Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Δημοσιεύτηκε: 26 Σεπ 2018, 20:02
Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Εγώ ψωνίζω το χρυσελιά, έχει λογική τιμή και καλή γεύση. Καλά κάνω;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Εγώ ψωνίζω το χρυσελιά, έχει λογική τιμή και καλή γεύση. Καλά κάνω;
Γιατί ρε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:02Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Εγώ ψωνίζω το χρυσελιά, έχει λογική τιμή και καλή γεύση. Καλά κάνω;![]()
σιγά βρε, ωραίο θα είναι, και δεν υπάρχει και θέμα αν κάνει καλά. Θα υπήρχε θέμα αν μπορούσε να αγοράσει με 5 ευρώ το λίτρο ντενεκέ σπίτι του απο την Μάνη και έλεγε όχι, καλύτερα το χρυσελιά, να ειμαι σίγουρος κλπ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:02Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Εγώ ψωνίζω το χρυσελιά, έχει λογική τιμή και καλή γεύση. Καλά κάνω;![]()
αχά, άρα έχει δίκιο ο γγ, πήγες χρυσελιά για να είσαι σίγουρος, ε;Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Γιατί ρε;
Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Όπως και να έχει τσαντίστηκα με αυτό που έγινε και το έκοψα και τσαντίστηκα ακόμα περισσότερο γιατί με είχαν χώσει να πάω να το πάρω κιόλας... τρεις τενεκέδες.
Πικρό είναι και το λάδι από τις αγριελιές που υπάρχουν πολλές στην Μάνη.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Πικρό είναι και το περσινό ή το προπέρσινο.Μηχανικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:40Πικρό είναι και το λάδι από τις αγριελιές που υπάρχουν πολλές στην Μάνη.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Κάποιοι στην Μάνη ρίχνουν μαζί με τις ελιές τους και κανά τσουβάλι αγριελιές. Αν βάλουν πολλές πίκρισε το λάδι.
Τελευταία κάποιοι πληρώνουν διπλή τιμή για να τους δώσουν καθαρό λάδι από αγριελιές, γιατί το θεωρούν πιό υγιεινό.
Αυτά συμβαίνουν, εσύ τουλάχιστον τσακώθηκες! Ο βλάκας ο πρώην γαμπρός μου δεν έκανε κιχ, όταν του "έκαψαν" στο ελαιοτριβείο την παραγωγή της χρονιάς του. Απλά άλλαξε ελαιοτριβείο.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04Γιατί ρε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:02Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Εγώ ψωνίζω το χρυσελιά, έχει λογική τιμή και καλή γεύση. Καλά κάνω;![]()
Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Να πανε να μαζεψουν αγρια ραδικια και να πιουν απο το νερο που θα τα βρασουν.Μηχανικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:40Πικρό είναι και το λάδι από τις αγριελιές που υπάρχουν πολλές στην Μάνη.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Κάποιοι στην Μάνη ρίχνουν μαζί με τις ελιές τους και κανά τσουβάλι αγριελιές. Αν βάλουν πολλές πίκρισε το λάδι.
Τελευταία κάποιοι πληρώνουν διπλή τιμή για να τους δώσουν καθαρό λάδι από αγριελιές, γιατί το θεωρούν πιό υγιεινό.
Της Μάνης είναι καλύτερο.
Όταν αγοράζω άγρια χόρτα, ζητάω να βγάλουν από μέσα τα ραδίκια.stergiosbik έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:46 Να πανε να μαζεψουν αγρια ραδικια και να πιουν απο το νερο που θα τα βρασουν.
Αμα ξαναζητησουν γενικα πικρο προιον,γραψε μου!![]()