν ήταν ο παλιοούγγρος θα ακούγαμε τον Μάντζαρο. Σπουδαία κούρσα έκανε, μπράβο του!
Όχι ρε φίλε... τελικά ο Κέβιν Μαγέρ, που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο δέκαθλο, δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Μάλλον ο αθλητής που περίμενα να δω περισσότερο απ'όλους...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- NewModelArmy
Ωραίος. Μια χαρά καθαροτατο και λεβεντικο μετάλλιο. Γιατί όχι, εδω έγινε θρύλος ο Λουης που πιθανότατα εκοψε κατι χιλιόμετρα απο χωραφια και αμπελια.georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:06 Τυπικά έχουμε και ένα χρυσό στη κολύμβηση σε ενα αγώνισμα παρωδία απ το 1896
![]()
![]()
![]()
- Dwarven Blacksmith
Σ'αρέσει βλέπω το δέκαθλο. Μπράβο, δεν είναι πολύ που το εκτιμούν.micmic έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:29 Όχι ρε φίλε... τελικά ο Κέβιν Μαγέρ, που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο δέκαθλο, δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Μάλλον ο αθλητής που περίμενα να δω περισσότερο απ'όλους...
Τι γλυκιά ειναι η Κατερίνα η Αναστασοπούλου που κάνει τις συνεντεύξεις στη κολύμβηση
Ουτε που θυμάμαι πόσες δεκαετίες πάνε από τοτε που συνεργαζόμασταν....δυο; μήπως τρεις;
Από τοτε γλυκύτατη και άριστη συνεργάτιδα
Και η εκπομπή της για τους Ολυμπιακούς τα ''Ραντεβού στο Παρίσι'' πολύ ωραία ειναι
Και τόσα χρονια σαν να μην έχει περάσει από πάνω της μια μέρα
Μονο εγώ εχω καταντήσει ένας κυνικός μπαρμπαδοπαππους
Μακάρι τώρα που θα τελειώσει η κολύμβηση να τη φέρουν να κάνει και τις συνεντεύξεις στο στίβο...αλλά δεν το βλεπω...στα νύχια του Τατση θα μας ριξουν
Ουτε που θυμάμαι πόσες δεκαετίες πάνε από τοτε που συνεργαζόμασταν....δυο; μήπως τρεις;
Από τοτε γλυκύτατη και άριστη συνεργάτιδα
Και η εκπομπή της για τους Ολυμπιακούς τα ''Ραντεβού στο Παρίσι'' πολύ ωραία ειναι
Και τόσα χρονια σαν να μην έχει περάσει από πάνω της μια μέρα
Μονο εγώ εχω καταντήσει ένας κυνικός μπαρμπαδοπαππους
Μακάρι τώρα που θα τελειώσει η κολύμβηση να τη φέρουν να κάνει και τις συνεντεύξεις στο στίβο...αλλά δεν το βλεπω...στα νύχια του Τατση θα μας ριξουν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η πιο εξευτελιστική ήττα που έχω δει από τον Τζόκοβιτς. Έκανε μπρεικ ακίνητος και μετά δεύτερο μπρεικ από 0-40 με ένα πόδι.
Που πας ρε Καραμήτρο;
Που πας ρε Καραμήτρο;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ναι, μου φαίνεται το πιο ενδιαφέρον σπορ του στίβου. Να προσπαθείς να βελτιωθείς σε δύναμη, ταχύτητα, αντοχή ταυτόχρονα. Οι αρχές του δεκάθλου θα έπρεπε να είναι η βάση για την προώθηση του μαζικού αθλητισμού, δηλαδή προπόνηση δύναμης, αντοχής και διαλειμματική.sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:53Σ'αρέσει βλέπω το δέκαθλο. Μπράβο, δεν είναι πολύ που το εκτιμούν.micmic έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:29 Όχι ρε φίλε... τελικά ο Κέβιν Μαγέρ, που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο δέκαθλο, δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Μάλλον ο αθλητής που περίμενα να δω περισσότερο απ'όλους...
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπει και το chessboxing στους Ολυμπιακούς
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μήπως ήξερες προσωπικά και τον Σπύρο Λούη;georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:16 Τι γλυκιά ειναι η Κατερίνα η Αναστασοπούλου που κάνει τις συνεντεύξεις στη κολύμβηση
Ουτε που θυμάμαι πόσες δεκαετίες πάνε από τοτε που συνεργαζόμασταν....δυο; μήπως τρεις;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση