Λέω ευθέως πως άμα ο λαθρομεταναστης τύχει να τα κονομίσει τοτε σπευδουν καποιοι για φωτογραφίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελιξεις στην Γαλλια
Re: Εξελιξεις στην Γαλλια
Μα δεν είναι μόνον το θέμα της καλής μπάλας αλλά της γενικότερης συμπεριφοράς.sharp έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:00 Πραγματικά πολύ παράλογο να μην γουστάρουν μετανάστες που καίνε σπίτια, αλλά να γουστάρουν αυτούς που παίζουν καλή μπάλα.
Άντε μετά να βγάλεις άκρη![]()
Σε τέτοιες οικογένειες (γιατί σαφώς μετράει και ο ρόλος της οικογένειας) σαφώς και αξίζει στήριξη. Ακόμα και αν δεν φέρνουν μετάλλια.
Στο υπόλοιπο λουμπενομπαχαλιό, γηγενές ή μη, δεν αξίζει τίποτα. Είναι παρασιτική φύρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Ιούλ 2023, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλλον έτσι είναι, αλλά από την άλλη και το "πολύ σκούροι βγαίνουν οι νέοι μας τελευταία όμως" τι είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:00Η αλήθεια είναι ότι είναι τέρμα μίζερη η καραμέλα για το χρώμα του Κασιδιάρη.dtri2020 έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:54Δεν τον λες και πολύ σκούρο τον Κασιδιάρη. Φέρνει βέβαια λίγο σε Αλγερινό, αλλά δεν είναι δα και τόσο σκούρος.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:21
Ναι όπως είχε γίνει και εδώ επί Καραμανλή![]()
Πολύ σκούροι βγαίνουν οι νέοι μας τελευταία όμως, τι να φταίει, τι να φταίει...
Από την άλλη πάλι, ποιός ξέρει;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
Δημοκράτης
Ο τωσοψεξ έχει και άποψη τώρα για την ΓαλλίαКрaсная армия έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:03 Τώρα είδα το βίντεο.
Το μπατσογούρουνο δεν κινδύνευε καν. Στην ψύχρα τον πυροβόλησε.
Να καεί όλη η Γαλλία να μην μείνει τίποτα όρθιο και να καταρρεύσουν και οικονομικά.
Όσο για τους μπάτσους έχουμε ξαναπεί ποια πρέπει να είναι η τύχη τους.
https://www.nbcnews.com/video/video-sho ... 5479237693
Να σε ξετρυπώσουν και να σε κάνουν αγνώριστο; Το πέτυχα;Крaсная армия έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:03 Όσο για τους μπάτσους έχουμε ξαναπεί ποια πρέπει να είναι η τύχη τους.
Δεν κατάλαβα σε ποιους νέους αναφέρεσαι. Εγώ δεν βλέπω αλλαγή στο χρώμα επιδερμίδας των νέων.dtri2020 έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:05Μάλλον έτσι είναι, αλλά από την άλλη και το "πολύ σκούροι βγαίνουν οι νέοι μας τελευταία όμως" τι είναι;
Και σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχω εικόνα του κριτή, πάντα κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γιατί μόνο η γαλλία?να καταρεύσει το συμπαν ολόκληρο σε μια μαύρη τρύπα,να μας γίνει μάθημα
Και αν ο λαθρομετανάστης δεν προσπαθεί καν να τα οικονομήσει, χωρίς να κλέβει ή να σπάει και θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να φορτώνονται τις ανάγκες του, τί λες;Maspoli έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:03Λέω ευθέως πως άμα ο λαθρομεταναστης τύχει να τα κονομίσει τοτε σπευδουν καποιοι για φωτογραφίες.
Με λίγα λόγια, βρείτε κάποια άλλα επιχειρήματα γιατί αυτά τα τσιτατοειδή έχουν λήξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν αναφέρομαι εγώ στους "σκούρους νέους", ο Green Dragon τους "ανακάλυψε" και τους έφερε εδώ. Βλέπε παρακάτω.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:09Δεν κατάλαβα σε ποιους νέους αναφέρεσαι. Εγώ δεν βλέπω αλλαγή στο χρώμα επιδερμίδας των νέων.
Και σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχω εικόνα του κριτή, πάντα κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Εγώ απλώς σχολίασα το βαθύ μελαχρινό χρώμα του Κασιδιάρη.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:21 Πολύ σκούροι βγαίνουν οι νέοι μας τελευταία όμως, τι να φταίει, τι να φταίει...
Εμένα ρωτάς; Αν ρωτάς εμένα, εχω με διάφορες αφορμες πει οτι η παραβατικότητα (κλοπες, ναρκωτικά κτλ) ειναι πραξεις κατά του λαού και δεν πρεπει να γίνονται ανεκτες αλλα να τιμωρούνται αυστηρά απο τη ΔικαιοσύνηΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:14Και αν ο λαθρομετανάστης δεν προσπαθεί καν να τα οικονομήσει, χωρίς να κλέβει ή να σπάει και θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να φορτώνονται τις ανάγκες του, τί λες;
Με λίγα λόγια, βρείτε κάποια άλλα επιχειρήματα γιατί αυτά τα τσιτατοειδή έχουν λήξει.
Ε, κάποια στιγμή, σαφώς και θα καταρρεύσει. Θα ανοίγει συνέχεια η ψαλίδα μέχρι να σπάσει.nowhere έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:10 γιατί μόνο η γαλλία?να καταρεύσει το συμπαν ολόκληρο σε μια μαύρη τρύπα,να μας γίνει μάθημα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Το υπερδραματικό ύφος των αντιδράσεων για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή στην πραγματικότητα την έτρεφε και την ισχυροποιούσε. Της έδινε μια δύναμη που από μόνη της δεν είχε: τη δύναμη ενός δράκου που με τη φλόγα του θα έκανε τον κοινοβουλευτισμό στάχτηGreen Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:43Οι απόψεις σας ακριβώς εκεί οδηγούν! Ρε άρρωστοι άνθρωποι, οι πρώτοι που θα εκτελεστούν από τους ουρακοτάγκους ισλαμιστές είσαστε εσείς!zteo έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:29Πρόσεξε όταν κάποιοι θεωρούσαν ότι οι νέοι είχαν " μεγάλη και στραβή μύτη " φτιάξανε Νταχάου.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:21
Μην επαναληφθεί η ιστορία σαν φάρσα.
Εισάγω τον όρο 'αρρωστερά'![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μια χαρά Μαγκρεμπινος ειναιdtri2020 έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:54Δεν τον λες και πολύ σκούρο τον Κασιδιάρη. Φέρνει βέβαια λίγο σε Αλγερινό, αλλά δεν είναι δα και τόσο σκούρος.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:21Ναι όπως είχε γίνει και εδώ επί Καραμανλήzteo έγραψε: 30 Ιουν 2023, 21:23 Δεν υπάρχει ισλαμική εξεγερση όπως στρεβλώσεις γράφουν τα δεξιοπουλα.
Η Γαλλική νεολαία εξεγερθηκε ενάντια στον αυταρχισμο του Μακρον![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Απλά δεν το 'πιασεΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:09Δεν κατάλαβα σε ποιους νέους αναφέρεσαι. Εγώ δεν βλέπω αλλαγή στο χρώμα επιδερμίδας των νέων.
Ανοιχτόχρωμος Μαγκεμπινός όμως.Libre arbitre έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:22Μια χαρά Μαγκρεμπινος ειναιdtri2020 έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:54Δεν τον λες και πολύ σκούρο τον Κασιδιάρη. Φέρνει βέβαια λίγο σε Αλγερινό, αλλά δεν είναι δα και τόσο σκούρος.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 09:21
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron